2013-05-08T22:10:18+00:00dinsdag 17 augustus 2010|

Dag 22 : Een dag relaxen…. en de mall at millenia

Vandaag worden we weer rond acht uur wakker, aan de ene kant zou ik wel willen uitslapen.. Aan de andere kant ben ik wakker en lonkt de dag..
Ik geeft toe aan het laatste, Mandy volgt niet veel later.

Samen drinken we koffie onder de lanai, en lezen de reacties op ons weblog, bedankt daarvoor. Het bijhouden van een weblog, moet het straks makkelijker maken de reis te herbeleven, in een chronologische volgorde.  Dat er dan meegelezen wordt, en reacties worden gegeven maakt het wel erg leuk.

Ik wil het blog in blurb gaan invoeren, maar heb hier nog geen enkele ervaring mee. Als het goed is .. kan ik straks, van het blog een fotoboek maken.  Zeker nu Jasper nog echt met volle teugen meegeniet, is dit al een vakantie om niet te vergeten, en kan zo’n fotoboek later weer wat glimlachen bij ons opwekken..Hopelijk kan ik ook wat met de reacties.

We lummelen in en rond het zwembad, dat vinden we ook erg lekker. Het is heerlijk weer in de ochtend, en Jasper daagt me uit voor een partijtje tafeltennis, het is niet te geloven ik win  met 2-1 . .

Daarna .. springen we weer lekker in het zwembad tot we brood gaan eten. Mandy had bij de Publix vers gesneden Chicago Italian gehaald, daarbij een eitje gekookt en Salami  als opsnit. Erg lekker brood beetje als thuis, maar dan van een goede bakker 😉

We gaan allemaal iets anders doen. Jasper hangt op een ligbedje met muziek op zijn oren, Mandy werkt de was weg en zit even later op MSN. Ik rommel wat met de eerder genomen foto,s om ook mijn slechte foto’s te laten zien. Zeg maar de net niet foto’s, dat jullie niet denken dat ik alleen goede foto’s maak. Er zitten ook foto’s tussen die gewoon weg onscherp zijn, en op een aantal staan we er  appelig op. Een aantal ervan gaan in het  fotoverhaal. Hier een paar voorbeelden..

Dromen van Stich

Onze test met stich op de hand, en Mandy droomt onderhand van hem 😉

Altijd scherpe foto's

Deze foto vanuit de helikopter is gewoon onscherp/vaag

Mis

En hier een alligator die geheel naast het stuk kip zit toch maak ik de foto… Die timing is best moeilijk. Zet ik de camera neer op een statiefje bij de pool, sta ik er voor de helft op..

Net niet goed

Om dit soort foto’s hebben wij ook veel om gelachen hoor, het is dus niet altijd een sunshine productie ;-)) Ach als we maar lol hebben.

Ook met de Believe show schiet ik te traag… en is de orca al lang naar huis..

te laat

Dit is het thema van het fotoverhaal van vandaag ..

Wanneer ik uit gerommeld ben met de laptop, ga ik douchen, ik kan er weer tegen. We drinken nog een bakkie koffie met een lekkere koek. Tegen 16:30 uur gaan we op weg naar de mall at millenia. Jasper wil daar nog Nike’s uitzoeken, hij was hier al eens eerder geslaagd, en hoopt dat dit jaar weer te doen. We zijn er even over 17:00 uur, dit is een hele mooie Mall.

mall at millenia

Ik vind de outlets leuker, maar we kunnen ons hier goed vermaken.
Wanneer we binnen komen schiet ik wat plaatjes met de camera van Mandy, die neem ik meestal mee. Die past zo in je zak.

mall at millenia5

Zo krijgen de thuisblijvers een beetje heimwee, en diegene die het nog niet eerder hebben gezien krijgen een goede indruk van wat we doen. We lopen naar de winkel waar Jasper schoenen wil passen, allemachtig wat een rijen aan schoenen zeg.. En in die brij ziet hij ook nog een leuk paar staan…

Schoenen1Schoenen

Wanneer hij ze aantrekt vind hij ze heel goed passen. Maar… hij wil er nog over nadenken, dat is verstandig, we hebben nog een week, en nu moet hij toch echt een beetje opletten, zijn zuur verdiende centjes pot is aan het leegraken. Maaruh …daar leert hij van.

We gaan ook nog even de Apple store in.. het is er echt harstikke druk zeg. Mandy en Jasper rommelen wat met de Iphone en de Ipad en Mandy vind de Ipad helemaal leuk….
mall at millenia2mall at millenia4mall at millenia3
Maar ze koopt hem niet.

