We zorgen dat we vroeg klaar zijn vandaag, dus ontbijten we rond 07:00 en zijn we klaar om weg te rijden tegen een uur of 08:00u. Het is nog vroeg en de route gaat door de bergen ..

DSC 0330b In de bergen rijden we soms onder en soms boven de mist…

DSC 0333b Dat levert vaak mooie uitzichten op..

DSC 0336b Heel langzaam aan wordt de lucht blauwer en rijden we in helder weer.

IMG 3549b We rijden voornamelijk binnendoor, het laatste stuk is snelweg naar het eiland KRK.

DSC 0337b We komen rond 11:30u aan, en mogen direct op onze plek, we hadden een voorkeur aangegeven voor zicht op zee… Nou dat is wel gelukt.
Het is een ruime plek, we zetten de stoelen buiten en genieten van het uitzicht en het mooie weer.

IMG 3572b Onze camping ( Ježevac Premium Camping Resort ) ligt tegen het stadje Krk aan. dit is te lopen 900meter, nou dat kunnen we wel. Het zeewater is kraak en kraak helder.

IMG 3581b De foto’s gaan vandaag met de Iphone, mijn camera mag rust houden. We wandelen via de haven naar het stadje.

IMG 3594b Wandelend langs de bootjes zien we het stadje opdoemen.

IMG 3620b We wandelen over de boulevard…

Collage Het is een leuke binnenstad, we hebben zin in eten en een terrasje, die vinden we ook weer aan het water.

IMG 3652b Na het eten wandelen we nog wat aan de waterlijn…

IMG 3662b We snappen dat Krk een populaire vakantie plek is, zeker vanaf deze camping waar je zo het dorp inloopt om te eten en te genieten van één van de vele terrassen.

IMG 3757b In de avond gaat de zon langzaam onder..

IMG 3766b Dus lopen we voor het avondeten naar het oude stadje..

IMG 3769b Ik heb spijt dat ik de camera vrij heb gegeven vandaag, want de avond hier is zeker mooier vast te leggen. Ga ik vast nog doen deze vakantie.

IMG 3773bb De panden zijn mooi verlicht, we eten na een tip van Ab bij Secret Garden, we delen een overigens heerlijke pizza. Zo is er weer een mooie zonnige dag voorbij, wat dat betreft mogen we ook niet klagen.

Vandaag gaan we naar de Plitvice Meren, de Plitvice Meren zijn onderverdeeld in de bovenmeren (Gornja) en de benedenmeren (Donja). We gaan onder en boven doen, volgens Mandy volgen we route C vanaf ingang 1 en met de boot en bus en weer de boot. Dus dat gaan we dan…
Wat een lekkere camping is dit zeg, wakker worden direct tegen de waterkant... strandje voor de deur. We gaan eerst even douchen en halen dan verse broodjes. Mandy en ik besluiten om in ieder geval in de ochtend lekker te gaan zonnen. We hebben ook nog eens een hele ruime…