We staan zo tegen half acht op, Mandy zet koffie, ik neem een kop thee, we nemen ons laatste ontbijt hier. Maken de Publix-fruit op, pakken de laatste spullen in.. het zit er echt op. We nemen de tijd we hoeven pas om half elf naar MCO airport, als het echt tijd is om te gaan lopen we een laatste rondje door het huis of alles wel is ingepakt, doen alle deuren op slot en verlaten de villa.

Image Hosted by ImageShack.us
De rit naar het vliegveld gaat in een ruim halfuur, het is geen drukke ochtend, het wordt wel mooi weer hier.. We rijden naar de parkeergarage van Hertz, er wordt gevraagd of er nog iets aan de auto mankeerde.. nou nee hoor ik zou deze zo weer doen. Wat rijdt de Durango lekker, ik krijg mijn bonnetje en zie dat we ruim 1600 miles hebben gereden deze vakantie.

Dan lopen we naar de overkant, en checken in bij United, we hebben stoel rij 8 voor de kleine vlucht en Stoelrij 20 (exit row ) op de lange vlucht. Dan gaan we door de douane, we zijn er eigenlijk in een zucht doorheen, dan zoeken Mandy en ik een lekkere plek uit op het vliegveld.. nou een lekkere plek. Ik kan zo één twee drie wel een betere plek bedenken maar de vakantie zit erop, en het vliegen is noodzakelijk kwaad voor mij. Mandy haalt nog een koffie en een hete chocolademelk voor mij, zo rond 13:00 u gaan we boarden het vliegtuig zit snel vol en tegen halftwee gaan we al op weg.

Image Hosted by ImageShack.us
Onderweg blijkt er wat vertraging op Newark we kunnen nog niet landen, een kwartier later als gepland landen we op Newark.. het is dan 16;45U en we moeten alweer rond 17:05u boarden voor de vlucht naar Amsterdam. Gelukkig zijn we geland op de C Terminal, en vertrekken we via Gate 86C dat is hink stap sprong hiervandaan. We halen dus nog wat te eten, en 17:15 zijn we bij de Gate en kunnen direct boarden. Na een halfuurtje koppelen we los van de terminal en staan we voor de landingsbaan, en hier staan we met een flink aantal vliegtuigen in de rij om op te stijgen.. het duurt zelfs tot na zeven uur dat we uiteindelijk opstijgen. Na het eten ga ik voor de film ‘Jack Reacher” met Tom Cruise, Mandy vermaakt zich met de Ipad en wat lezen. Na de film probeer ik wat te slapen, ik sukkel af en toe wat weg..

Image Hosted by ImageShack.us
In de ochtend naderen we Amsterdam, de luchten zien er prachtig uit.. we landen uiteindelijk ook een uur later als gepland. De koffers ophalen gaat vlot en onze taxi staat ook al klaar een kleine twintig minuten later zijn we weer thuis. Jasper doet al open, we kletsten lekker bij, hij heeft ons gelukkig best gemist. Dan ga ik me even verfrissen om daarna Diesel op te halen, even fris in de auto stappen. Diesel springt over ons heen van blijdschap.. wij niet minder natuurlijk.

We zijn weer helemaal compleet, zo is er aan deze vakantie weer een einde gekomen. Iedereen bedankt voor de leuke reacties, het was elke ochtend weer leuk om te lezen. Tot een volgende keer !!

We staan weer lekker vroeg op, het is de allerlaatste volle dag.. we beginnen met een lekker ontbijt en een bakkie fruit van de Publix. Ik zet de ligbedjes op een zonnige plek, en ga verder lezen in mijn boek.. wat kan de Koch schrijven.. We houden het lekker lang…
"Koninginnedag (30 April) staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke feesten in Nederland, en vooral in Amsterdam." Zo staat te lezen op de I amsterdam website, het is wel bijzonder dat het de laatste Koninginnedag is op 30 April. Voor de toekomstige Koningsdagen zal de viering op…