Gisteravond was het laat voordat we gingen slapen, toch worden we weer tegen 8:00 uur wakker.. We gaan wat bij lezen op internet, en we eten broodjes ( vers uit de oven)  met  lekkere opsnit. Daarna gaan we allemaal even douchen, we willen namelijk vroeg op pad. 

Zo rond 9:45 uur zitten we in de auto op weg naar de Pr1me outlet.. het is nog heel stil op de 192, we rijden er zo door, dat is wel eens anders…
Als we bij de Pr1me Outlet aankomen is er nog heel plaats om te parkeren.
We beginnen met een heerlijke cappuccino van Starbucks..

Starbucks

Jasper is er met één oor wel bij en met de andere luistert hij muziek, wanneer we met hem willen praten moeten we alles drie keer herhalen … grrr
We zijn hierdoor wel enorm goed geworden in het spelletje hints!!

Na de koffie gaan we Pr1me onveilig maken, en het is er  eigenlijk nog heel stil, dat hadden we niet verwacht op de laatste Tax-free dag!!

Pr1me

We gaan al vrij snel de Esprit winkel in en Mandy ziet weer heel andere dingen, ze past een flink aantal stelletjes, veel gaat terug, maar wat ze heeft uitgezocht is heel erg leuk. We leveren de kortings coupon in en de sale tax blijft weg..
Das leuk shoppen zeg.

Mandy esprit1

We kopen liever hier goed in als thuis onderhand, kleding is hier met al die kortings procenten zo goedkoop, dat ik het hier ook leuk vind om te winkelen.
Hoe kan het huh?

Ik vind zelfs voor de winter de nieuwste kleuren wanten en een sjaal..

Nieuwe sjaal en Handshoes

Dus ik ben ook weer goed geslaagd, en kan de winter aan. Deze wanten zitten erg warm zeg, dat kan niet misgaan. We gaan de Nike winkel in, daar is het al wel heel druk, inmiddels is het ook al 12:30.. Hier kan ik wel goed slagen, twee hele mooie korte broeken en weer twee fraaie polo’s vind ik. Mandy struikelt over twee mooie joggingspakken, en een broek voor in de sportschool. Jasper was in het begin van de vakantie goed op dreef maar kan nu nergens iets leuks vinden.

Wanneer we bij de kassa’s aankomen staat er een grote rij, het lijkt wel een attractie zeg.

 

In de rij naar de kassa

Maar gelukkig gaat het snel er zijn veel kassa’s en die zijn ook echt nodig.
Die sale tax grap genereert een enorme traffic hier, maar wij hebben ook nog onze coupons, zonder blikken of blozen worden ook de coupon met 25 dollar korting eraf getrokken.

Dan krijgen we honger en gaan naar het Food Court, we nemen  alle drie Bourbon Chicken/ Sesame chicken combo, en als we het op hebben kunnen we er weer even tegen.. Drinken doen we ook genoeg want je zweet het er ook zo weer uit hier.. Maar we hebben het er graag voorover..het blijft een heerlijk vakantie plekje. Voor velen zullen de dingen, welke wij doen in de vakantie,  heel herkenbaar zijn.

We struinen zo lekker alle winkels af, en in een parfumerie winkel worden we alle drie getackeld voor een luchtje… We ruiken nu heel lekker hahaa,.. hoewel, die luchten door elkaar heen hihi.

Daarna belanden we in de Tommy Hilfiger winkel, hier willen we alle drie wat broeken en shirts kopen. We hebben een kortings coupon uitgeprint via het Orlando Tips forum van wel 20 %. We zoeken allemaal lekker op ons zelf..
en komen elkaar zo nu en dan tegen bij de pashokjes… Erg geinig.

Wanneer ik een broek niet kan vinden in mijn maat, wordt ik geholpen  door een oudere man ( Kurt) . Ik herken hem van een jaar terug althans, dat vermoed ik, en begin een praatje.  Hij gaat naar achteren, en vind twee broeken in de juiste maat.

Op de vraag of er nog discount zit op de broeken zegt hij nee, deze zijn een nieuw model en kosten 59,00 dollar per stuk. Nog niet duur voor Hifigers
Hij kijkt naar het geen wat ik in mijn handen heb, en opeens drukt hij me een kaart in mijn handen.. 25% procent korting.. staat erop, er moet wel een naam en email op zegt hij voor toekomstige aanbiedingen met een knipoog…

( wanneer ik de broeken afreken zijn ze trouwens maar 44 dollar, en daar gaan dan de andere kortingen nog af)

Na hem hartelijk bedankt te hebben ga ik ermee naar Mandy, erg leuk .
We kunnen uiteindelijk heeeel goed slagen bij de Hilfiger store en zoeken dan langzaam de auto op. Het is dan al 17:30 uur.. hoe houd ik het vol denk ik nog..

Dan rijden we naar huis, en we hebben ook wel trek, de keuze valt op Cracker Barrel… We nemen het Zondag Menu die bestaat uit kip, en fried Apple Cole Slaw
en wat niet allemaal meer.. Het is weer heerlijk

Cracker Barrel1

Als ik afreken is het maar 38 dollar, en als je ziet wat dan allemaal hadden, en zo lekker ook. Dat is dan toch een schijntje hoor. Daarna rijden we naar huis, Mandy maakt koffie, en we gaan lekker zwemmen en nemen de koffie in de tube.

Ik speel daarna nog een partij tafeltennis en wat weet ik heb gewonnen met 2-1..
Het ging heel erg goed, dus … geef nooit op ??

Mandy en ik gaan douchen, daarna gaan we nog lekker lezen in de Lanai. Ik werk het blog bij, en daarna ga ik lekker naast haar zitten op mijn eigen ligbed..en de laptop op schoot..

In de Lanai

Had ik al eens gezegd dat dit prima is uit te houden ??

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 21

Tot morgen!!

We worden lekker vroeg wakker, dus bakkie koffie en bijlezen..  en in de ochtend zon lonkt het zwembad. We hebben namelijk tot 12:30 uur helemaal niks… Ik ga eerst een tijdje aan de rand van het zwembad zitten, het is een heerlijke start en met nog een ruime week te…
Vandaag worden we weer rond acht uur wakker, aan de ene kant zou ik wel willen uitslapen.. Aan de andere kant ben ik wakker en lonkt de dag.. Ik geeft toe aan het laatste, Mandy volgt niet veel later. Samen drinken we koffie onder de lanai, en lezen de reacties…