2013-05-09T22:00:30+00:00zondag 16 oktober 2011|

Dag 20: One Ocean – Shamu Rocks

We staan rond 8 uur op, doen rustig aan we hebben geen haast, het idee is pas tegen enen in de auto te stappen dan lekker eten,en dan door naar Seaworld..  We zetten een lekkere bak koffie lezen de reacties op het forum, dat is altijd zo leuk..

Dan zet ik de hottub aan, het duurt vaak 45min voordat deze lekker op temperatuur is, we gaan ontbijten met wat we nog hebben. Lekker makkelijk we hebben geen zin om er uit te gaan. In de kast vang ik Kellogg’s Honey Smacks… die doe ik in een kom met wat melk  altijd goed, en best lekker, dan trekken we onze zwemkleding aan. Het zonnetje blijft een beetje achter de sluier bewolking, maar de temperatuur is weer lekker. Mandy springt er snel in, dat betekend dat het water lekker is..

zo relaxen we tot een uur of half één, dan gaan we douchen, en daarna kleden we ons aan, wel zo makkelijk dan stappen we in de auto. We gaan eerst langs Olive Garden, ons idee is, hier goed eten dan hebben we in de avond niet zo’n honger.  We kiezen een salade vooraf, en een vers gemaakte pizza.. Was erg goed, ook het brood, en de salade vooraf zijn heerlijk.. Olive garden is toch één van onze favorieten wat dat betreft. Thuis kan ik me al verheugen op dit soort restaurants..

Wanneer we het ophebben rekenen we af, dat dan weer wel, en gaan we naar Seaworld.
We hebben een jaarkaart parkeren is dus gratis en we willen alleen  One Ocean  en  Shamu Rocks zien. We lopen langs Spooktaculair, het is er megadruk met wachtende kinderen voor het snoep, wij lopen er alleen langs..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De  kinderen vinden het prachtig, we lopen naar het Shamu Stadium, het is 15:00 uur, ik neem wat te drinken mee, en we zoeken een plekje.. Het stadium is goed gevuld… we hebben een goede plek zonder stoelen voor ons..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de show gaan er steeds mensen voor ons staan, naast de slecht ter been plekken ..
Dat is wel balen, en ze blijven gewoon staan.

Na de show loop ik naar iemand van Seaworld, en spreek hem hierover aan. Zijn antwoord was kom de volgende show terug en roep me dan even..We gaan eerst op advies van Kim en Heleen de Believe DVD scoren voor $ 8,95  het winkeltje zit tegenover de Shark Encounter..

Ze hebben hem hoor, precies die jullie bedoelden met de houten Whale Tail erin.
Ik reken af, en we lopen we lopen terug naar het Stadium.. Ik zoek de persoon op welke ik had aangesproken.. en hij zet ons neer naast de camera op de slecht ter been rij.. Twee dames in van die electrische karretjes vragen aan hem of hij ons naast hen wil zetten wel zo gezellig.. We zitten heel mooi naast twee oudjes…  hier zit echt niemand voor ons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Het dametje naast wie ik zit is helemaal in Halloween stijl, en woont hier in de buurt, net als haar vriendinnen, ze blijken met z’n drieën  hier te zijn. Moet eerlijk zeggen we hebben ons kostelijk vermaakt met deze drie lolbroeken..

ze komen hier meerdere keren per  maand en de persoon die mij voor hun wilde parkeren konden ze goed. Hij kwam nog een aantal keer langs, om te kijken hoe het ging.

Dan gaat de Show weer beginnen, nu hebben we een mega mooie plaats, de dames weten wel waar ze hun snelle karretjes parkeren..
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De show is van hier helemaal top, dank voor de plekken.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gevangen in de draaiende beweging…  …….. enne is er nog wat te eten??OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is soms net of ze lachen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Show is  wel weer een spektakel, weggespoeld is de slechte ervaring van hiervoor.. het loont soms toch even iemand aan te schieten dat je het ergens niet mee eens bent, of een slechte ervaring had. Ik kon het staven met de beelden van mijn camera gelukkig..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan zit de show er alweer op, we blijven zitten voor de Shamu Rocks en de Goldengirls blijven ook, het uurtje wachten is heel gezellig.. Ze praten honderd uit.. alle drie zijn ze al eens op rondreis door Europa heen  geweest, en of we wellicht eens met hun willen uit eten.. Echt’ lekker eten ‘ zoals ze zelf zeggen, ze hebben jaarkaarten van Seaworld, Bush Gardens, en Disney  we wisselen mail adressen uit.. het was echt een gezellig drietal..

