Het leven op Premium Camping Krk is ons uitstekend bevallen, ontbijten vanaf onze plek met zicht op het water… Ook vandaag weer heerlijk beginnen met ontbijt en een start temperatuur van 23 graden, hoe lekker is dat dan. Na het wassen en ontbijt maak ik de blog af van gister, het was laat toen we weer bij de caravan aankwamen. Het lijkt wel vakantie.. Heerlijk in zonnetje typ ik de woorden weg. Daarna wordt het snel te warm en zoeken we het water op.

DSC00461b Dit houden we vol met af en toe een duik tot een uur of 12:30u dan krijgen we toch wat trek. Gaan terug naar de caravan en nemen een broodje.

DSC00438b Rond 14:00u springen we weer het water in, het SUP boarden gaat steeds beter.

DSC00418b Mandy vindt het ook helemaal te gek, later gaan we weer met ons tweeën op het board en Peddelen richting Krk. Daar bij een strandje halen we een ijsje, deze eten we op aan de waterkant.

DSC00460b We Peddelen weer langs Krk, af en toe springen we van de plank af voor verkoeling.

DSC00463b Mandy en ik stoppen bij een mooi baaitje, daar blijven we een tijdje zonnen en zwemmen. Tegen 17:00 zijn we weer bij de camping en laten de Legend leeglopen. Rollen hem met de pomp en peddel in de tas, en bergen de SUP in de auto. Het is een topaankoop gebleken, wat leuk.

IMG 3269Tegen 19:00 gaan we wat eten, we bestellen beiden “salmon and zucchini pasta” en het smaakt heerlijk.

IMG 3279 We laten ruimte over voor een heerlijk toetje. In de avond halen we de luifel van de caravan, dan kunnen we morgen zo weg richting Bled in Slovenië. Hopelijk nu mooie dagen in Bled, vorig jaar viel het in de regen.. Maar de voortekenen zijn goed, ook bij meerdere weer-apps :-)

Voor vandaag had Mandy twee dingen voor de ochtend bedacht, het plaatje Vrbnik een klein middeleeuws dorpje op een vijftig meter hoge klif boven de Adriatische Zee. En een bezoek aan verlaten hotel uit een tijd dat mensen alles naar hun hand konden zetten. De Amerikaanse tijdschriftuitgever Bob Guccione van…
Mandy en ik hebben de wekker gezet op 07:00u maar dat was nergens voor nodig.. We zijn net voor die tijd wakker, frissen ons op halen broodjes. Eten deze nog heerlijk op met het uitzicht op zee. Daarna maken we de caravan klaar om aan de auto te hangen. We…