2017-01-15T10:13:53+00:00woensdag 17 oktober 2012|

Dag 23: Een relax dag

De eerste volle dag voor Jasper en Judy, iedereen is vroeg wakker, Jasper draait om rond halfzeven zachtjes muziek.. Wij hebben het niet gehoord, en Oma sloop rond half acht naar de keuken om koffie te zetten voordat alle wolven wakker waren. Niet veel later staat Mandy in de keuken, even later zitten we allemaal buiten..
We ontbijten met ons allen, ik neem twee bolletjes met Salami heb gelukkig wel trek. Voel me nog steeds niet honderd procent.. We besluiten dat dit een relax dag wordt, niet veel later is iedereen al in het zwembad geweest of nog aan het zwemmen…  Ergens in de middag maakt Jasper lekkere koekjes, even in de oven en klaar, ze smaken lekker.. We vermaken ons met zwemmen lezen ogen dicht… Ik volg Nederland – Roemenië, 1-4 niet verkeerd..  Jasper heeft zich geïnstalleerd op het zonnebedje in het zwembad..  Tegen een uur of vijf gaan we douchen, de mannen zijn natuurlijk het eerst klaar.

Sunset Cracker Barrel Us Hwy 27
Tegen een uur of zes landen we bij Cracker Barrel, we hebben direct een tafel voor vier. Mandy en ik nemen beiden het Grilled Haddock Fillet met Fried Apple en Coleslaw, Jasper een Salade met Kip, Oma neemt de Cracker Barrel’s grilled chicken tenderloins. Het eten is weer lekker, terwijl Mandy en Oma nog door het winkeltje lopen, zie ik buiten de zon onder gaan, en …. hij gaat prachtig onder, gelukkig zijn de anderen op tijd buiten om dit ook te zien..
Dan rijden we naar de Target, daar wandelen we rustig doorheen, Jasper en ik gaan naar de Best Buy, zetten Mandy en Oma af bij JC Penny. We lopen lekker door de winkel, maar zien verder niks, na een halfuur zoeken we Mandy en Oma Judy op.. We besluiten om lekker naar huis te gaan.. Gelukkig knap ik langzaam op, het eten heeft me goed gedaan..

Eenmaal thuis wordt ons zwembad in beslag genomen door Jasper.. 😉 Mandy en ik liggen lekker op een ligbedje, ik maak de blog, Mandy leest lekker op internet.. Ik geniet van een koppie thee.. Nog maar even rustig aan, morgen hopelijk helemaal de oude.. Tot morgen!

Vandaag zijn de meesten al rond halfzeven in het zwembad, Mandy volgt rond acht uur. Ik niet veel later, we relaxen rond het zwembad, we ontbijten vers uit de oven. Tegen een uur of half twee gaan we douchen, en rond twee uur zitten we in de auto naar de…
Ik heb een wat onrustige nacht gehad, gisteravond wel een Nightime/Daytime pilletje genomen.. Ik krijg ontbijt van Mandy, lees wat op internet, maar ga niet veel later weer naar bed.. Voel me niet lekker, tegen uur of twaalf schuif ik bij Mandy aan bij het zwembad wel onder Lanai, uit…

18 Comments

 1. eeyore71 17 oktober 2012 van 06:31 - Antwoorden

  Wat is het toch heerlijk opstarten zo smorgens met je blog. Fijn dat de familie weer compleet is en dat je je inmiddels weer een beetje beter voelt. Veel plezier nog!

 2. Alex 17 oktober 2012 van 06:54 - Antwoorden

  Hopelijk vandaag weer helemaal de oude ! Gelukkig lijdt je blog er niet onder.

 3. Pieter en Petra 17 oktober 2012 van 08:05 - Antwoorden

  Blijkbaar heeft onze peptalk via Facetime goed geholpen en ben je dus lekker aan het opknappen. Natuurlijk helpt het lekkere eten van “De Cracker” daar ook wel aan mee.

  De zonsondergang is daar aan die kant van de Hwy27 inderdaad altijd onwijs mooi, echter nog nooit de kans gehad om dit te kunnen fotograferen….

