Vandaag zijn we weer vroeg op pad ik denk tegen een uur of acht, we gaan eerst ontbijten bij Denny’s.. Dan vervolgen we onze weg naar Seaworld.

RICK2476
Je houd je hart vast…

RICK2761
Omdat hij geen visje kreeg was tie pisnijdig…

RICK2712
Dat noem ik nog eens zuinig kijken zeg..

RICK2700
Huh… is dat mijn spiegelbeeld?

RICK2671
Op naar de sterren en daar voorbij

RICK2670
Tijdens deze sprong ben ik altijd bang dat ik me hoofd stoot..

RICK2664
Komop jongens wel een beetje tegelijk…

RICK2596
Ik volg jou..

RICK2592
Ik wil graag iemand aan U voorstellen..

RICK2601
Ik vond het geeneens zo’n goeie grap..

Na Seaworld zijn we lekker gaan zwemmen en relaxen rond het zwembad, de keuze voor het eten viel op Kobe.. Dat was weer geweldig lekker eten… Morgen gaan we kajakken, ik heb een tour geboekt met gids, op de Silver River.. we moeten er om half drie zijn. De tour duurt 4 uur… Hopelijk zien we weer veel wildlife, tegen de avondklok moet het lukken volgens de gids..

Dag 1, op naar Busch Gardens... We zitten meteen goed in het ritme, we zijn al om 5uur wakker, beetje lezen, douchen.. en om half acht op weg richting Tampa. Vlakbij Busch Gardens landen we bij Ihop.. we ontbijten er heerlijk.. Dan wandelen we rustig door het park, .... Hier wat…
We werden vroeg wakker, 7uur.. gelijk eruit, en een beetje relaxen, af en toe een zonnetje, en gelukkig droog. Vandaag gaan we naar Silver River .. een Kayak tour.. met gids.. De Silver River is een onderdeel van Silver River State Park in Ocala, Florida, als we geluk hebben zien…