Omdat we vandaag laat vliegen ( 19:50u ) doen we rustig aan, na een koffie/thee begint Mandy met de koffers inpakken. Ik kijk even op het pooldeck..

Ik vul de pool helemaal bij voor Chelsea, dan is de pool helemaal klaar voor de volgende gasten.

Tegen 09:30u rijden we naar Cracker Barrel voor een ontbijt met Pancakes, het is natuurlijk veel te veel, maar wel lekker. We krijgen niet alles op…

Na het ontbijt rijden we weer naar huis, ik maak voor de heimwee een foto van de straat. Daarna gaan we weer naar binnen.

Mandy is zo goed als klaar met de koffers, de laatste dingen pakken we in wanneer we uitgezwommen zijn.

De rest van de dag blijven we lekker op het pooldeck. Tegen 15:30u gaan we douchen en doen de zwemkleding in een plastic zipper, daarna in een tas. Dat gaat nog in de koffer, lopen nog één keer door het huis op achtergebleven spullen, maar we zijn niets vergeten.

Rond 16:00u doen we koffers in de auto…

Nog een laatste blik op het huis… dag fijne plek.

Omdat we tijd zat hebben rijden we naar de Panda Express voor een Bowl met wat drinken, daarna rijden we naar MCO Airport,

Het onvermijdelijke moment, de auto moet worden ingeleverd.

Niet vergeten de Visitor Toll Pass in te leveren, toch een $10,- borg. Onze tweede keer met de toll pass, zeer tevreden.

Op MCO gaat alles vrij vlot, we lopen naar onze gate en wachten op het boarden.

Het vliegtuig staat er al, het boarden begint iets later dan 19:00u.

En als de zon aan het ondergaan is vliegen wij via Orlando naar Atlanta.

Op Atlanta is donker, we hebben een krappe overstaptijd (40minuten) het gaat allemaal goed. Het vliegtuig begint wel bijna te boarden wanneer we bij onze gate aankomen.

We krijgen nog een keer eten en drinken, daarna proberen we bij beiden te slapen en dat lukt met nog een kleine 7:00u vliegen. De vlucht gaat vlot, mooi op tijd 12:50u landen we op Schiphol.

Het uitstappen en door de paspoortcontrole gaat zo snel dat we nog op de koffers moeten wachten. Na ongeveer 30 minuten hebben we onze koffers, we worden opgehaald door onze vaste taxi Koos. Dan zit de vakantie erop, maar het was weer een hele fijne vakantie. Hoogtepunten St Augustine, Circle B Bar, het fietsen over de Wild Drive, Epcot, Clearwater Beach en Kajakken…. Dag Florida tot een volgende keer.

Ons laatste weekend in Florida, eigenlijk is het zelfs onze laatste volle dag. We denken nog niet in naar huis gaan, dus gaan we nog een lekker stuk fietsen gecombineerd met de Farmers Market Winter Garden. Nu willen we starten in Wintergarden en dan richting Clarcona Outpost / Clarcona Horseman's…
Op zaterdagavond 4 mei halen we we caravan uit de stalling in Aalsmeer en rijden dan naar de camping. Op de minicamping hebben we de laatste 3 jaar dezelfde plek. Deze camping ligt op de grens van Bakkum en Egmond-Binnen, vanaf hier zit je op fietsafstand van het strand en de…