We zijn erg vroeg wakker, slapen wil niet meer lukken dan gaan we er maar uit.  Gelukkig hadden we gisteren al wat boodschappen gehaald bij Publix zodoende hadden we ons eerste ontbijt in huis. Daarna gaan we douchen en besluiten we naar Walmart toe te rijden.


Het wordt langzaam licht, in de Walmart halen we de boodschappen voor de komende week. Het is alleen al leuk bij Walmart door de paden te struinen. Daarna rijden we naar huis en ruimen de boodschappen op.


Tot een uur of elf blijven we op het pooldeck, een Cormorant scheert over het meertje .. Deze zou verder de hele dag vissen, leuk om te zien vanaf het pooldeck! Kon het toch niet laten even de camera te pakken, de rest van de foto’s zijn met de iPhone gemaakt.


Rond half 12 schuiven we bij Panera Bread aan, soep met brood, ohw das daar zo lekker… Daarna rijden we weer naar huis.


Ik maak nog even een foto van de GMC Acadia..


En een foto van het lekkere huis en de auto.


De rest van de dag liggen we in het zwembad, dat is ook vakantie..


We zijn weer blij hier te zijn, genieten met volle tuigen!!


In de avond zal het geen verassing zijn, het wordt Kobe, heerlijk aan de plaat. Mandy en ik gaan voor de Filet Mignon en die was weer heerlijk.. Eenmaal weer thuis spelen we een paar potjes pool biljart,  heel langzaam gaat bij ons het licht uit..

Sjemig vandaag gaan we 'gewoon' naar Florida... Het komt als geroepen, we kunnen het echt gebruiken, dat dan weer wel. We doen rustig aan, Koos komt ons om 11:30u ophalen, dus alle tijd. Koos is stipt, altijd, we zijn rond 12:00u op Schiphol en zoeken de incheck. Wanneer  Mandy en ik…
Geheel tegen de gewoonte in slapen we door tot 07:00u hoe lekker is dat dan zeg, Mandy maakt wat ontbijt klaar en daarna gaan we douchen. Heerlijk uitgerust besluiten we om naar de Circle B Bar Reserve in Lakeland te gaan.. Het is kleine rit vanaf Sandy Ridge... Wanneer we…