We staan rond 8 uur op, doen rustig aan we hebben geen haast, het idee is pas tegen enen in de auto te stappen dan lekker eten,en dan door naar Seaworld..  We zetten een lekkere bak koffie lezen de reacties op het forum, dat is altijd zo leuk..

Dan zet ik de hottub aan, het duurt vaak 45min voordat deze lekker op temperatuur is, we gaan ontbijten met wat we nog hebben. Lekker makkelijk we hebben geen zin om er uit te gaan. In de kast vang ik Kellogg’s Honey Smacks… die doe ik in een kom met wat melk  altijd goed, en best lekker, dan trekken we onze zwemkleding aan. Het zonnetje blijft een beetje achter de sluier bewolking, maar de temperatuur is weer lekker. Mandy springt er snel in, dat betekend dat het water lekker is..

zo relaxen we tot een uur of half één, dan gaan we douchen, en daarna kleden we ons aan, wel zo makkelijk dan stappen we in de auto. We gaan eerst langs Olive Garden, ons idee is, hier goed eten dan hebben we in de avond niet zo’n honger.  We kiezen een salade vooraf, en een vers gemaakte pizza.. Was erg goed, ook het brood, en de salade vooraf zijn heerlijk.. Olive garden is toch één van onze favorieten wat dat betreft. Thuis kan ik me al verheugen op dit soort restaurants..

Wanneer we het ophebben rekenen we af, dat dan weer wel, en gaan we naar Seaworld.
We hebben een jaarkaart parkeren is dus gratis en we willen alleen  One Ocean  en  Shamu Rocks zien. We lopen langs Spooktaculair, het is er megadruk met wachtende kinderen voor het snoep, wij lopen er alleen langs..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De  kinderen vinden het prachtig, we lopen naar het Shamu Stadium, het is 15:00 uur, ik neem wat te drinken mee, en we zoeken een plekje.. Het stadium is goed gevuld… we hebben een goede plek zonder stoelen voor ons..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de show gaan er steeds mensen voor ons staan, naast de slecht ter been plekken ..
Dat is wel balen, en ze blijven gewoon staan.

Na de show loop ik naar iemand van Seaworld, en spreek hem hierover aan. Zijn antwoord was kom de volgende show terug en roep me dan even..We gaan eerst op advies van Kim en Heleen de Believe DVD scoren voor $ 8,95  het winkeltje zit tegenover de Shark Encounter..

Ze hebben hem hoor, precies die jullie bedoelden met de houten Whale Tail erin.
Ik reken af, en we lopen we lopen terug naar het Stadium.. Ik zoek de persoon op welke ik had aangesproken.. en hij zet ons neer naast de camera op de slecht ter been rij.. Twee dames in van die electrische karretjes vragen aan hem of hij ons naast hen wil zetten wel zo gezellig.. We zitten heel mooi naast twee oudjes…  hier zit echt niemand voor ons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Het dametje naast wie ik zit is helemaal in Halloween stijl, en woont hier in de buurt, net als haar vriendinnen, ze blijken met z’n drieën  hier te zijn. Moet eerlijk zeggen we hebben ons kostelijk vermaakt met deze drie lolbroeken..

ze komen hier meerdere keren per  maand en de persoon die mij voor hun wilde parkeren konden ze goed. Hij kwam nog een aantal keer langs, om te kijken hoe het ging.

Dan gaat de Show weer beginnen, nu hebben we een mega mooie plaats, de dames weten wel waar ze hun snelle karretjes parkeren..
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De show is van hier helemaal top, dank voor de plekken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gevangen in de draaiende beweging…  …….. enne is er nog wat te eten??OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is soms net of ze lachen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Show is  wel weer een spektakel, weggespoeld is de slechte ervaring van hiervoor.. het loont soms toch even iemand aan te schieten dat je het ergens niet mee eens bent, of een slechte ervaring had. Ik kon het staven met de beelden van mijn camera gelukkig..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan zit de show er alweer op, we blijven zitten voor de Shamu Rocks en de Goldengirls blijven ook, het uurtje wachten is heel gezellig.. Ze praten honderd uit.. alle drie zijn ze al eens op rondreis door Europa heen  geweest, en of we wellicht eens met hun willen uit eten.. Echt’ lekker eten ‘ zoals ze zelf zeggen, ze hebben jaarkaarten van Seaworld, Bush Gardens, en Disney  we wisselen mail adressen uit.. het was echt een gezellig drietal..

Franky leid de gang, en geeft me haar telefoonnummer, het zijn allemaal jeugdvriendinnen en nu pensionado’s .. We hebben veel lol met ze gehad. Ze wonen in de buurt van Winterhaven.. We zijn welkom, maar mee uit eten is helemaal te gek.. We spreken af, dat we contact houden.

De avondshow mogen we op dezelfde plekken zitten.. tja wat zal ik zeggen One Ocean maal 2.. Dit meer doordat het donker is, licht effecten, publiek wat daardoor sterker reageert… Wij dus ook..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prachtige sprongen ondersteund met mooi licht en stoere muziek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij lijkt er ook echt van te genieten

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De meest imposante van allemaal, voor mij dan !!!

Dan is de avondshow ook weer voorbij, het halfuur gaat razendsnel… we nemen afscheid van de Golden Girls, en lopen naar de uitgang.. De rit naar huis gaat lekker vlot, Mandy grijpt haar Ipad, ik bekijk de foto’s en maak het blog..

Weer een lekkere Florida dag!!

Tot Morgen!!

Gisteravond zaten we tijdens het eten bij Kobe naast een stel ( Wendy & Jerry ) wat in Orlando woont, we raakten in gesprek, wat ons naar Florida toe trok.. We vinden alles leuk, ook het wandelen in de state parks,  Jerry  vertelt dat kayakken in Wekiwa Springs een No…
Vandaag staan we lekker op tijd op, we gaan douchen, lezen wat bij op internet, en checken  alvast in voor Jasper en Oma, we mailen de tickets deze moeten ze even uitprinten.. Voor hun begint de 17e spannend ze komen naar Orlando… Wanneer we met het boeken en doornemen met…