De vakantie is voorbij gevlogen, we hebben het heel fijn gehad. Het huis van Chelsea en Brian heeft zeker meegeholpen, en… mochten we weer gaan, staat het huis wel bovenaan ons lijstje. Mandy haalt het beddengoed eraf, we zorgen dat het weer schoon klaar ligt voor de volgende gasten.

IMG 1291b In de ochtend maken we nog lekker gebruik van het pooldeck.

IMG 1307b Ik maak nog wat foto’s met de iPhone voor later..

IMG 1345b Dit is altijd zo leuk wanneer je de reis later terugleest.

IMG 1313b We hebben het hier heerlijk gehad..

YM Rond twaalf uur rijden we even naar Jersey Mike voor een lekker broodje, onze laatste deze vakantie. Daarna doen we de laatste spullen in de koffers.

IMG 1319b Tegen half vier doen we de koffers in de auto, lopen nog één keer door het huis, … of we echt alles hebben. Dan doen we de deur goed op slot…

IMG 1336b Dag mooi huis, dag warm Florida…

IMG 1321b Dan rijden we Tuscan Ridge af en naar MCO…

CArrentalb We vliegen Delta, dus rijden we naar Terminal B, leveren de auto in bij Hertz en lopen naar Delta om in te checken. Dit gaat allemaal vlot, en niet veel later zijn we klaar.

IMG 1349b Nog een laatste blik op MCO Airport en we gaan door naar de formaliteiten en de people Mover.

IMG 1369bb We vliegen rechtstreeks terug en de vlucht gaat supersnel.

IMG 7433b We doen er 7 1/2u over, over de reis valt weinig te zeggen, we proberen te slapen… dat lukt voor beiden.

IMG 1374b Dan gaan we landing in zetten… door de douane gaat snel.
De koffers komen vrij vlot, onze taxi is er dan al… En zo zijn we kwart voor 11 alweer thuis, de koffers uitpakken en dan mogen we weer terug kijken op een prachtig avontuur.

Collage Even terugkijkend vonden we de villa van Chelsea helemaal top, de gezellige dagen met iedereen. Het vele wildlife in Florida waar we toch helemaal gek van zijn. St Augustine was weer zo mooi, Smyrna Beach en Tarpon Springs waren een bezoek meer dan waard. Kajakken was weer van de buitencategorie, Kerst in Disney te mooi, Celebration was fraai, Clearwater Beach vonden we heerlijk, hertjes tijdens de wandeling in Kelly Park, alles even gevangen in een collage. Iedereen bedankt voor het meelezen en of reageren, tot een volgend avontuur..

We zijn redelijk vroeg wakker, zo rond de klok van 07:00u, we gaan ontbijten op het pooldeck. Het trekt langzaam aan beetje dicht boven ons. Hè das jammer, Mandy kijkt naar het weerbericht, in de ochtend kans op regen. We rijden toch maar in de richting van Apopka wellicht breekt…
Afgelopen dinsdag hebben we de laatste dingen geregeld voor onze vakantie, de luifel van de caravan afgehaald. En daarna even de boel schoongemaakt zodat we met een schone combi op pad gaan. We halen de laatste spullen uit de caravan wat we niet nodig hebben tijdens de rondtrip, alles wat…