Ik heb een wat onrustige nacht gehad, gisteravond wel een Nightime/Daytime pilletje genomen.. Ik krijg ontbijt van Mandy, lees wat op internet, maar ga niet veel later weer naar bed.. Voel me niet lekker, tegen uur of twaalf schuif ik bij Mandy aan bij het zwembad wel onder Lanai, uit de zon.

Het gaat iets beter, we rijden naar de Publix voor middag en avondeten, hoeven we er niet meer uit voor het avondeten, we hebben verse bolletjes gehaald met opsnit een glas orange juice erbij gelukkig heb ik wel honger plus het etem smaakt me goed, gelukkig maar. Gedurende middag doen we niet heel veel, af en toe wegdommelen, af en laptop opschoot.. Af toe kijken we of Jasper en Oma vertraging hebben opgelopen, zo te zien niet.. ze zullen als alles goed tegen kwart over acht landen op MCO.

Image Hosted by ImageShack.us
Tegen een of half vier face-time ik nog met Pieter, haalt me uit mijn dip door te vertellen dat hij dit ook één dag heeft gehad, en de volgende morgen weer helemaal beter was. Helaas vind hij me via de camera wel heel pips…

Terwijl Mandy aan het avondeten begint schrijf ik een stukje van ons blog, er is niet heel veel te vertellen ..Wanneer het eten klaar is gaan we aan tafel, ohw dit is echt heel erg lekker… Mandy heeft haar best gedaan..

Ronde 19:15u rijden we naar het vliegveld, parkeren de auto, en lopen naar de aankomst hal, het landen gaat zo te zien voorspoedig..

Image Hosted by ImageShack.us
Niet heel veel later zijn we weer compleet… we rijden naar huis.. Jasper claimt zijn oude kamer, Oma Judy vind de villa geweldig… we geven een korte rondleiding.. en heel langzaam slaat de vermoeidheid toe..

We zijn lekker op tijd wakker, vandaag gaan we naar Dade City, al een hele tijd stond de Giraffe Ranch op ons to do list.. Het gaat ervan komen, vandaag hebben ze ook plek, we hebben van tevoren gereserveerd, dit raadt ik iedereen ook aan, een paar dagen voordat je…
De eerste volle dag voor Jasper en Judy, iedereen is vroeg wakker, Jasper draait om rond halfzeven zachtjes muziek.. Wij hebben het niet gehoord, en Oma sloop rond half acht naar de keuken om koffie te zetten voordat alle wolven wakker waren. Niet veel later staat Mandy in de keuken,…