We worden vroeg wakker het is halfzes, we proberen nog te slapen, maar het lukt niet meer, dan gaan we er maar uit.. Niet veel later hoor ik Pieter en Petra de huiskamer binnen lopen, Mandy zet koffie. Ik loop naar buiten om de hottub aan te zetten lekker voor straks. We lezen de reacties op de blog, altijd heel erg leuk !!

Image Hosted by ImageShack.usNa een halfuurtje gaan we de Hottub in, .. dit houden we een uurtje vol heerlijk

Image Hosted by ImageShack.us
Na de hottub gaan we douchen, niet veel later rijden we naar Cracker Barrel, we nemen allemaal een lekker ontbijt. Ik neem de old timer’s breakfast, een beker verse jus de Orange erbij maakt het af. Na het eten rijden we naar de Dollar Tree bij de Posner Park Mall, daar slaan we voordelig de dagelijkse huishoudmiddelen in.

Image Hosted by ImageShack.us
We rijden naar de Walmart voor de rest van de boodschappen, in de Walmart lopen we zomaar een flink uurtje rond, terwijl de kar zich vanzelf lijkt te vullen. Ik ben niet dol op boodschappen doen, maar naar de Walmart vind ik leuk…heerlijk langs alle paden, beetje struinen, Pieter en ik lopen over de technische afdelingen, bij de food-afdeling vinden we Mandy en Petra terug.. Afrekenen gaat vlot er zijn veel kassa’s open wij landen bij kassa 22. Er is maar één klant voor ons, onze boodschappen gaan niet meer in de bekende witte tasjes maar in grijze.

Image Hosted by ImageShack.us
Thuis maken we nog een foto van de twee Dodge’s, ook Pieter heeft een Dodge Durango, en … in exact de zelfde kleur en uitvoering. Geinig de wagens rijden heerlijk, eenmaal in de villa aangekomen nemen we wat te drinken..

Image Hosted by ImageShack.us
De temperatuur loopt op richting de 28 graden, het zwembad lonkt, de zwembroeken worden weer aangetrokken. Dit kunnen we lang volhouden, we kletsen in het zwembad, alle vier zijn blij weer in Florida te zijn. Pieter Facetimed nog met Kim, terwijl wij in het zwembad liggen.. Dan loopt het tegen drie uur, we lopen even naar de villa welke Pieter en Petra in September gaan huren, deze villa ligt hier zes huizen vandaan. Heeft dezelfde ligging als onze villa, dus ook aan de achterkant helemaal vrij met uitzicht op het bos. Dan wordt het tijd om afscheid te nemen Pieter en Petra gaan op weg naar hun eigen villa. We zullen elkaar de komende twee dagen nog bezighouden, eerst gaan we gezamenlijk naar Epcot, donderdag gaan we met ons vieren naar Busch Gardens en in de avond naar Priscilla Queen of the Desert in het Straz Center te Tampa, dat zullen we dan maar netjes gekleed doen :-0 De andere dagen gaan we veelal wat voor ons zelf doen.

Image Hosted by ImageShack.us
Het wordt langzaam avond, we besluiten om te eten bij Kobe, bij binnen komst worden we direct aan de plaat neergezet dan zit de tafel vol. We nemen filet mignon, de groente en het vlees smaken weer perfect, we zitten aardig vol wanneer we weer op huis aan rijden. In de avond doen we lekker rustig aan, nemen nog een lekkere ijscoupe ( Banansplit,en een bolletje Snickerijs ) in de hottub. De eerste volle dag hebben lekker rustig aan gedaan, morgen naar Epcot kan mijn fotocamera eindelijk uit de tas, en …daar heb ik best wel zin in !! Langzaam worden de ogen zwaar, we gaan naar bed morgen een nieuwe dag! Tot morgen!

We zetten de wekker opdat hij rond halfvijf afgaat, Koos komt ons om 6:00u halen dan hebben we alle tijd. De koffers zijn gepakt we zijn er klaar voor, hoewel we wel vaker naar Orlando gaan neemt de spanning toe. Wat dat betreft zijn we net twee kleine kinderen, de…
We hebben lekker lang geslapen, pas tegen een uur of zeven worden we wakker, niet verkeerd. Na de leuke reacties op het blog te hebben gelezen rij ik naar de Publix voor een ontbijtje, daarna springen we het zwembad in. Pas tegen een uur of half-elf gaan we douchen, we…