We zijn rond 23:00 naar bed gegaan, we werden ineens overmand door vermoeidheid. We hebben  er gretig  aan toegegeven en voor ik mijn kussen raakte was ik in dromenland…

Vanmorgen werd  ik om 5:00 uur wakker, en ben even naar het toilet gegaan, kon daarna niet meer de slaap vatten. Mandy kon ook niet meer slapen, dus zijn we om 5:30 maar uit bed gegaan. We hadden natuurlijk helemaal niks in huis dus zijn we heel zachtjes naar de Walmart gegaan om even wat ontbijt en drinken te halen. Even snel erin en weer eruit, vers gebakken Cuban Sandwich Rolls  bread, baked ham en Chicken Breast als beleg. Toen we terug kwamen was Jasper ook net wakker, en met vers gebakken broodjes en koffie begon de dag ondanks de early start heel relaxed. We hebben wel weer gebruik gemaakt van het zwembad in de ochtend. Ook de tub was heerlijk, ik hoop dat we dit optimale  gevoel de hele vakantie hebben. Wat is het geweldig!!

In de kookpot
Ook de tub was heerlijk, ik hoop dat we dit optimale  gevoel de hele vakantie hebben. Wat is het geweldig!!

Jasper
Ook Jasper heeft het erg naar zijn zin:
We hebben nog even met een balletje gegooid kortom we hebben ons lekker vermaakt. Werkelijk alles is in de villa aanwezig luchtbedjes, allerlei balletjes , opduik dingetjes, opblaas luchtbedjes..  enz.

Omdat we naar de Walmart gaan, wil ik wat spullen in het kluisje doen, maar helaas die zit dicht, dus ik kan mijn eigen code niet aan de kluis toekennen, de vorige huurder heeft hem dicht gedaan.  Zijn code weet ik niet, ben geen Jomanda, dus mail ik naar Randy.  Niet dat hij Jomanda-achtige gaven heeft maar hij kan het wel oplossen … denk ik.

Randy mailt direct terug, ik mag de reset sleutel wel lenen, “als” ik haast heb.
Ik kan er ook op wachten maar hij weet niet precies wanneer….er iemand komt in de middag. Ik wil het wel geregeld hebben, en rij even naar de Tuscan Hills poort waar Randy’s kantoor zit. Ik krijg de sleutel, en een gebruiksaanwijzing mee. Met de sleutel kan ik hem openen en resetten met een knopje aan de binnenkant, onze eigen code bedenken  1234 … en klaar is kees… Snel doe ik de belangrijkste dingen in de kluis. Ik breng direct de sleutel terug, en daarna haal ik Mandy en Jasper op, om naar de Walmart toe te gaan.

Daar gaan we maar wat inslaan….Nou dit kost geen moeite hoor, we beginnen bij de dagelijkse verzorging en we zoeken onder andere de tandpasta … maar welke ???

Welke tandpasta ..

Jongens wat is het toch een feest om in de Wal*mart te mogen rond lopen, we vinden het altijd erg leuk. We blijven uiteindelijk wel dik twee uur in de winkel,  we hebben dan ook de wagen vol geladen met de bekende tasjes.
eerste dollars uitgegeven
We scoren nog een 7 dollar koelbox voor naar het strand, en … als we met de speedboot gaan varen Donderdag aanstaande bij St Pete Beach. We hebben wat medicijnen gescoord voor Mandy , tegen Migraine… ( excedrin migraine) deze helpen haar erg goed als ze er snel bij is.  We maken wat foto’s van de Villa en de auto.  Bij Alamo was er gisteren geen enkel probleem we waren ook snel aan de beurt, en  we mochten een Tahoe uitzoeken. Het wordt een blauwe..

Tahoe1

Het is een heerlijke auto, rijdt fenomenaal, en van binnen zit alles erop en aan.
Climate control , leren stoelen, gratis luchtbed vulling,  een van binnenuit verwarmbare trekhaak , het zit er allemaal op. Mijn TomTom op de luchtroosters geplaatst en hier kun je zien wat mijn plek is als we de auto gebruiken :

Tahoe van binnen
Niet verkeerd toch?

Tahoe2
Dit is de achterkant van de Chevy, we boffen maar, en gelukkig waarderen we het. Geluk is niet zo gewoon, dat moet je koesteren, dankbaar voor zijn, en dat doen we. Op de achtergrond zie je onze gehuurde villa op Tuscan Hills.

Op het gevaar af dat het wel een erg foto blog wordt, plaats ik toch maar enkele foto’s van het huis.  De rest doe ik wel in een slide show voor wie het boeit.
Het zijn overigens wel leuke shows hoor die ik ga maken…

Zithoek Eethoek 1
Mandy Eethoek 2

Zo hebben jullie een beetje een indruk welke ontberingen wij moeten ondergaan, en waar wij ons doorheen moeten slaan. In de middag ééntonig weer lekker relaxen bij het zwembad. Life is good. Tegen 16:00 besluiten om naar de Florida Mall te rijden. Natuurlijk om een beetje te shoppen.

Florida mall

Jasper wil schoenen en een nieuwe pet, Mandy wil even kijken in de Apple store naar de iPad en iPhone 4. En niet onbelangrijk we willen ook nog avond eten.
We kleden ons om, want in je zwembroek staat zo raar, en rijden naar de Mall.
Parkeren is geen enkel probleem we staan zowat voor de ingang bij Footlocker.
En dus ook bij de Food Court, we besluiten om een Five Guys hamburger te nemen, en speciaal voor Linda ( (marilingoesusa ) en Teleton maken we foto’s van het eten,..

Five Guys

We nemen  de little Burger met de volgende toppings: Relish, Onion, lettuce, Pickle, Tomato en Mustard. … Hij was weer lekker. De patat was ook goed en de eerste volle dag genieten we al met volle teugen, De Florida Mall lijkt wel te ademen, de Sfeer is uitstekend, de verkopers willen graag, en niet onbelangrijk Jasper ook…Hij heeft een Pet gescoord, een horloge de G Schock van Casio en Schoenen van een merk die ik niet ken, ook een luchtje Paco Rabanne 1 Million. Zo lopen we we lekker shoppend door de Florida Mall en bij de Apple store wil Mandy de Ipad nog even vasthouden… ze koopt hem niet 😉
my precious

Tenslotte bedankt voor de leuke reacties van Mandy , Jasper en mijzelf, want dat is wel erg leuk. Het was weer een heerlijke dag die ik nog zal samen vatten in foto story ondersteund met muziek.

Tot Morgen!

We waren al vroeg wakker zal de spanning wel zijn, rond acht uur zijn we naar beneden gegaan, en heb ik voor ons een nespresso gemaakt. Ook ik kan dat 😉 Namelijk water in de tank, een capsule erin, en als alle lampjes wit branden op een knopje drukken... Nomaal…
Gisteravond gingen de hoofden knikken tegen tienen, en we zijn lekker gaan slapen. Vanochtend worden we om 6.30 wakker, dat is alweer een uur later dan gisteren, we besluiten onder het genot van een bakkie koffie met de laptops op het pooldeck te internetten.. Eerlijk gezegd surf ik als eerste…