We zijn redelijk vroeg wakker, zo rond de klok van 07:00u, we gaan ontbijten op het pooldeck. Het trekt langzaam aan beetje dicht boven ons. Hè das jammer, Mandy kijkt naar het weerbericht, in de ochtend kans op regen. We rijden toch maar in de richting van Apopka wellicht breekt het nog open. Wanneer we bij Kings Landing aankomen is het een beetje miezer weer, maar om zo tot 15:30u in de kajak te zitten met de kans op een buitje, daar hebben nu ook weer niet echt zin in. We besluiten de kajak tocht af te zeggen, dit is gelukkig geen probleem. Daarna rijden we naar Kelly Park het ligt ernaast, betalen $3 dollar entree en parkeren de auto.

DSC 3725b Het is nog een beetje grauw weer maar wel droog, we lopen naar de spring van Kelly Park.

DSC 3729b Dit blijft mooi om te zien.

DSC 3734b De spring begint hier, en het water is dan ook super helder.

DSC 3782b En waar vis zit, zitten de vissers :-)

DSC 3735b Je zou er zo even in springen, maar we gaan de Kelly Loop Trail lopen, deze is 2.5 mile.

DSC 3737b De Kelly Loop Trail hebben we in het verleden vaak rond 15 a 16:00u gedaan om de kans op herten te spotten te vergroten. Wellicht is het zo vroeg in de ochtend ook grote kans.

DSC 3743b We worden op onze wenken bediend, in de verte staat een Hert op het pad.

DSC 3763b Niet veel later zien we moeder en dochter, hoe leuk.

DSC 3771b Het kleine hertje is super nieuwsgierig en blijft naar ons kijken.

DSC 3777b Daarna lopen ze op hun gemak verder, kijken nog één keer en dan lopen ze in de bossen.

DSC 3779b We lopen door over het onverharde wandelpad, deze slingert zich prachtig door Kelly Park.

DSC 3778b In de bossen zien we weer een Hert, deze wil eigenlijk niet op de foto denk ik.

DSC 3807b Laten zien we weer een Hertje, wat een leuke wandelochtend is het geworden zeg.

DSC 3808b Dan komen we weer langzaam bij de auto na een heerlijke wandeling. Prima opgelost zo. Tegen 12:00u zijn we weer thuis, in de middag blijven we op het pooldeck. De zon laat zich nog steeds nauwelijks zien maar de temperatuur is goed genoeg. Tegen 16:30u rijden we naar Kobe ..

IMG 1243b we hebben Kenny als kok, deze heeft er zin in. Het eten was heel goed, zo blijft Kobe wel een favoriet.

IMG 1257b Na het eten, lopen we naar de auto…

IMG 1260b Rijden nog naar de Lake Buena Vista Factory Stores, Mandy had eerder een korte broek van Eddie Bauer gekocht, deze zit zo lekker dat ze er nog een tweede van wilde.

IMG 1275b Onze laatste avond op het heerlijke pooldeck doen we zwemmen, nog in de hottub.

IMG 1268b Daarna steken we het vlammetje aan, om onder de Lanai te zitten.

IMG 1282b Zo blijven we nog op het pooldeck tot een uur of 22:00u.. dan gaat het licht uit. Morgen koffers inpakken en blijven we in de villa. Vliegen doen we in de avond rechtstreeks met Delta terug naar Amsterdam, we kunnen we weer terug kijken op een top vakantie. Het laatste deel komt wel weer wanneer we thuis zijn.

Het was een latertje gisteren, Ik maak de blog in de ochtend van Disney's Magic Kingdom. Wat een prachtige kerstsfeer. We blijven vandaag lekker thuis. Dus schrijf ik de blog op het gemak, daarna de hottub in :-) We wisselen zwemmen, boekje lezen, muziek luisteren af met de hottub. Het is…
De vakantie is voorbij gevlogen, we hebben het heel fijn gehad. Het huis van Chelsea en Brian heeft zeker meegeholpen, en... mochten we weer gaan, staat het huis wel bovenaan ons lijstje. Mandy haalt het beddengoed eraf, we zorgen dat het weer schoon klaar ligt voor de volgende gasten. In…