Vandaag worden we weer rond acht uur wakker, aan de ene kant zou ik wel willen uitslapen.. Aan de andere kant ben ik wakker en lonkt de dag..
Ik geeft toe aan het laatste, Mandy volgt niet veel later.

Samen drinken we koffie onder de lanai, en lezen de reacties op ons weblog, bedankt daarvoor. Het bijhouden van een weblog, moet het straks makkelijker maken de reis te herbeleven, in een chronologische volgorde.  Dat er dan meegelezen wordt, en reacties worden gegeven maakt het wel erg leuk.

Ik wil het blog in blurb gaan invoeren, maar heb hier nog geen enkele ervaring mee. Als het goed is .. kan ik straks, van het blog een fotoboek maken.  Zeker nu Jasper nog echt met volle teugen meegeniet, is dit al een vakantie om niet te vergeten, en kan zo’n fotoboek later weer wat glimlachen bij ons opwekken..Hopelijk kan ik ook wat met de reacties.

We lummelen in en rond het zwembad, dat vinden we ook erg lekker. Het is heerlijk weer in de ochtend, en Jasper daagt me uit voor een partijtje tafeltennis, het is niet te geloven ik win  met 2-1 . .

Daarna .. springen we weer lekker in het zwembad tot we brood gaan eten. Mandy had bij de Publix vers gesneden Chicago Italian gehaald, daarbij een eitje gekookt en Salami  als opsnit. Erg lekker brood beetje als thuis, maar dan van een goede bakker 😉

We gaan allemaal iets anders doen. Jasper hangt op een ligbedje met muziek op zijn oren, Mandy werkt de was weg en zit even later op MSN. Ik rommel wat met de eerder genomen foto,s om ook mijn slechte foto’s te laten zien. Zeg maar de net niet foto’s, dat jullie niet denken dat ik alleen goede foto’s maak. Er zitten ook foto’s tussen die gewoon weg onscherp zijn, en op een aantal staan we er  appelig op. Een aantal ervan gaan in het  fotoverhaal. Hier een paar voorbeelden..

Dromen van Stich

Onze test met stich op de hand, en Mandy droomt onderhand van hem 😉

Altijd scherpe foto's

Deze foto vanuit de helikopter is gewoon onscherp/vaag

Mis

En hier een alligator die geheel naast het stuk kip zit toch maak ik de foto… Die timing is best moeilijk. Zet ik de camera neer op een statiefje bij de pool, sta ik er voor de helft op..

Net niet goed

Om dit soort foto’s hebben wij ook veel om gelachen hoor, het is dus niet altijd een sunshine productie ;-)) Ach als we maar lol hebben.

Ook met de Believe show schiet ik te traag… en is de orca al lang naar huis..

te laat

Dit is het thema van het fotoverhaal van vandaag ..

Wanneer ik uit gerommeld ben met de laptop, ga ik douchen, ik kan er weer tegen. We drinken nog een bakkie koffie met een lekkere koek. Tegen 16:30 uur gaan we op weg naar de mall at millenia. Jasper wil daar nog Nike’s uitzoeken, hij was hier al eens eerder geslaagd, en hoopt dat dit jaar weer te doen. We zijn er even over 17:00 uur, dit is een hele mooie Mall.

mall at millenia

Ik vind de outlets leuker, maar we kunnen ons hier goed vermaken.
Wanneer we binnen komen schiet ik wat plaatjes met de camera van Mandy, die neem ik meestal mee. Die past zo in je zak.

mall at millenia5

Zo krijgen de thuisblijvers een beetje heimwee, en diegene die het nog niet eerder hebben gezien krijgen een goede indruk van wat we doen. We lopen naar de winkel waar Jasper schoenen wil passen, allemachtig wat een rijen aan schoenen zeg.. En in die brij ziet hij ook nog een leuk paar staan…

Schoenen1Schoenen

Wanneer hij ze aantrekt vind hij ze heel goed passen. Maar… hij wil er nog over nadenken, dat is verstandig, we hebben nog een week, en nu moet hij toch echt een beetje opletten, zijn zuur verdiende centjes pot is aan het leegraken. Maaruh …daar leert hij van.

We gaan ook nog even de Apple store in.. het is er echt harstikke druk zeg. Mandy en Jasper rommelen wat met de Iphone en de Ipad en Mandy vind de Ipad helemaal leuk….
mall at millenia2mall at millenia4mall at millenia3
Maar ze koopt hem niet.

Allen Edmundsmall at millenia7

We lopen ook de hele boven verdieping af, en bij Allen Edmunds kijk ik bij schoenen.  De schoenen die ik leuk vind, zijn er niet in mijn maat, maar vrijdag aanstaande zorgt de verkoper ervoor dat de schoenen er zijn, en kan ik ze passen.  We gaan dus nog een keer terug, waarop Jasper besluit om zijn Nike’s pas op die vrijdag te kopen, als hij ze dan nog steeds leuk vind. Nu heeft hij even de tijd …

We lopen nog door de Mall, maar het is ook al weer laat, het waar zullen we gaan eten klinkt.. We hebben trek in iets makkelijks en niet te lang zitten..
Ik stel voor een Five Guys burger te halen bij de Sand Lake Rd. Ik vind ze beter als in de Mall..  We vinden het alledrie een goed idee, en we rijden er zo op aan. De bestelling is weer met bizar veel friet, en de little burger is heerlijk.

Wanneer we op huis aanrijden is het al tegen 21:45 uur en een klein halfuur later zijn we op Tuscan Hills. Jasper vraagt nog of ik een partij wil tafeltennissen, deze partij eindigd in 2-1 voor Jasper. Das helemaal leuk hebben we allebij gewonnen vandaag. ;-)) Daarna maak ik het blog af en ga zo naar bed.

Hier het fotoverhaal 22

Tot morgen

Antwoorden d0e ik morgen ..het is me te laat.

Gisteravond was het laat voordat we gingen slapen, toch worden we weer tegen 8:00 uur wakker.. We gaan wat bij lezen op internet, en we eten broodjes ( vers uit de oven)  met  lekkere opsnit. Daarna gaan we allemaal even douchen, we willen namelijk vroeg op pad.  Zo rond 9:45…
Gisteravond waren we toch wel moe na het shoppen, en na het blog donderen we al snel in slaap. Vandaag worden we tegen 8:00 uur wakker, en  drinken op ons gemak eerst een bak koffie. We lezen de reacties, en proberen een beetje op de hoogte te blijven door het…