We beginnen met een lekker bakkie Folgers …en  kijken rustig rond in de Villa, we kunnen het goed zien nu het langzaam licht wordt. Het ziet er allemaal netjes uit, en je kan zien dat de nieuwe eigenaren er werk van maken.  Het is huiselijk, we voelen ons snel thuis denk ik…

We beginnen relaxed.. en na wat op de computer te hebben gelezen en geblogd gaan we lekker zwemmen. Het water is lekker warm, en de hottub doet zijn naam eer aan. Volgens de gebruiksaanwijzing doe je de tub aan en ga je er na een uurtje in.. nou warm wordt ie 😉 We zijn blij dat we weer in Florida zijn, we waren hier echter nog nooit ik Okt/Nov.. wat een lekkere temperatuur zeg. Het is zo rond de 80 – 90 ( 26 – 32 graden)  het is dan ook goed uit te houden in de zon.

Na het zwemmen duiken we eerst onder de douche en gaan naar de Walmart.
We halen hier de boodschappen, het is heerlijk om hier weer rond te banjeren…
Er is een afdeling met Halloween artikelen .. helemaal leuk. En een hele mooie aanbieding van een tree cola van $ 7 voor $ 6,98 dat laten we niet lopen natuurlijk …
CIMG2395 CIMG2399
We blijven hier natuurlijk lang hangen alle paden slenteren we af, en vullen onze kar natuurlijk wel met zinnige dingen. Maar wat is het weer leuk om hier te zijn zeg.

CIMG2401

We gaan naar de kassa en alles gaat weer in de witte zakjes de auto in. We rijden daarna door naar een Subway, we nemen hier beide een 6 inch Italian met Forrestham.. We eten dit buiten op, dat kan met deze temperaturen heel goed, in de zomer moet ik er niet aan denken..

Na het heerlijke broodje rijden we terug naar de villa, ruimen de boodschappen op en daarna gaan we weer lekker relaxen bij het zwembad. In de namiddag neem ik wat foto’s van het huis voor de meelezers die volgend jaar in deze villa zullen gaan genieten.

PA280634

We hadden eigenlijk bedacht om vandaag bij Olive Garden te gaan eten, maar we hebben ook wel zin om naar de Florida Mall toe te gaan.. Dan nemen we wel wat op de foodcourt en zien we wel wat we gaan eten..  Ik maak nog snel even onze auto herkenbaar door middel van een sticker die we meestal gebruiken … 😉

PA280654
Daar zullen er niet veel mee rond rijden…

Dan gaan we naar de Florida Mall tegen halfzes komen we aan, het is niet druk en we hebben een prima plek bij de footlocker voor onze bolide. We hebben eigenlijk best trek gekregen, en gaan allebei voor een Five Guys Hamburger… hij is weer heerlijk.

Daarna lopen we door de Mall, en zien hier en daar al kersbomen de pleintjes en winkels sieren… ze rollen hier straks naadloos van Halloween zo in de kerstsfeer.

CIMG2490 CIMG2406

Het ziet er al gezellig uit, we lopen heerlijk door de mall, en zien een aantal winkels zoals een Crocqs winkel die er nog niet zat.. Toch is het raar, want we lopen ook langs winkels waar Jasper graag in ging.. en nu lopen we deze kleding winkels voorbij met gemengde gevoelens. Tegen Half acht vinden we het genoeg, we hebben versleten hoeven, en zijn ook een beetje moe. We rijden op ons gemak weer richting The Abbey, en ook op de weg is het veel stiller als in de zomer. Het rijdt nog relaxter, wat stuurt die auto lekker zeg, ben er blij mee.

Wanneer we thuiskomen, lees ik de camera sd kaartjes uit, en sorteer wat foto’s  voor een fotoverhaal. Deze zal over het huis gaan want ik weet er zijn wat mensen die er zeer nieuwsgierig naar zijn.

Het is nu negen uur we gaan nog lekker relaxen, en morgen gaan we naar Seaworld..We zullen vroeg gaan en in middag weer relaxen aan de pool.

Tot morgen!!

Bedankt voor alle leuke reacties!!!

De dag begint vroeg.. we worden al om 6uur wakker, vandaag is de dag.. We nemen allebei een lekkere douche, na een bak koffie, en wat laatste checks zijn we er klaar voor, het ‘busje’ kan ons ophalen. Rond 8:30 staat hij voor de deur, we laden de koffers in…
We worden weer heel vroeg wakker, het is tegen zes uur als we uit bed stappen. We zetten koffie, en starten de laptops op, we lezen onder het genot van de koffie de leuke reacties op het blog…Dan gaan we lekker in het zwembad dobberen, het is nog echt donker,…