Rond zes uur wordt ik wakker met hoofdpijn, ga er maar uit en neem een paracetemol. Spring onder de warme douche, daar knap ik lekker van op.. Inmiddels is Mandy van mijn gerommel ook wakker geworden. We maken het plan vroeg naar Kelly Park te rijden en daar de looptrail te wandelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De zon komt rond kwart over zeven op, das een lekker begin van de dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We vullen de koelbox en dan rijden we naar Kelly Park, ik zie een Northern Cardinal, maar kan niet dichterbij komen, dan is de vogel letterlijk gevlogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er is nog helemaal niemand in Kelly Park, het is ook niet zonnig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy en ik genieten van de stilte en van het super heldere water!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heel zachtjes zien we een flauw zonnetje op het heldere water vallen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen naar de overkant van de brug..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De dag begint begint goed, het is droog en prachtige uitzichten maken de dag al goed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Kelly LoopTrail is zo’n 2.1mijl en zeer fraai om te doen!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omdat het zo vroeg is spotten we vele hertjes, het zijn niet mij mooiste foto’s maar de hertjes zitten nu eenmaal achter bladeren en bomen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De zon heeft moeite om door het witte wolkendek heen te prikken, het maakt wel mooi licht over het landschap!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Soms valt je oog op een hertje in de bossen, hij ziet ons staan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Niet veel later loopt hij van ons weg, met zijn oren luisterend wat wij gaan doen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We spotten een Red-bellied Woodpecker, hij is druk in weer met boom waarvan de houdbaarheidsdatum al even verstreken is..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy spot een hertje, het heeft de oren gespitst..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Man wat is het toch mooi, en de stilte helemaal goed!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik zie een hertje tussen de palmbladeren door, hij bekijkt ons ook.. Geen close encounters maar niet minder leuk, wij genieten ervan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan zijn we weer bij de auto, nemen wat te drinken daarna rijden we even 300meter verderop naar Kings Landing. Wanneer we de auto uitstappen roept Daniel goedemorgen, wat een geheugen heeft die man. Ik vertel hem dat Jasper Donderdag aanstaande naar Orlando komt en we willen kajakken met ons drieën, ik vraag hem of het water niet te hoog is en te troebel. Hij verwacht midden deze week weer normaal weer, dat zal het waterpeil ook helpen. De kans op wild life met bredere oevers neemt dan weer toe. Daniel vraagt of Jasper drop en stroopwafels mee wil nemen, ik zal dat aan Jasper vragen. We spreken af voor volgende week… Als je een keer wilt kajakken kan ik je Kings Landing aanraden, je gaat hier ook te water, dan ga je down stream een ruime 8 mijl door zeer fraaie natuur, en rond een uur of 4 wordt je weer opgehaald en weer terug gebracht naar het startpunt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op de terugweg landen we bij een Ihop, daar nemen we een lekker ontbijt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen na de Ihop in de souvenirs winkel er tegenover, de laatste keer dat we zo’n winkel ingegaan zijn was 2009 denk ik… Twee verdiepingen maar liefst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen door de winkel maar vinden niets.. hoewel we ze zat leuke dingen hebben hoor!

Dan rijden we naar huis en gaan lekker in de pool, dit houden we vol tot 4 uur, dan begint het te regenen. Pieter en Petra vragen wat we gaan doen met het eten, we besluiten met ons vieren naar Olive Garden toe te gaan. Ik vraag naar iets wat Mandy en ik in April hadden gegeten maar niet meer op de kaart staat. Dan ineens staat de kok aan de tafel, ze kan het nog maken wow hoe lief is dat !!!Het smaakte allemaal weer geweldig, dan vraagt men of we nog een toetje willen. Ik zeg dat ik eigenlijk alleen maar een vanille bolletje zou willen met wat karamel erop, dat is geen probleem hoor, gaan we voor je maken!!

Is dit candid camera??

We genieten van de toetjes…
Wat een land vol service !!!

Het gaat lekker met ons slaap ritme, even over zevenen worden we wakker, we kijken naar het weer bij Hillsborough River State Park.. De zon zal er iets later  in de ochtend zijn, daar houden we van ipv regen.. Dus ontbijten we op ons gemak, en na het douchen  vullen we de koelbox en…
Vandaag zijn we superlui, als dat al bestaat tijdens je vakantie?? We zijn rond half acht wakker en vertrekken eigenlijk direct onder de lanai op het pooldeck. We ontbijten wat en gaan lekker zwemmen.. Vanaf het pooldeck genieten we van de 'Great White Egret' die elke dag wel even komt…