We zijn de eerste nacht lekker gegaan, geslapen tot 05:00u dus een goede nachtrust. Het eerste wat we doen is even wat gemakkelijk ontbijten, daarna lopen we met koffie naar het pooldeck. De hottub lonkt, dus zetten we deze aan, lezen wat op internet, de leuke reacties op de blog..

IMG 0615B De hottub is inmiddels lekker op temperatuur, lees bloedheet, maar oh zo lekker. Heel langzaam beginnen we de layout van de villa te snappen, we voelen ons er direct thuis. Dat heb je wel eens, dat alles wel klopt qua indeling, dat is bij deze villa ook zo.

DSC 3892b Omdat we zo vroeg wakker zijn besluiten we naar of Mount Dora of Blue Spring State Park te gaan, de dobbelsteen valt op Mount dora. Het is er mooi in het zachte ochtend licht.

DSC 3885 2b Het leuke van wandelen langs het water in Florida,.. wild life speuren.

DSC 3889b Wild life ziet jou veel eerder, op de voorgrond rechts zie je in het water een Alligator, op de pier een dame met een hondje….. Er gebeurt natuurlijk niets, maar wel als het hondje gaat zwemmen zeg maar.

DSC 3950b Een vrouwtjes Anhinga probeert in te blenden met de natuur..

DSC 3990b Dat in-blenden lukt de eekhoorn veel beter, veilig bij het Spaanse mos en de takken.

DSC 3904b We zien een flinke Alligator, zijn staartpunt verraad zijn lengte, prachtig.

DSC 3971b Vlakbij op de boardwalk zien we een vrouwtjes Anhinga
geluid maken wat men ook wel “calling” noemt, de aderen onder de bek zie je dan duidelijk.

DSC 3914b Deze Ibis heeft ons betrapt tijdens het gluren naar hem, das jammer :-), het levert wel een mooi plaatje op. We lopen nog door het dorpje, tegen 12:00u rijden we naar Jersey Mike’s Subs. Beiden bestellen we een regular broodje “Philly Cheesesteak” en deze smaakt minstens zo goed als we in ons geheugen hadden :-)

IMG 0637B Daarna rijden we naar de Walmart aan de 27 voor de boodschappen voor de komende dagen, gek genoeg heb ik thuis een bloedhekel aan boodschappen doen. Bij de Walmart vergaap ik me altijd aan die lange rijen wanden met van alles, van tuin tot auto… ja wat niet.

IMG 0636B Je bent de eerste keer niet zomaar uit de Walmart, als je niet uitkijkt is alles wel handig,… voor je weet maar nooit :-) Zo rond 15;15u zijn we weer bij de villa, we ruimen de boodschappen op, drinken in de koelkast. De rest van de middag zitten we in de pool en nog een keer in de hottub. Zoals beloofd wat foto’s van de fraaie villa van Chelsea en Brian!

Chelseablog3 Dit is de woonkamer met een heerlijke bank..

Chelsea10binnen Hier is het tweede woongedeelte met een elektrische haard, heel gezellig.

Chelsea26 De eethoek en binnenkomst…

Chelseavillablogfront Ja als je binnenkomst schrijft, maar hoe kom je dan aan?? Nou zo dus…

Chelseapoolblogbinnen Op het pooldeck kunnen we ook heerlijk zonnen, zwemmen, en … schaduw plek vinden indien nodig.

ChelseaPoolBlog Doordat de villa in een bocht ligt heb je geen directe buren links rechts van de pool, ook heel lekker. Chelsea en Brian hebben de villa 2021 in bezit en hebben er wat moois van gemaakt, via Steve kreeg ik deze villa aangeraden waar we heel blij mee zijn. Sinds heel kort hebben Chelsea en Brian ook een website : https://outsideorlandovilla.com. En ook: https://www.airbnb.nl/rooms/53924544

IMG 0647B In de avond maak ik de stukken kip buiten op het pooldeck, Mandy maakt een heerlijke salade erbij. Zo hoeven we er niet meer uit… ook heel prettig. Het eten smaakt top, lekker aan de pool wijntje erbij, dit is wel vol te houden.

Again.. Steve many thanks for the “no worries”, you where right, thanks, so here we are in this beautiful villa. And Chelsea for being a super host!!!

De rest van de avond doen we weinig maar heel langzaam worden we moe… Tot morgen.

Eigenlijk was het niet de bedoeling om naar Florida te gaan, onze najaarsvakantie was De Gorges du Verdon in Frankrijk. Door omstandigheden ging deze september trip niet door, gelukkig kregen we via via contact met Chelsea en konden we een gat in haar villa agenda opvullen. Tijdens de mailwisseling meld…
Yeah we hebben 'uitgeslapen' tot 5:30u, we gaan eruit, ik zet de hottub aan. Daarna ontbijten we eerst wat en daarna springen we in de opgewarmde tub. We kunnen eraan wennen ... denk ik. Na de hottub met koffie en thee gaan we douchen en daarna rijden we tegen kwart…