Vandaag zijn we superlui, als dat al bestaat tijdens je vakantie?? We zijn rond half acht wakker en vertrekken eigenlijk direct onder de lanai op het pooldeck. We ontbijten wat en gaan lekker zwemmen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vanaf het pooldeck genieten we van de ‘Great White Egret’ die elke dag wel even komt landen.. en dan op zijn gemak aan het vissen slaat.. Rond een uur of tien lopen we even naar Pieter & Petra, we stemmen af dat we woensdag aanstaande maar niet met de speedboot gaan varen. Op het water kun je geen kant op wanneer het begint te regen.. Dus moet dit ergens naar volgende week, vinden Jasper en Kim ook wel leuk denk ik, dan kunnen we met ons allen dolfijnen spotten. We hebben een aantal dingen naar volgende week verplaatst waaronder Segwayen, dat wordt nog een druk weekje ;-)

Ochtend
In de middag nemen we appel en een yoghurt, en doen niet veel meer als zwemmen en zonnen en genieten. Rond een uur drie begint het te regenen, flink te regenen. Dan gaan we douchen, en besluiten naar de Premium Outlet Int Drive toe te rijden..

SHOP
Wanneer we daar aankomen regent het nog zachtjes, we lopen wat winkels in en wat later is het weer droog, dat zou zo blijven.. Ik vind twee paar slippers van Clarks voor weinig, Mandy voor een aantal echte vrouwendingen..

SHOPavond
In de avond nemen we een Five Guys Burger met wat verse patat, lekker!! En we lopen lekker te struinen, bij Victoria Secret Outlet vind Mandy nog een mooie Bikini van $54 voor $27,99 , bij de kassa blijkt het maar $7,59 te zijn Die is lekker geslaagd zeg. Op de terugweg tank ik de Tahoe weer vol, morgen maar een doe dag, 60% kans op zon.. daar gaan we dan weer voor :-)

Rond zes uur wordt ik wakker met hoofdpijn, ga er maar uit en neem een paracetemol. Spring onder de warme douche, daar knap ik lekker van op.. Inmiddels is Mandy van mijn gerommel ook wakker geworden. We maken het plan vroeg naar Kelly Park te rijden en daar de looptrail…
Vandaag gaan we een fietstocht doen, het is bewolkt weer, ideaal voor de fiets.. We vullen de koelbox, paraplus in de rugzak, ... Face Timen nog even met Jasper, nemen de laatste dingen met hem door.. Morgen avond halen we hem op van MCO. Zijn we weer compleet. Rond negenuur…