Oma is al om 6:30 wakker, echter pas om een uur of half acht klopt ze op onze slaapkamer deur.. Of ik het alarm eraf wil halen, dan kan ze bij  de pool.. We gaan er ook meteen uit, Mandy zet koffie, niet veel later volgt Jasper..

In de ochtend doen we rustig aan, Oma kan het zwembad niet onbemand laten en even over achten.. ligt ze erin.  Wij volgen niet veel later, Jasper heeft heel licht en dun gips wat af kan, als een soort schoen trek je deze weer aan met klitteband.. Gips lijkt me ook niet het goede woord, het lijkt op polyester..  Dus hij kan ook lekker zwemmen…

Jasper heeft me natuurlijk weer uitgedaagd voor het poolbiljart… dat had ik wel gemist, helaas zijn sommige ballen niet helemaal rond waardoor ik drie potjes verlies..
Oma en Mandy houden het heel lang in de pool vol, Oma wint dat spel want die komt pas tegen elf uur uit water… een half uur na Mandy.

CIMG3205Dan wordt het tijd om te douchen, we  willen nog gaan shoppen, zo rond de klok van twaalf zitten we in de auto op weg naar de Florida Mall, het is gelukkig droog, de 90% neerslag is tot nu toe ergens anders..

We parkeren voor de ingang van de M&M shop.. Oma kijkt haar ogen uit..  We blijven hier alweer veel te lang hangen.. Het is best druk in de mall, althans op de parkeerplaats, binnen valt het mee.

De dames schieten een winkel in, en daar hebben ze hoedjes, de gekke hoedjes gaan op…
CIMG3206
Maar ze knappen hier niet echt van op… het is wel een leuk winkeltje ;-)
Toch wordt er niks gekocht.. dan gaan we door naar de foodcourt altijd lekker..
Oma gaat voor de Orange en Bourbon Chicken, Jasper kiest hier na een rondje  over het foodcourt ook voor. Mandy neemt alleen de Bourbon Chicken en ik ga voor een Philly Cheesesteak..

We spreken af om nog een stukje door de Florida Mall te struinen,  maar het reisdoel wordt de oude Prime1 Outlet..  We lopen even in de Apple store, en daarna via de M&M store naar de auto..

Bij de outlet is ook druk,  de parkeerplaatsen zijn goed gevuld, maar we vinden best snel een plek waar de ford in past..   We lopen naar de Guess, natturlijk zijn hier  wat acties…
CIMG3211
De dames kijken in de rekken.. maar hier wordt niks gekocht.

CIMG3220Jasper struikelt in de Champions voor een lekkere trui, en ook ik vind hier nog wat T-Shirts. Uiteindelijk vind hij nog drie truien en een paar shirts…

Mandy helpt met de maat, nou dat hoeft niet meer hoor !!

Jasper is wel weer heel blij hier rond te lopen, wij niet minder !! In de Levi’s winkel slagen we allemaal …

Oma wil graag naar de Uggs store, het is maar de vraag of ze hier zal slagen ;-)
Jasper en ik wachten op ons gemak buiten na een halfuur komt er witte rook naar buiten.. Ze heeft twee paar…

CIMG3223
De buit gaat in grote tassen mee, het weer blijft prima, we hebben nog geen regen gezien..

CIMG3225
We gaan nog vele winkels in  en Jasper krijgt nog trek en neemt een Subway broodje.
Wij hebben nog geen trek en nemen wel wat te drinken.. We lopen een flink aantal winkels in, ik sleep me een bult met die twee vrouwen..

Dan loopt het tegen zeven uur en begint het gelukkig te regenen, de Dames geven het op de tassen van Uggs en Levis zijn van papier en houden het niet veel  langer, wat een mazzel heb ik zeg.

Dan rijden we naar de Cracker Barrel, Oma en ik nemen de Meatloaf met Fried Apple en Coleslaw, Mandy en Jasper nemen een steak… Een toetje gaat er nog in het wordt de  Baked Apple Dumplin me Vanilla Ice Cream we nemen één toetje voor ons vieren..

Dan gaan we naar huis, we zitten buiten, ik maak het blog, er is weer een hele mooie dat voorbij…

Oma wil ook nog een stukje schrijven:

’Wat is het hier geweldig en wat een winkels en echt goedkoop twee paar uggs voor de prijs van 1 paar;dat geloof je toch niet!!Wat wel weer jammer is dat Rick zo zielig doet over het pakjes dragen, jullie kunnen allemaal zien dat ik zelf met die zware uggs loop en Jasper met z;n eigen kleding en ook dat van Rick omdat die zo nodig Mandy en mij liep te spotten met z’n camera, nou dit even voor de gein, we hebben een geweldige dag gehad en we zijn toe aan ons bedje ,bedankt voor jullie leuke reakties en morgen weer een nieuwe dag ,Oma’

Morgen moeten we vroeg op, we gaan naar Capt Johnny en dan naar de St Johns River.. met de Airboat.

Tot morgen !!

Vandaag staat een beetje in het teken van Jasper en Oma, we staan tegen 8uur op. We gaan douchen, lezen even wat op internet, en bedankt  weer voor de leuke reacties. Wie weet haalt iemand nog wat ideeën van ons blog.. Dan gaan we op pad, eerst naar de Walmart,…
Vandaag staan we vroeg op, zetten koffie het wordt al licht en ontbijten wat. we zijn niet de enige..de dames op de heuvels zijn er ook, het zijn wat vreemde vogels.. Ze groeten me niet en ontbijten onverstoord verder.. Ik laat ze maar lekker hun gang gaan.. maar vind het…