Vandaag staat een beetje in het teken van Jasper en Oma, we staan tegen 8uur op.
We gaan douchen, lezen even wat op internet, en bedankt  weer voor de leuke reacties. Wie weet haalt iemand nog wat ideeën van ons blog..

Dan gaan we op pad, eerst naar de Walmart, we halen  een klein pak koffie, drinken voor in ieder geval morgen. We zoeken wat eten voor de avond, een paar lekkere donuts voor bij de koffie. We zijn zomaar weer twee uur in de Walmart..  Dan rijden we naar  Cracker Barrel voor een lunch, we nemen beiden French Toast , dat smaakte, dan gaan we nog langs de Publix  voor wat fruit e.d… ik blijf dit een mooie supermarkt vinden.

Tegen  13:00 uur zijn we weer in de villa, de poolboy is bezig met het terras, en het zwembad. Hij verteld me even een uurtje niet te zwemmen, we zetten eerst maar weer een lekkere bak koffie.. Wanneer mr pool weg is zet ik de hottub aan, en nemen we onze koffie lekker in de tub.  Het is bewolkt maar wel droog en de temperatuur is rond de 83F ( 28 graden ) prima om buiten te zitten en om af en toe een duikje te nemen. Dat gaan we straks lekker doen…

We volgen of de vlucht van Jasper en Oma vertraging heeft zo te zien gaat het crescendo dus daar hebben we geen zorg van. Straks maar weer even kijken of ze ook op tijd landen op Washington, ze hebben er een overstap tijd van 3 uur, wil toch gek lopen als dit te krap is…

Tegen 14:00 zijn we te vinden in het zwembad, en tegen een uur of drie checken we of Jasper en Oma zijn geland, nou dat is zo. Dan hebben ze tot 18:00 om langs de douane te gaan, vinger afdrukken, foto, schoenen uit e.d . Ze landen volgens mij bij Gate C5 en moeten nadat ze alles hebben ondergaan naar Gate D4. Dat gaat ze lukken, dus gaan wij weer relaxen, we vinden het wel heel spannend, Jasper die Oma moet begeleiden..

Vrijdag heeft heeft Jasper een afneembaar gips gekregen, dus hij kan deze week ook nog zwemmen zo mailde hij afgelopen vrijdag. Hij kan volgens hem alweer net goed lopen als voorheen, alleen voelt het nog wat onzeker aan. We gaan maar geen voetbal toernooi houden..

IK volg ook nog het weerbericht het ziet er voor morgen niet echt leuk uit, 80% kans op regen.. dus overleg ik met Mandy, we kunnen beter de Airboat Ride verzetten naar Woensdag, want Walmart en de FLorida Mall willen Jasper en Oma sowieso in.. dat kan dan beter op de regenachtige dag. Ik bel Capt Johnny, hij vind het ook verstandig besluit, Woensdag is er ook maar 30% kans op regen, of we woensdag wel een  halfuurtje later kunnen, half tien in de ochtend.. nou is prima.

Nu  ik het geregeld heb met Capt Johnny, maakt het minder uit wat voor weer het morgen is, we gaan wel de Malls en Walmart in.. We vermaken ons toch wel, en met regen… kunnen Jasper en ik ook poolbiljarten of een duik nemen.. Wellicht valt het mee….

We maken nog een lekker ijsje soldaat, de Bananen Split van Blue Bunny.. het is weer lekker, we relaxen lekker bij de pool het is weer zomaar tegen halfzes.. ik schrijf het blog van vandaag, het stukje van Jasper en Oma kan ik er zo bij doen..

Daarna ga ik douchen, we nemen nog wat te drinken en tegen zeven uur gaan we op weg naar MCO. Wanneer we aankomen staan ze al aangemeld op het bord..
CIMG3195
United 308 7:47  dat is snel, ik merk dat Mandy haar kuiken heeft gemist.
CIMG3198
Mandy blijft bij de aankomst band voor de koffers ik loop alvast naar boven in de hoop Jasper en Oma op te vangen.

Na enige tijd komen ze eraan, we knuffen en gaan de roltrap af naar benenden.. Vermoeid maar ze zijn blij Mandy te zien..

Mandy is blij Jasper en Oma te zien, dit is toch een moment waar ze naar uit heeft gekeken..

De koffers komen snel, en we lopen naar de auto, Oma weet niet wat ze ziet wanneer ze de auto ziet. We gooien de koffers in de auto, en dan willen ze even naar de publix..

CIMG3200
Jasper doet raar, we hebben gelukkig weer lol met zijn allen.

CIMG3201
Oma speurt naar goed vlees, Jasper is blij dat ie er is.

CIMG3202
Oma in de Publix wordt al een Americano…

CIMG3204
We doen nog een biertje op het terras, en dan worden we toch moe..
Ik maak het blog af,  we zijn hartstikke blij dat ze er zijn.

Tot morgen

Vandaag staan we lekker op tijd op, we gaan douchen, lezen wat bij op internet, en checken  alvast in voor Jasper en Oma, we mailen de tickets deze moeten ze even uitprinten.. Voor hun begint de 17e spannend ze komen naar Orlando… Wanneer we met het boeken en doornemen met…
Oma is al om 6:30 wakker, echter pas om een uur of half acht klopt ze op onze slaapkamer deur.. Of ik het alarm eraf wil halen, dan kan ze bij  de pool.. We gaan er ook meteen uit, Mandy zet koffie, niet veel later volgt Jasper.. In de ochtend…