We zijn redelijk vroeg wakker, lezen wat op internet en gaan daarna op naar het ontbijt in het hoofdgebouw..Daarna gaan we rustig aan de  koffers weer in de auto doen, rijden naar de walmart.. Altijd leuk !! Thuis heb ik een bloedhekel aan supermarkten, hier ga ik graag met Mandy mee… stom huh?


De gevel van Walmart heeft nieuwe kleuren gekregen..

walmart-col
We lopen langs de paden en genieten dat we er zijn..  in de vroege middag rijden we naar de villa gooien de koffers eruit. Daarna rijden we nog even naar de Publix..

walmar2
Publix had wat aanbiedingen 3 Dasani voor de prijs van 2,  Kellogs 1 +1 Free… enz..
Ook het verse brood halen we liefst bij de publix, een heerlijke supermarkt!
We laden alle tasjes uit en gaan daarna lekker relaxen na de lange reisdag van gisteren..


Het kost me weinig moeite om in de relax-stand te komen, het huis is zo bekend dat het voelt als thuiskomen!!


Een wandeling rond het meertje levert ook nog leuke plaatjes op, ….


De camera doet het dus nog…


De witter reiger is lekker aan het vissen, het is een vertrouwd beeld!

DIGITAL CAMERA
Ik zie een fraaie DragonFly,  de  Blue Dasher ( een veel voorkomende DragonFly hier) houdt het takje stevig vast !! Zo is de eerste volle dag lekker relaxed ingegaan.. We eten in de avond bij Cracker Barrel, Mandy het Haddock menu, ik een heerlijke maaltijd salade met gegrilde kip.. Bij thuiskomst internetten we wat en later op de avond gaan we even bij Pieter en Petra langs om bij te kletsen over hun reis.. Nou die was niet mis zeg !!! Tegen kwart over tien gaan we naar huis,  geven Pieter en Petra een goede knuf.. De vermoeidheid overvalt ons, we gaan lekker naar bed!
Tot morgen!

Pff wat een dag met een omweg zeg... uiteindelijk vlogen we via Amsterdam, Londen, Boston naar Orlando.. En dat allemaal door een één persoon, maar laten we beginnen bij het begin. Rond 0:600u staan we op, douchen eten wat , rond half acht staat onze vaste Taxi ( Koos) voor de…
Mandy en ik zijn weer vroeg uit de veren, doen eerst een ontbijt. We lezen we wat bij op internet, ik lees de leuke reacties op de blog daarna zet ik de hottub aan. Heerlijk zo de zaterdag te kunnen starten, je zou eraan kunnen wennen 🙂 De hottub aan en…