We zijn best vroeg wakker… zo tegen half zes kruipen we uit bed… Pieter en Petra zijn dan al wakker. De zon is nog niet zichtbaar, het wordt al langzaam licht, we lezen eerst de reacties op de blog, dank daarvoor, het maakt het bloggen zoveel leuker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kijk even op het pooldeck, het uitzicht is niet verkeerd.. We gaan ons hier de komende weken wel vermaken :-) Het dauw hangt boven het water…

We besluiten allemaal even te douchen en dan de boodschappen in huis te halen. Als eerste rijden we naar Denny’s voor een lekker ontbijt. Hmm heerlijk, ik neem een gebakken ei met van alles erbij.. Daarna rijden we naar de Dollartree, daar halen de meiden vaattabletten e.d Niet veel later is Walmart aan de beurt, hier slaan we de rest van de boodschappen in. We doen het op ons gemak, tegen een of twaalf zijn we thuis. We laden alles uit, dan voel ik even aan het zwemwater, dat voelt nog fris aan. Ik mail dat even naar Claire, deze koppelt vlug terug dat eraan gewerkt wordt. We nemen wat te drinken, en tegen een uur of twee rijden we richting SeaWorld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dat is nog eens een bonus, een paar uurtjes SeaWorld.. hoe leuk is dat.
Een SeaWorld fotograaf wil wel even mijn camera gebruiken om een foto te schieten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben alle vier genoeg aan wandelen door SeaWorld, de attracties kennen we wel :-) We lopen ons gemak naar Pacific Point Preserve.. Wanneer we bij het hek staan trekt een zeeleeuw onze aandacht voor een visje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De zeeleeuw is niet de enige welke met een oplettende blik de mensen in de gaten houdt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Weer een ander geniet met volle teugen van de zon, nou dat mag best want het is ruim 31 graden.. Hmm heerlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen in de richting van de Shamu Up Close, dan zien we een dame met een uil op de arm staan… Wat een pracht beest!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan zijn we heel benieuwd naar de Shamu Up Close, we kunnen inderdaad heel dichtbij de Orca’s komen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik heb de afgelopen weken door mijn ziekenhuis bezoek geen camera kunnen aanraken, het was weer even wennen. Maar wat is het gaaf zo dicht bij de Orca’s te komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er zijn nu 4 Orca’s in het water, soms springen ze alleen maar de meeste tijd in setjes van twee..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ze springen zo dichtbij dat je de Orca’s zowat kan aanraken.. echt gaaf!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben er heel veel plezier in, de Shamu Up Close is best een gave vervanger voor de Shows in het Stadium. Deze Shows worden volgende week weer hervat, hebben wij de Shamu Up Close toch maar mooi meegenomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heel langzaam loopt de Shamu Up Close tegen het einde aan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben ervan genoten, het was heel gaaf om er zo dichtbij te komen en een mooie plek te vinden om wat foto’s te schieten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na de Up CLose, lopen we richting de uitgang, een eekhoorntje trekt mijn aandacht..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een jonge Anhinga droogt zijn vleugels in de zon, ik schiet er nog een plaatje van. Dan lopen we naar de uitgang. We rijden op ons gemak naar Longhorn voor het eten, Mandy gaat voor een Filet, Pieter neemt een Steak, ik neem de Cowboy Chop en Petra gaat voor een heerlijke zalm.. Tegen half acht rijden we op huis aan, de avond doen we relaxed… we zijn best moe dus maken we het niet te laat. Maar wat was het weer een leuke dag, en wat ben ik blij dat het zo goed met me gaat.. Genieten met hoofdletters dus !!

Tot morgen :-)

We hebben het bijna elk uur van de nacht zien worden, alleen de laatste twee uur aan stuk geslapen.. Dood moe worden we wakker van de wekker, hij gaat af rond vijfuur. We gaan douchen, pakken de laatste spulletjes in, en nemen rond halfzeven afscheid van Jasper.
Niet veel later staat…
We zijn weer lekker vroeg wakker, het slapen wil nog niet zo lukken... Tegen halfzes stappen we uit bed, ik zet meteen de hottub aan, daarna lees ik wat bij op internet. We gaan met ons allen lekker zwemmen en wanneer het langzaam lichter wordt zitten we in de hottub...…