We worden lekker vroeg wakker, dus bakkie koffie en bijlezen..  en in de ochtend zon lonkt het zwembad. We hebben namelijk tot 12:30 uur helemaal niks…
Ik ga eerst een tijdje aan de rand van het zwembad zitten, het is een heerlijke start en met nog een ruime week te gaan, wil er echt alles uit halen..

Heerlijk zo de dag te beginnen

Mandy is al lekker aan het zwemmen, die geniet hier ook met volle teugen.

Lekker relaxen

Vakantie vieren in Orlando heeft voor ons alles.. Het lekkere is dat we een vast rust punt hebben. Het kost geen moeite om ons hier thuis te voelen. en gewoon een ochtend zo niksen is helemaal lekker.. Wij genieten hier al van.

We gaan aan het einde van de dag naar Seaworld en we maken gein, dit gaat over de avondshow van Clyde en Seymour… Shamu Can you do this..

Nou zeg ik dat zal ik eens voor doen..
Enne het lukt ook nog, bij het terug kijken van de foto hebben we zo iets van wat een mazzel dat hij zo gelukt is…

Schaam U Show Seaworld

Na het zwemmen daag ik Jasper uit voor een potje tafeltennis, ik ga harstikke goed en ik sta 1-0 voor en de tweede game sta ik 14-7 voor maar op eens roept Mandy ik zie een slang.. Nee he… net nu ik een keer kan winnen…
Ik vraag nog kan het even wachten ;-0  maar Mandy vind toch echt dat ik moet komen… Het is een kleine slang  zo ongeveer een centimeter of 60.

Hij is banger voor mij als andersom, tenminste dat hoop ik aan zijn gedrag op te maken…

Snake at the poolSnake at the pool1

Even later vang ik hem met het netje waarmee je zwembad schoonhoud..
Het netje schud ik buiten de kooi leeg, en het slangetje gaat richting het bos.
Helaas is het dan te laat om het tafeltennis af te maken, jammer want ik stak in een bloedvorm.  Het loopt nu  tegen 12:00 uur, en we gaan douchen, we hebben een BBQ afspraak om 12:45 uur bij de eigenaar van de Showcase of Citrus.

citrus

Zijn broer Pete zal voor ons eens echte BBQ  maken, en tegen een klein prijsje zo blijkt later. Wanneer we aankomen is het een leuke sfeer !!

Show Case of Citrus

Pete heeft al bedacht wat we gaan eten, en we krijgen een heerlijke salade om mee te beginnen.. Daarna krijgen we echt onwijs heerlijke ribs, en een vers stuk kippenpoot. En …bonen in een saus…dit was ook zo lekker !!!

Salade

De cola pak je zelf uit een koelkast en met de smaak die jij wilt!
Het is een hele leuke ervaring, en het vlees was echt heeel erg goed.
Ik vraag aan Pete of hij de rekening wil opmaken… doe maar 25 dollar voor alles zegt hij. Niet normaal toch??

Wanneer we thuis komen, nemen we nog een duik in het zwembad en tegen drie uur gaan we ons omkleden.  Jasper blijft thuis die gaat naar de sportschool hier op Tuscan hills, en hij neemt een Pizza in de avond.  De oudjes gaan op stap naar Seaworld.. Tegen 4 uur komen we eraan, en parkeren op E 20 lekker dichtbij.

Het is warm, maar wel te doen rond deze klok, we zijn ook zo binnen geen rijen voor de poort. Dat begint goed…

SeaworldWat gaan we doen

We hebben wel wat dingen die we nog willen doen deze vakantie waaronder de avond show van Clyde & Seymour, de Shamu Rocks en Mandy wil nog Dolfijnen voeren.. Dat is het eigenlijk dus kijkt Mandy op de kaart voor de showtijden.
We kunnen gemakkelijk met het voeren van de Dolfijnen beginnen…
Ze valt met de neus in de boter, het is prachtig weer, we kunnen zo aansluiten bij een groep die net begint..

Dolfijnen voeren2

Daarna lopen we even langs Atlantis en de Kraken… Hé de Kraken heeft maar 20 Minuutjes wachttijd.. daar ga ik dan in want dat is een hele mooie achtbaan.

Rick Kraken

Na 25 Minuten sluit ik me we aan bij Mandy, en gaan we richting de Clyde & Seymour show.. We zijn prima op tijd zoeken een prima plek en de Mime neemt weer mensen in de maling. De show is erg leuk, en  neemt eigenlijk alles in Seaworld op de hak..

Ook Shamu ..ontkomt er niet aan, en de walrus doet buikspier oefeningen terwijl er een banner van rechts naar links gaat .. Shamu Can You Do This .. heel leuk.

Shamu Can you do this1

CLyde avond show3CLyde avond show2

Een heerlijke show, we vermaken ons nog in het park, en zoeken daarna een goede plek in het Shamu Stadium.. De avondshow doet ons meer dan de show van vorige week overdag.. Waarom ?? Wellicht de verlichting, andere muziek .
Wel dezelfde hoofdrol spelers..

Shamu RocksShamu Rock5

Shamu Rock4

Nadat de show is afgelopen gaan we naar huis, en tanken de tahoe nog vol.
Ik maak het blog af en daarna gaan we lekker naar bed.

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 20

Tot morgen

En weer bedankt voor alle leuke reakties,  Hé, Marij we hadden je al gemist!

Volgens mij sliepen we al toen we in bed stapten, althans zo voelde het gisteravond. De Bush Gardens dag was leuk maar intensief met de warmte.. Vanmorgen zijn we redelijk vroeg wakker, zo rond 8:00 uur. Ik heb de ligbedjes naar het zwembad gedraaid, en zet de laptops klaar om…
Gisteravond was het laat voordat we gingen slapen, toch worden we weer tegen 8:00 uur wakker.. We gaan wat bij lezen op internet, en we eten broodjes ( vers uit de oven)  met  lekkere opsnit. Daarna gaan we allemaal even douchen, we willen namelijk vroeg op pad.  Zo rond 9:45…