Allen Edmundsmall at millenia7

We lopen ook de hele boven verdieping af, en bij Allen Edmunds kijk ik bij schoenen.  De schoenen die ik leuk vind, zijn er niet in mijn maat, maar vrijdag aanstaande zorgt de verkoper ervoor dat de schoenen er zijn, en kan ik ze passen.  We gaan dus nog een keer terug, waarop Jasper besluit om zijn Nike’s pas op die vrijdag te kopen, als hij ze dan nog steeds leuk vind. Nu heeft hij even de tijd …

We lopen nog door de Mall, maar het is ook al weer laat, het waar zullen we gaan eten klinkt.. We hebben trek in iets makkelijks en niet te lang zitten..
Ik stel voor een Five Guys burger te halen bij de Sand Lake Rd. Ik vind ze beter als in de Mall..  We vinden het alledrie een goed idee, en we rijden er zo op aan. De bestelling is weer met bizar veel friet, en de little burger is heerlijk.

Wanneer we op huis aanrijden is het al tegen 21:45 uur en een klein halfuur later zijn we op Tuscan Hills. Jasper vraagt nog of ik een partij wil tafeltennissen, deze partij eindigd in 2-1 voor Jasper. Das helemaal leuk hebben we allebij gewonnen vandaag. ;-)) Daarna maak ik het blog af en ga zo naar bed.

Hier het fotoverhaal 22

Tot morgen

Antwoorden d0e ik morgen ..het is me te laat.

Gisteravond waren we toch wel moe na het shoppen, en na het blog donderen we al snel in slaap. Vandaag worden we tegen 8:00 uur wakker, en  drinken op ons gemak eerst een bak koffie. We lezen de reacties, en proberen een beetje op de hoogte te blijven door het…
Gisteravond was het laat voordat we gingen slapen, toch worden we weer tegen 8:00 uur wakker.. We gaan wat bij lezen op internet, en we eten broodjes ( vers uit de oven)  met  lekkere opsnit. Daarna gaan we allemaal even douchen, we willen namelijk vroeg op pad.  Zo rond 9:45…

17 Comments

 1. marilingoesusa 17 augustus 2010 van 07:28 - Antwoorden

  Hallo vakantiegangers,

  wat een bloopers, die zijn vaak ook erg leuk om zo terug te zien en toch te bewaren. Lekker lui dagje en na al dat shoppen toch het gevoel hebben dat je moe bent van het wandelen in de mall. Hopen dat jullie nog heerlijk zullen genieten maar dat komt vast goed. Veel plezier nog en tot morgen.

  Marilin

 2. Alex 17 augustus 2010 van 07:59 - Antwoorden

  Lachen, een blooberverslag van foto’s. Gelukkig maak jij ook wel eens een misser 😉
  En weer een overwinning op zak, het gaat de goede kant met je op. Sportief dat je de avondsessie aan Jasper laat.

  Tot morgen

 3. Pieter en Petra 17 augustus 2010 van 08:10 - Antwoorden

  Lijkt ons ook leuk om een “Blurb-boek” te maken, maar net als bij de bekende ‘gewone’ digitale boeken zal er ongetwijfeld veel werk in gaan zitten. Voordeel is wel dat Blurb een stuk goedkoper is volgens mij.

  En dat Mandy de I-pad niet koopt, daar krijgt ze spijt van 😉

  Groetjes vanaf mn ‘workspace’ in een troosteloos nat Rotterdam,
  Pieter & Petra

 4. Hans (thefreeze) 17 augustus 2010 van 08:56 - Antwoorden

  Goedemorgen! Als je nog een keer teruggaat naar de Mall at Milennia dan kan ik je aanraden om te gaan eten bij PF Chang’s. Dat is een Chinese keten waar je erg lekker kunt eten! Mooi interieur, een stuk luxer dan Panda express e.d.

  Hij zit aan de buitenkant rechts van de hoofdingang.

 5. Marisa 17 augustus 2010 van 09:46 - Antwoorden

  Het blooperverhaal was erg lachen..leuk gedaan weer.
  Ik heb nog nooit een halve zebra gezien en vond het uiterst interessant. En je linkerkant, voor de kijkers rechts, is gewoon je betere kant, vandaar dat de helft er maar op staat, toch?
  Nou ja, de foto’s zijn erg leuk, heb om sommige echt moeten lachen 😉

 6. Marja 17 augustus 2010 van 11:16 - Antwoorden

  Dat is juist het ideale van de digitale camera, vroeger bracht je je rolletje weg en kon je de helft van je foto’s gewoon weggooien…

  Maar juist ook de “net niet” foto’s daar kun je veel mee hoor…ik verstuur ze altijd als kaarten met verjaardagen naar degene die het hardste roept dat je moet wissen ( Bedankt Son!!;-))wel natuurlijk rekening houden met hoe en wat je ziet op een foto!!

