De eerste volle dag voor Jasper en Judy, iedereen is vroeg wakker, Jasper draait om rond halfzeven zachtjes muziek.. Wij hebben het niet gehoord, en Oma sloop rond half acht naar de keuken om koffie te zetten voordat alle wolven wakker waren. Niet veel later staat Mandy in de keuken, even later zitten we allemaal buiten..
We ontbijten met ons allen, ik neem twee bolletjes met Salami heb gelukkig wel trek. Voel me nog steeds niet honderd procent.. We besluiten dat dit een relax dag wordt, niet veel later is iedereen al in het zwembad geweest of nog aan het zwemmen…  Ergens in de middag maakt Jasper lekkere koekjes, even in de oven en klaar, ze smaken lekker.. We vermaken ons met zwemmen lezen ogen dicht… Ik volg Nederland – Roemenië, 1-4 niet verkeerd..  Jasper heeft zich geïnstalleerd op het zonnebedje in het zwembad..  Tegen een uur of vijf gaan we douchen, de mannen zijn natuurlijk het eerst klaar.

Sunset Cracker Barrel  Us Hwy 27
Tegen een uur of zes landen we bij Cracker Barrel, we hebben direct een tafel voor vier. Mandy en ik nemen beiden het Grilled Haddock Fillet met Fried Apple en Coleslaw, Jasper een Salade met Kip, Oma neemt de Cracker Barrel’s grilled chicken tenderloins. Het eten is weer lekker, terwijl Mandy en Oma nog door het winkeltje lopen, zie ik buiten de zon onder gaan, en …. hij gaat prachtig onder, gelukkig zijn de anderen op tijd buiten om dit ook te zien..
Dan rijden we naar de Target, daar wandelen we rustig doorheen, Jasper en ik gaan naar de Best Buy, zetten Mandy en Oma af bij JC Penny. We lopen lekker door de winkel, maar zien verder niks, na een halfuur zoeken we Mandy en Oma Judy op.. We besluiten om lekker naar huis te gaan.. Gelukkig knap ik langzaam op, het eten heeft me goed gedaan..

Eenmaal thuis wordt ons zwembad in beslag genomen door Jasper.. 😉 Mandy en ik liggen lekker op een ligbedje, ik maak de blog, Mandy leest lekker op internet.. Ik geniet van een koppie thee.. Nog maar even rustig aan, morgen hopelijk helemaal de oude.. Tot morgen!

Ik heb een wat onrustige nacht gehad, gisteravond wel een Nightime/Daytime pilletje genomen.. Ik krijg ontbijt van Mandy, lees wat op internet, maar ga niet veel later weer naar bed.. Voel me niet lekker, tegen uur of twaalf schuif ik bij Mandy aan bij het zwembad wel onder Lanai, uit…
Vandaag zijn de meesten al rond halfzeven in het zwembad, Mandy volgt rond acht uur. Ik niet veel later, we relaxen rond het zwembad, we ontbijten vers uit de oven. Tegen een uur of half twee gaan we douchen, en rond twee uur zitten we in de auto naar de…