Gisterenavond sliepen we al vroeg, dat is niet zo gek na de lange rit. Eén voordeel, we zijn al op de heerlijke camping… Dus hebben we een dag extra, we gaan hier pas zaterdag weer weg richting Bled. Maar we waren wel moe, dus ging het licht vlot uit! Vandaag weer een nieuwe dag.

DSC 3848d We ontbijten lekker in de zon, en dat is geen straf met dit uitzicht ook vanaf onze plek… je kan eraan wennen. Na het ontbijt rijden we op ons gemak naar de Lünerseebahn, parkeren kan er voor de ingang. Het is niet druk er staat een auto of tien.

DSC 3865d We nemen de kabelbaan en eenmaal boven lopen we hem weer linksom, zo hebben we het zware gedeelte als eerste. Maar ook de mooiste uitzichten en de zon in de rug, dat helpt met fotograveren.

DSC 3868d Linksom gaat het pad eerst alleen maar omhoog, hierdoor is het uitzicht om van te smullen.

DSC 3872d Dit steile gedeelte is prachtig, de kleur van het water is adembenemend.. de besneeuwde bergtoppen maken het wel af!

DSC 3886d De sneeuw is nog maar net verdwenen aan de kleur van het gras te zien..

DSC 3907d Dan beginnen we aan de afdaling richting de Lünersee, Mandy geniet voor tien.

DSC 3927d Deze omgeving is zo enorm mooi…. Jullie snappen wel wat ik bedoel, heel veel mooier wordt het niet. Natuurlijk het kan altijd mooier… maar de Lünersee zit er dichtbij

IMG 3262d Even een rust pauze..

DSC Lunersee Bij het huisje heb je ook een geweldige view op de Lünersee.

DSC 3931d Daarna wandelen we verder, er is nog veel sneeuw, dit maakt de gehele wandeling wel fraai!

DSC 3952d Er zijn nog plekken op het wandelpad weinig tot geen zon komt, daar smelt de sneeuw nog niet… dat wordt klunen dus.

DSC 3968d We wandelen nu over de relatief vlakke paden en hebben prachtig zicht op de kabelbaan, je ziet het gebouw een beetje links van het midden. De hoge bergen waar we vandaan komen zie je ook 🙂

DSC 3992d We wandelen weer verder, we boffen maar met weer hier… de temperatuur is 24 a 25 graden, zeer goed te doen.

DSC 4015d Wanneer je van fotografie houdt dan schiet het hier niet op kan ik je zeggen !!

DSC 4036d We komen weer op een besneeuwd vlak, klunen dus.

IMG 3302d Tijd voor een selfie, staan we er beiden ook op.

DSC 4065d Het laatste stuk stuk wandelen we rustig naar de kabelbaan, terwijl we genieten van de omgeving.

Biertjed Voor we de kabelbaan naar beneden nemen gaan we eerst wat eten en drinken op het terras van de Douglass Hütte am Lünersee.

IMG 3311d In de middag doen we niet veel meer dan genieten van de zon, wat later als het wat koeler is hangen Mandy en ik de luifel aan de caravan. Ook vandaag houden we het lekker vol, het was een zon overgoten dag. In de avond houden we het vol tot we rond 21;30u moe worden…. Morgen weer een dag.

Afgelopen dinsdag hebben we de laatste dingen geregeld voor onze vakantie, de luifel van de caravan afgehaald. En daarna even de boel schoongemaakt zodat we met een schone combi op pad gaan. We halen de laatste spullen uit de caravan wat we niet nodig hebben tijdens de rondtrip, alles wat…
We slapen tot een uur of 7u00, tegen 8u00 haal ik verse broodjes op de camping. Mandy en ik vinden de verse bollen altijd iets van een Duits/Oosterijkse vakantie. Na het ontbijt frissen we ons op daarna rijden we weg van de camping. De bestemming is de Silvretta-Hochalpenstraße , deze…