  Je begint al redelijk het tennis onder de knie te krijgen, vervelend he, dat je van je kind niet meer altijd kan winnen!

 7. famscheepensgoesorlando 17 augustus 2010 van 11:42 - Antwoorden

  supper je bloopers…meegnieten met de mooie fotos en lachen om de (bijna) mislukte…
  leukkkkk
  weer een relaxte dag achter de rug

 8. Barkies 17 augustus 2010 van 12:53 - Antwoorden

  Zelfs je mislukte foto’s zijn leuk. Zit op mijn werk(pauze) te lachen. Heerlijk.
  Jammer dat ze op een gegeven moment niet meer mee willen he? Ik snap dat niet lekker een low budget vakantie en lekker kleren kopen van je spaarpot.
  Jasper toch nog maar eens over nadenken jongen.
  Fijne vakantie verder

 9. Mariska 17 augustus 2010 van 13:16 - Antwoorden

  Ook ik geniet tijdens een lunch pauze op het werk van de mislukte foto’s, superleuke vulling van je blog. In de tussentijd pak ik ook een handige tip mee over blurb of sharedbook om het blog in album om te zetten, wat al door menig volger (van het thuisfront) is geopperd. Wat blijft het een genot om jullie te volgen,
  gr, Mariska

 10. Fam Verkoelen-Roeland 17 augustus 2010 van 07:29 - Antwoorden

  Blurb was me eveneens onbekend, maar ‘k heb sinds een dikke week het eindresultaat in handen en ‘t is echt superleuk. Wat zijn die fotoboeken ineens ouderwets 🙂
  Het grootste deel van je blog kan je automatisch overzetten naar het ontwerpboek (in Blurb dus), alleen kruipt er wel wat tijd in om te herwerken/bij te werken/extra in te voegen… is ook een link dat je eens moet bekijken. Hier is het voordeel dat je de comments kan invoegen, wat me vb in Blurb niet is gelukt…
  Verzamel dus voldoende beeldmateriaal, want ‘t maakt zo’n ontwerpboek achteraf heel aangenaam om te bekijken.
  Groetjes vanuit het koude Brussel,

  Hilde

 11. Linda 17 augustus 2010 van 14:04 - Antwoorden

  Leuk he, die Mall at Millenia! Ik denk dat wij er ook nog een keer naartoe gaan, want Frank heeft nog iets nodig gelukkig ;o)
  Groetjes,
  Linda

 12. Tiggergirl 2010 17 augustus 2010 van 15:55 - Antwoorden

  haha die orca staarten heb ik ook regelmatig. Tip zet je toestel op burst. Dan heb je kans op een hele orca op je foto.

  Die mall ben ik nog nooit geweest, wordt een tijd dus.
  Nog veel plezier hoor

 13. Sonja 17 augustus 2010 van 17:28 - Antwoorden

  Eigenlijk wil ik aan het eind van jullie vakantie nog wel zo’n setje met mislukte foto’s zien. Ik heb echt zitten lachen, maar dat komt meer door de teksten die er bij staan.
  Enne…..wat die I-pad betreft, Edwin is er helemaal blij mee hoor, dus Mandy ik zou er nog maar eens een nachtje over slapen.

  Veel groetjes uit herfstig Almere.

 14. Anonymous 17 augustus 2010 van 19:04 - Antwoorden

  Goede Morgen Rick-Mandy& Jasper
  Na vele dagen lees plezier van jullie Blog
  Komen Wij ook maar We willen een Donderdag als het goed is een bakje komen doen Maar dan moet Mandy het wel zetten
  Als Het mogelijk ook een Boterham met OPSNIT

  Groeten Tot Donderdag
  Gerrit& Joke
  Joop & Nancy
  Peter & Cindy

  Ps We hebben Echt Genoten van jullie Blog
  Ga zo door

 15. kimmie 17 augustus 2010 van 20:21 - Antwoorden

  haha leuke foto’s zitten er tussen..vooral de “goede” kant van de zebra. Heerlijke dag zo te lezen.
  Tot morgen

 16. Twinmom1995 17 augustus 2010 van 20:45 - Antwoorden

  Niet de Ipad?
  Ik zou er nog maar goed over nadenken, hier heeft er iemand toch wel spijt….

 17. Andre-Daphne 17 augustus 2010 van 21:19 - Antwoorden

  geweldig hoor om de mislukte foto’s in je blog te verwerken. maar zal toch ook eens kijken naar blurb. is natuurlijk wel een idee. het gaat je trouwens wel beter af nu met tafeltennissen. al een paar keer gewonnen. nou geniet in ieder geval nog lekker van jullie vakantie, maar dat zal zeker lukken.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com