Ik wordt rond kwart over zeven wakker, en als altijd kijk ik even op het pooldeck..
De zon breekt door de bomen, even de de camera pakken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Door de mist komen er mooie stralen van licht over het gras..   De dag begint goed, dan gaan we ontbijten.. We doen relaxed tot een uur of tien, dan komen Pieter en Petra aangelopen.We gaan vandaag naar Rainbow Springs State Park, we laden de koelboxen in, stellen de Garmin in en gaan op weg.. Zo’n 1u45m later komen we er aan, we nemen wat drinken en lopen naar de kassa. Het entree is 2 dollar per persoon..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen over de boardwalk en paden door het park.. er zijn hier ook ‘handmade’ watervallen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er is een prachtige spring waar de mensen zwemmen, het is gezellig je hoort de kinderen lol hebben in het zwemgedeelte. Dit is afgezet met kleine witte boeien, de kayaks mogen daar niet komen. Aan de linkerkant van de foto zie je de Rainbow River.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer je de paden volgt heb je ook dit soort uitzichten, een mooie uitkijk over de Rainbow River.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We maken natuurlijk wat foto’s van de Watervallen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er zijn meerdere watervallen en kleine riviertjes, en overal is het prachtig groen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wij vonden het prachtig om te zien, eigenlijk moet je ook snorkel en zwemspullen in de auto doen wanneer je hier heen gaan, want het is echt fraai!

Vlinder1
We lopen ook nog door de Vlindertuin, bloemen in bijna alle kleuren zijn er te zien..

Gezien
We lopen ook nog een stuk van de Yellow Trail, het is echter te warm om echt vele kilometers te lopen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Je kan hier ook heerlijk kajakken, zetten we weer op de to do list, wat een helder water.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De bladeren worden nat van de waterval…

Cool
Er is ook nog een trouwerij.., Pieter laat even zijn camera zien, de boardwalk foto’s zijn gemaakt in Wekiwa Springs State Park. Na de prachtige wandeling door Rainbow River State Park gaan we namelijk naar Wekiwa Springs State Park, dan zijn we alweer heel dicht bij Orlando, en kunnen dan een lekker restaurant zoeken om te eten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wekiwa is ook prachtig, hier zie je een stel kajakken, wij hebben hier al een aantal keren een kajak gehuurd.. deze omgeving is ook mooi! Wel anders dan Rainbow Springs !

Wekiw
Dit is de zwemspring van Wekiwa Springs State Park,
De locals zwemmen in de Wekiwa Spring, ook hier een gezellige sfeer, meestal gaan wij doordeweeks naar deze springs voor de rust, maar het is ook eens leuk om dit in een weekend te zien!

Omdat Pieter en Petra, 24 jaar getrouwd gaan we eten bij Bahama Breeze waar we tegen zesuur aankomen, geen wachtrij, we worden direct naar de tafel gebracht. Wij nemen Spare Ribs, en … deze zijn LEKKER..
Als toetje een Key Lime Pie… ook deze smaakt geweldig.. Het gaat hier allemaal heel relaxed, en tegen achtuur rijden we pas op huis aan..

We hadden weer een top dag !!

Tot morgen!

Vandaag beginnen we de dag bij Aquatica, we zijn er al om 10uur het is nog heel rustig.. We beginnen met een rondje door het zwempark te lopen, en we besluiten lekker in de walhalla wave te gaan.. Hij is leuk, we doen hem direct nog een keer.. We houden…
Vandaag hebben we een Segway-tour geboekt via Z E Tours, deze hadden we alweer een aantal jaar geleden gedaan en deze wilden we nog wel een keer doen. We hebben een afspraak om 10:00u we moeten wel een halfuurtje voor tijd aanwezig zijn.. Na het douchen rijden we de richting…