  Groetjes,
  Pieter & Petra

 4. Eric 17 oktober 2012 van 08:25 - Antwoorden

  Sunshine, poolshine, moonshine…

 5. Teleton 17 oktober 2012 van 08:42 - Antwoorden

  Fijn hoor, zo’n koekebakker er bij! Jullie worden verwend.

 6. Sonja 17 oktober 2012 van 09:05 - Antwoorden

  Geen betere start dan een relaxte start voor de gasten dan rustig te wennen aan het tijdsverschil en de heerlijke temperaturen. Een echte vakantiedag. En die zonsondergang. Wow Rick, daar was je toch maar weer mooi op tijd bij.

 7. Anita 17 oktober 2012 van 09:46 - Antwoorden

  Lekker voor de visite zo’n bijkom dagje en voor jou om aan te sterken. De zelfgebakken koekjes zien er goed uit.
  Lachen zo’n grote winkel als Target en jullie zien niks 🙂
  Veel plezier met z’n allen vandaag.

 8. Shamugirl2012 17 oktober 2012 van 11:26 - Antwoorden

  Gelukkig dat je je beter voelt. En heerlijk genieten is het nu voor jullie. Mooie zonsondergang zeg

 9. Yvonne en Rob 17 oktober 2012 van 11:29 - Antwoorden

  Nou dat is niet gek zo’n banketbakker in de familie, lekker die koekjes 😉
  Zo’n relaxdag is toch heerlijk hoor, beetje poedelen in de pool, lekker eten bij de CB en ik zit hier op m’n werk achter mijn buro een beetje jaloers te kijken naar je mooie foto’s ;-(
  Have Fun!
  Yvonne

 10. wij2indeusa 17 oktober 2012 van 08:36 - Antwoorden

  Goed om te lezen dat je je weer beter voelt! Nu nog lekker een week genieten met z’n 4-en.

 11. Saskia 17 oktober 2012 van 15:31 - Antwoorden

  Gelukkig voel je je al een stuk beter!! De visite heeft lekker kunnen rusten zo op de eerste dag en vanaf morgen kunnen jullie er weer op uit.
  Have Fun!!

 12. 2theUSA 17 oktober 2012 van 17:03 - Antwoorden

  Wat ligt jullie villa toch prachtig met het bos op de achtergrond. Rick, balen dat je je niet oké voelt, hopelijk knap je snel op en kan je optimaal genieten van de visite.

 13. Jenny 17 oktober 2012 van 19:07 - Antwoorden

  Het is weer een heel fijne vakantie met ook veel relaxen, zo te zien. Genoten van de foto’s waarbij enkele van zeer grote klasse. Nog een kleine 2 weken genieten. Hier veel mensen hoesten, proesten, kuchen, verkouden, griep(erig). Ton leek het ook erg te pakken te krijgen maar heeft de strijd goed gestreden. Nu nog wat keelpijn. De jongens doen het goed samen. Groeten uit Schellingwoude. Jenny & Ton

 14. Hans 17 oktober 2012 van 20:07 - Antwoorden

  Gelukkig begin je wat op te knappen, wat een relaxt Florida dagje toch al niet goed voor is.
  Dat eten bij Cracker Barrel heeft er zeker aan toe bijgedragen dat je je wat beter voelt en die prachtige zonsondergang ook.

  Veel beterschap en geniet er nog maar van.

 15. Barkies 17 oktober 2012 van 20:58 - Antwoorden

  Beterschap hoor.
  Fijn dat iedereen goed is aangekomen.
  Veel plezier verder en we lezen met veel plezier vanaf begin mee hoor.
  Jammer dat jullie straks allemaal weer terug zijn.

 16. Barkies 17 oktober 2012 van 20:59 - Antwoorden

  Beterschap hoor.
  Fijn dat iedereen goed is aangekomen.
  Veel plezier verder en we lezen met veel plezier vanaf begin mee hoor.
  Jammer dat jullie straks allemaal weer terug zijn.

 17. Marja 17 oktober 2012 van 23:34 - Antwoorden

  Wat hebben jullie toch een schitterend uitzicht, en dan die zonsondergang…en dat met een dip in je lijf Toppie (ik neem mijn petje voor je af, maar dat zie je helaas niet;))

 18. MattRob 20 oktober 2012 van 08:30 - Antwoorden

  Heerlijk hoor, wat lijkt Jasper veel op jou Rick !!

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com