We zijn vroeg wakker zo tegen 04:00u lezen wat bij op internet en gaan daarna douchen. Tegen een uur of zes gaan we naar het ontbijt, dat er overigens goed verzorgd uitziet. Rond 07;00u zorgen we dat we buiten staan voor de early pick-up.. Road Bear is er kwart over zeven, waarschuwt al voor de drukt op de weg in Los Angeles, nou dat klopt wel.

IMG_3186S.JPG
Na wat papierwerk komen we bij de camper, we krijgen een hele rits aan uitleg mee, poeh hee.. Maar we zullen er wel uitkomen, een aantal dingen vraag ik nog een keer.

P9086597S.JPG
De binnenkant van de camper, hij is leuk, een keuken, een zitje en eethoek, aparte slaapkamer en douche met toilet. Het gaat er super relaxed aan toe bij Road Bear, ik vraag om een extra deken en krijg er twee..

IMG_3190S.JPG
Daarna gaan we op weg, we stoppen in Pasadena bij een Walmart voor een hele rits eerste boodschappen.. Daar gaat de nodige tijd in zitten, we brengen de verse spullen naar de camper doen alles netjes in de koelkast en de rest ruimen we goed op. Daarna lopen we terug en zoeken twee goedkope fietsen uit, die hangen we op de fietsendrager en gaan dan op weg naar de Joshua Tree National Park.

IMG_3192S.JPG
Eenmaal Los Angeles uit wordt het rustige op de weg en krijgen we ook wat meer oog voor de omgeving.

IMG_3211S.JPG Het rijden van de camper valt me erg mee, zeker op de wegen. Achteruit rijden en parkeren op de campgrounds zal wat lastiger worden. Dat gaan we snel ondervinden :-)

P9096609kopieS.JPG
De route naar het National Park is al heel mooi..

P9096605S.JPG
We komen aan bij het National Park, we zien af en toe wat regen en donkere wolken..

P9096620S.JPG
De weg naar Jumbo Rocks Campground wordt steeds mooier!!

P9096616S.JPG
Af en toe hebben we wat regen, maar hee het is evengoed genieten!!

P9096623S.JPG
We parkeren de camper op een mooie plek op de campground, hier kunnen we wel slapen.

P9096626S.JPG
Een Joshua Tree kan dan niet ontbreken op de foto…

P9096628S.JPG Eerst maar alle spullen een plek geven, de koffers pakken we nu pas uit. Tegen een uur of half zeven begint heel langzaam de zon te zakken. Het uitzicht vanaf onze plek is trouwens waanzinnig het is zelfs weer droog..

P9096634S.JPG
De wolken en zon trakteren ons op een mooi schouwspel..

P9096646S.JPG
De zon is onder we zien de laatste mooie kleuren van vandaag. In de avond moeten we even rustig bijkomen van deze dag, het rijden door Los Angeles met een camper, de geweldige uitzichten door het voorruit, de campground.. Het is echt gaaf!! Morgen via een stuk Route 66 naar de Grand Canyon.  Jongens het is hier echt te gek :-)

Wanneer je bijna een jaar geleden de camper hebt geboekt lijkt het wel jaren te duren voor je gaat.. We hebben zoveel leuke dingen uitgezocht om te gaan zien en doen dat er voldoende gaat afvallen. Dat geeft niets natuurlijk, maar het geeft wel aan hoeveel er te zien en…
We hebben een redelijke nacht gemaakt, zijn alleen heel vroeg wakker, zo tegen 05:00u gaan we uit bed. Maken een ontbijtje, wassen ons en daarna kijken we beiden naar de zonsopkomst vanaf de onze plek. We staan tussen de rotsen en hebben een geweldig uitzicht. De zon komt prachtig op, wat…