De eerste nacht zijn we redelijk begonnen alleen tegen 5:30 zijn we wakker, klaar wakker. We gaan er maar uit, koffie zetten, en lezen de reacties op het blog, heel erg leuk om zo de dag te beginnen.  

CIMG2716We wilden rustig aan beginnen, een beetje zonnen zwemmen… maar ja dat doe je nog niet op 6:30… dus gaan we onder de douche, en zo rond 7:00  gaan we naar de Walmart…

Het is nog een beetje schemer zelfs de straat lantaarn staat nog aan. Eén voordeel  we hebben plek zat voor de Nissan. En zo lopen we al rond zeven uur de eerste boodschappen te doen.

 

CIMG2718CIMG2720
Het is erg stil, dus we lopen op ons gemakkie de kar te vullen, we blijven tot 25 Oktober, dus we hebben best wel wat nodig. Hoewel we ook nog naar de Dollar tree gaan.. alleen niet meer vandaag.

CIMG2729
Walmart laat al veel halloween spulletjes zien, Mandy kan het niet laten even een masker op te zetten. Ze knapt er wel van op, staat gruwelijk goed bij de blauwe plekken. Toch koopt ze het masker niet, wellicht had ik beter niet gezegd dat het er goed stond, pas na een kwartier.. praten we weer lol.

CIMG2728

Met een flinke kar vol boodschappen verlaten we uiteindelijk de Walmart, en de zakken pasen met groot gemak in de Nissan. Wat dat betreft is de auto een slechte keus, met shoppen het argument inbrengen dat de kofferbak vol zit, zal niet lukken.. …denk ik.

CIMG2731
Met een soepele beweging zet ik de spullen in auto, Mandy brengt de kar terug, en we gaan lekker naar ‘ons ‘ huis. We eten lekker brood, en opsnit, en heel langzaam laat de zon zich zien…  We kleden ons om, trekken de badpakken aan, en gaan relaxen.. Dit is vakantie, wat heb ik hier weer naar uitgekeken… zeg.

Na een tijdje pak ik mijn Olympus camera, om het huis en de auto er even op te zetten…
Het weer is trouwens voortreffelijk, de temperatuur is al top in de ochtend..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het kan slechter..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De auto rijd heel erg lekker, het blijkt een goede keuze..  hoewel het een vreemd model blijft, zo aan de zij aanzicht.  Er zit van alles in, een achteruitrij camera, digi radio, een licht metalen honderek, van binnen uit bedienbare ruitenwissers, erg makkelijk als het regent, en een stuur vol met knopjes, waarschijnlijk ook één voor de schietstoel, dus die gebruik ik maar niet.

Ik zie nog wat leuke foto items … en kan het niet laten wat foto’s op het blog te plaatsen…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERADag 2-6
vrolijke aandoende kleuren om het huis, de achterzijde van de spiegel… spiegelt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan berg ik de camera op ik ga weer zwemmen… we vermaken ons met een spelletje, een beetje lezen,  dit doen we tot een uur of half drie, dan gaan we naar de Florida Mall,
We maken daar een rondje, lopen langs en soms in de winkels, we scoren een borstel met een spiegeltje, dat is het eigenlijk, … op het foodcourt bestellen we een Five Guys Burger…  nou …. die was heerlijk 😉

CIMG2772

CIMG2736CIMG2739
We lopen nog wat rond, maar hebben eigenlijk zin om terug naar villa te gaan, dus lopen we op ons gemak terug naar de auto. Op de terug weg rij ik even langs de UPS Store bij de Champions Gate..  ik zou hier namelijk een Lens ophalen voor een vriend van mij.
Nou Ton, je lens was er, en we hebben hem meegenomen, ik open de verpakking, de lens zit er echt in, helemaal tip top!!  Je hebt een uitstekende deal gedaan..

Daarna rijden we terug naar de villa, de hottub zet ik alvast aan … hier gaan we nog even lekker van genieten.. Morgen moeten we vroeg op, we gaan naar Discovery Cove, hier heb ik heel veel van gehoord en gelezen, we hebben dit echter nog nooit gedaan …
Mandy is er een beetje nerveus van, maar zoveel mensen zijn ons voorgegaan, en alle reacties zijn altijd  WOW en nog meer Wow..

Ik neem alleen een onderwater cameraatje mee, de rest van de foto’s zullen we daar kopen.  Het wordt al laat, we gaan nog even tubben, douchen, en dan naar bed want de man met hamer zal niet lang meer wachten vermoed ik.

Tot morgen!!

Afgelopen week hebben we nog veel werk verzet,  er is toch nog veel gebeurd. De laatste dingen mbt het werk geregeld, Discovery Cove Tickets aangeschaft, met Jasper naar het ziekenhuis geweest. Jasper heeft inmiddels loopgips, maar moet vandaag nog naar het ziekenhuis, daar gaan ze kijken hoe het gaat met…
We worden weer vroeg wakker, het ritme is nog niet gevonden, tegen 5:00 u zitten we aan de koffie. De laptop gaat aan en lezen de reacties op het blog, zo leuk om de dag te beginnen.. waarvoor dank. Uiteindelijk kruipt het tegen 7:00  en ga ik als 2e douchen, dat…