Franky leid de gang, en geeft me haar telefoonnummer, het zijn allemaal jeugdvriendinnen en nu pensionado’s .. We hebben veel lol met ze gehad. Ze wonen in de buurt van Winterhaven.. We zijn welkom, maar mee uit eten is helemaal te gek.. We spreken af, dat we contact houden.

De avondshow mogen we op dezelfde plekken zitten.. tja wat zal ik zeggen One Ocean maal 2.. Dit meer doordat het donker is, licht effecten, publiek wat daardoor sterker reageert… Wij dus ook..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prachtige sprongen ondersteund met mooi licht en stoere muziek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij lijkt er ook echt van te genieten

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De meest imposante van allemaal, voor mij dan !!!

Dan is de avondshow ook weer voorbij, het halfuur gaat razendsnel… we nemen afscheid van de Golden Girls, en lopen naar de uitgang.. De rit naar huis gaat lekker vlot, Mandy grijpt haar Ipad, ik bekijk de foto’s en maak het blog..

Weer een lekkere Florida dag!!

Tot Morgen!!

Vandaag staan we lekker op tijd op, we gaan douchen, lezen wat bij op internet, en checken  alvast in voor Jasper en Oma, we mailen de tickets deze moeten ze even uitprinten.. Voor hun begint de 17e spannend ze komen naar Orlando… Wanneer we met het boeken en doornemen met…
Gisteravond zaten we tijdens het eten bij Kobe naast een stel ( Wendy & Jerry ) wat in Orlando woont, we raakten in gesprek, wat ons naar Florida toe trok.. We vinden alles leuk, ook het wandelen in de state parks,  Jerry  vertelt dat kayakken in Wekiwa Springs een No…

18 Comments

 1. Yvonne en Rob 16 oktober 2011 van 08:04 - Antwoorden

  Wat een mooie dag weer, altijd geweldig wat ze met die orka’s kunnen doen. Gezellig met de Golden Girls, volgens mij hadden die het ook prima naar hun zin zo te zien. Dat is toch altijd weer leuk om zo aan de praat te raken, je hoort weer eens andere verhalen.
  Je foto’s zijn weer prachtig, jullie zaten ook lekker dichtbij, is altijd handig om een paar schitterende foto’s te makan. Ben benieuwd wat jullie morgen weer gaan beleven.
  Nou, groetjes uit een “zonnig” Nederland, 14gr. dus een stuk “frisser” dan bij jullie:-(
  Have Fun!

 2. Ronald, Monique, Lisa en Jasper 16 oktober 2011 van 08:32 - Antwoorden

  Wat hebben jullie een geweldige tijd in Florida.
  Wij genieten volop van jullie verslag en dromen dan heerlijk terug in de tijd, maar we doen ook geweldige ideeen op voor onze volgende trip!
  En de foto’s echt schitterend, bedankt!
  Heel veel plezier,

 3. de brabertjes 16 oktober 2011 van 08:48 - Antwoorden

  wat een geweldige dag weer.
  leuk van die golden girls naast je en gezellig.
  ja die plekken waar je zat zijn geweldig dat hebben wij afgelopen zomer ook meegemaakt.
  wij mochten er legaal gaan zitten omdat jade in de rolstoel zat.
  je kan er echt fantastische foto`s maken en dat heb je ook gedaan.
  wij vonden shamu rocks ook een geweldige show.
  op naar morgen kijken wat we dan weer kunnen lezen van jullie.

 4. Sonja 16 oktober 2011 van 08:53 - Antwoorden

  Wat goed van je dag je een medewerker hebt aangesproken. Je ziet wat het je oplevert. Behalve een prima zicht op het bassin ook nog eens een date met drie vreemde vrouwen.

 5. Anita 16 oktober 2011 van 09:08 - Antwoorden

  Stelletje bofkonten, wat een goede plek om foto’s te maken zeg, prachtig. Leuk die ontmoeting met de golden girls, ben benieuwd waar ze jullie mee naar toe willen nemen.
  Komen de logées er al bijna aan?
  Groetjes
  Anita

 6. 2theUSA 16 oktober 2011 van 09:30 - Antwoorden

  Wat een leuke ontmoeting hebben jullie gehad, daar komt vast nog wel een gezellige avond uit voort. En misschien en nieuw eetadresje voor ons allemaal :-))
  Wat een mazzel dat jullie zulke mooie plaatsen kregen voor de 2de ronde.
  Een perfecte plek om te fotograferen.
  groet Christa

 7. Saskia 16 oktober 2011 van 10:16 - Antwoorden

  Helemaal gelijk Rick dat je dit even bent gaan zeggen, zo zie je maar weer dat als je netjes blijft je ook nog een beloning krijgt!!

