Dag 2: We zijn vroeg wakker want Koos staat rond kwart over 5 voor de deur. Even douchen, laatste spullen inpakken en dan op weg naar Schiphol. We hebben één handbagage koffer, geen cameratas voor mij dit keer, maakt het reizen op krukken wel makkelijker. Ik kan één koffer gebruiken als kruk, dus met een beetje kunst gaat dat prima. Na acht weken op krukken wordt je er ook handiger in. Er staat een rolstoel klaar, we mogen echter ook met de krukken door de crew/diplomaten poortjes. Ik kies voor het laatste, en dat ging heel snel. Binnen een mum van een tijd staan we bij de Mc Donalds voor een ontbijtje.

IMG 9246b Even bij zes uur zitten we bij de Mc Donalds, het is nog stil op de luchthaven. We vliegen rond acht uur met Delta op weg naar Orlando, via Detroit, dat dan weer wel.

IMG 9252b Boven de wolken ziet het er mooi uit, daarna probeer ik mijn ogen even dicht te doen.

IMG 9253b Het eten is goed geregeld bij Delta, aan beenruimte geen gebrek.
Het landen op Detroit is een half uur vroeger, en door de formaliteiten gaat weer via de crew/diplomaten poortjes.
We eten wat op Detroit en zijn blij als de vlucht weer verder gaat.. Op naar MCO.

IMG 9257b De laatste loodjes zeg maar, ach deze twee uur zijn ook zo voorbij na een film kijken. Op MCO halen we de koffers op, lopen naar Alamo, daar krijgen we een Ford Expedition mee. Het is nog zo vroeg dat we direct wat drinken en eten voor de volgende morgen halen bij Publix.

IMG 9261b Maar eerst een file op de I4 net voor de afslag ChampionsGate. Daarna stoppen we bij de nieuwe Publix aan de 27 vlakbij Tuscan Ridge.

IMG 9365b En dan zijn we weer bij de heerlijke villa van Chelsea. Binnen ligt een mooi welkomstpakket, ach eigenlijk twee, te lief!

TBcollagepoolb We pakken de spullen uit, zijn dan moe maar het is dan net 20;00u te vroeg om naar bed te gaan. Dus houden we het nog een uurtje vol op het fijne pooldeck. Het voelt direct als thuiskomen als je alles weet te liggen en de layout van het huis kent. Dan … gaat het licht uit.

Dag 3: Na een redelijke nacht zijn we rond 5 uur klaar wakker, dus gaan we even douchen en op naar Walmart.

IMG 9342b Lopen door deze enorme winkel, is altijd weer een feestje voor de eerste keer… Wat hebben ze niet. We ‘proberen’ wat meer thuis te eten deze vakantie, dus halen we vlees en groentes voor op de bakplaat. Met een volle kar rijden we terug naar huis, laden de spulletjes uit en in de koelkast. In huis kan ik zonder de krukken prima helpen, dus voel ik me niet hulpeloos.

IMG 9264d Daarna gaan we lekker naar het pooldeck, lezen wat bij op internet.

IMG 9352b Tegen een uur of 13:00u rijden we naar Jersey Mike voor een “famous Philly cheesesteak” zoals ze zelf zeggen. Wij vinden deze ook zo lekker, eten hem daar lekker op.

IMG 9354b Eénmaal terug bij de villa, lonkt het pooldeck en heerlijke zwembad. Hier blijven we verder de gehele middag, af toe een duik, wat relaxen, heerlijk.

IMG 9361b In de avond maken we zelf eten onder de overkapping, het smaakt heerlijk. Thuis eten zullen we zo meer gaan doen. In de avond kijken we “We zijn er Bijna!” het is lekkere slow television. We houden ook wel reizen met onze caravan :-) dus die reizen volgen voor deels herkenbaarheid is ook leuk. Wanneer we moe zijn gaan we naar bed, dat is zo tegen 21:30u, goed volgehouden.

Dag 4: We zijn rond 06:00u wakker,lang geslapen dus, starten de hottub op, beginnen we lekker relaxed aan de dag terwijl het langzaam licht word. Vandaag gaan we naar de Circle B Bar, maar om te fietsen. We hebben omdat wandelen er niet in zit 2 “elektrische vouwfietsen”aangeschaft, zo kunnen we er toch lekker op uit, maar dan met de fiets. We doen ze in de achterbak van de Expedition en gaan op weg.

IMG 9369b De weg naar de Circle B Bar is met het Spaanse mos in de bomen wat je hier veel ziet.

IMG 9374b We laden de fietsen uit, accu’s erin en rijden maar, fietsen gaat overigens heel goed met mijn been. Bij de fysio veel uren gemaakt, leren links af te stappen. Dat gaat top. Fijn om zo toch wat dingen ondernemen wanneer we zin hebben.

RickfietsB De grindpaden zijn met de dikke banden geen probleem, het gaat prima.

DSC01350b We hebben onze compact camera mee, deze kan in de broekzak, kan ik toch wat foto’s maken.

DSC01355b Het is een stille ochtend, wat alligators..

DSC01359b Mooi de natuur hier, dat went echt nooit.

DSC01347b De Circle B Bar blijft ook leuk, ook met de fiets.

DSC01349b De Anhinga zit de vleugels te drogen bij het grote meer.

DSC01345b We stoppen even om te drinken, en natuurlijk te genieten van de vogels en dieren om ons heen.

DSC01330b Daarna rijden we naar de Fort Fraser Trail, deze bereik je ook via de Circle B Bar.

DSC01354b We moeten een eind het aangelegde grindpad af….

Trail Het fietspad begint bij de Circle B Bar Reserve – Lakeland naar Bartow.

IMG 9378b Het fietspad is apart van de weg, dat is wel heel fijn.

IMG 9379b Het is een mooi aangelegd fietspad en met wind door het haar fietsen naar Bartow. Op de terug weg komen we langs een Panda Express, daar landen we voor wat Chow Mein & Grilled Teriyaki Chicken.

IMG 9394b In de middag lonkt de pool, verder doen we ook niet veel meer..
Weer een heerlijke dag !!

De afgelopen 8 weken zijn voorbij gevlogen, bij thuiskomst zijn we na een week weer gaan werken. Dat viel de eerste week gewoonweg niet mee, maar wanneer je een eigen bedrijf hebt werkt het nu eenmaal zo. Soms kreeg ik vragen of ik al liep, maar een onderbeenbreuk gaat helaas…
Dag 5: Lake Apopka Wildlife Drive Vandaag zijn we weer vroeg wakker, na het ontbijt rijden we naar de Lake Apopka Wildlife Drive. Bij het begin is een parkeerplaats voor de auto. Daar laden we de fietsen uit, vouwen de fietsen weer in de plooi, de accu's erin. Dan kunnen…