  Prachtige foto’s en ik ben benieuwd of jullie nog gaan eten met het “gouden” meisjes.

  Have Fun!!
  Saskia

 8. Marja 16 oktober 2011 van 12:20 - Antwoorden

  Nou Rick, je bent een bofkont hoor, zo’n mooie show, en dan ook nog eens de enige man in een groep van dames!
  Misschien sleuren ze jullie wel mee naar een leuk top adres waar wij dan ook weer van kunnen mee genieten, zo hebben wij ook nog wat aan jullie ontmoetingen;-)

 9. Jan Judy 16 oktober 2011 van 12:51 - Antwoorden

  Wat een prachtige show en niet alleen met de golden girls maar ook met een gouden plaats wat dan weer geweldige foto’s opleverd vooral door gaan.Morgen de grote dag en zien we jullie eindelijk weer en gaat papa het blog bijhouden,vanuit zonnig Bolsward een hele fijne dag;papa mama Joeri en Sven

 10. Michael K.J. van Dijk 16 oktober 2011 van 13:37 - Antwoorden

  Goed geregeld 🙂 Tja meestal laat je zo’n situatie maar zoals deze is, maar soms moet je gewoon voor jezelf opkomen. Goed gedaan jochie.
  Voor mij zijn jullie de echte vakantievierders, met eenzelfde stijl als ik en mijn gezin. Geen verplichtingen, en vooral niet je hele vakantie in een Disneypark, maar ook wat van het echte Florida zien. Ik heb dan ook mooie ideeén opgedaan.
  Geniet ervan.
  Groet Michael.

 11. kimmie 16 oktober 2011 van 14:47 - Antwoorden

  haha ja dat kennen we van #$$%$ laatkomers die dan voor je beeld gaan staan… Gewoon keihard roepen dat ze moeten gaan zitten wil ook ng wel eens helpen.. Maar zoals jij het heb opgelost ook prachtig en dan gezellig kletsen met de dames haha..
  Heb je de DVD al gekeken??? hihi waarschijnlijk moe maar voldaan lekker het bed ingekropen..

 12. Teleton 16 oktober 2011 van 15:38 - Antwoorden

  Hij gaat lekker….!

 13. derrobbie 16 oktober 2011 van 16:46 - Antwoorden

  Wat hebben jullie weer genoten vandaag, en dan ook nog zulke mooie plaatsen,top hoor.Prachtige foto`s hebben jullie weer gemaakt. Veel plezier met wat jullie morgen gaan doen.

  Groetjes Robert en Angelique

 14. Sonja 16 oktober 2011 van 17:58 - Antwoorden

  Weer helemaal bijgelezen na het weekje Toronto. Jullie maken echt mooie tochten op plekjes waar geen toeristen komen, gaan we onthouden voor december. Morgen komt toch mams en zoon aan, leuk naar de luchthaven rijden en dan vervolgens weer lekker terug naar de villa. Goede reis voor de nieuwkomers en heel veel plezier met elkaar in Florida.

 15. Bjorn en Anja 17 oktober 2011 van 03:12 - Antwoorden

  En dachten wij dat we goede plekjes hadden. Jullie hadden gewoon VIP plaatsen en dat samen met de golden girls. Jammer dat we niet wisten dat jullie er waren anders hadden we even persoonlijk kunnen kennismaken. Veel plezier morgen met de loge’s. Hopelijk hebben jullie beter weer dan wij nu hebben in Miami!!

 16. Gerrie 18 oktober 2011 van 00:40 - Antwoorden

  Ziet er weer goed uit hoor. Wij zitten nu te wachten op onze vlucht naar Atlanta. Geniet nog even en wij lezen vanuit huis verder mee. Het was heel leuk om jullie te leren kennen.
  Groetjes Ruwin en Gerrie

 17. Shamugirl2012 19 oktober 2011 van 12:55 - Antwoorden

  Het zijn echt de beste plaatsen op die gehandicapten bankjes, Maar de rij er voor is ook goed hoor. Maar dat zullen we onthouden want wij hadden er ook last van, van die mensen die er voor gaan staan, Als de show begint moeten het stadion afsluiten!!

 18. MattRob 19 oktober 2011 van 21:23 - Antwoorden

  Weer een paar dagen bijgelezen, wat een fantastische ervaringen zeg, vooral deze Seaworld dag, echt top !

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com