We worden wakker rond kwart voor zeven, ik kijk heel even uit het raam en zie dat de zon al langzaam aan de horizon lichtschijnsel geeft. Dan beginnen we lekker op het strand, camera mee,,,..

Sun-Small
Het schouwspel wordt mooi, het is echt genieten op het strand!

Sun-Small2
De lucht vult zicht met een roodroze gloed, de dag begint vol optimisme 🙂 Het is echt heel fraai, ik vond de opkomst dan ook mooier als dat de zon er daadwerkelijk was. De luchten waren zo mooi!!

P9290053S
Wanneer ik omkijk zie ik dat ons hotel een regenboog om zich heen heeft ..We blijven even na genieten en gaan dan terug naar de kamer.

P9280110S
Ik had wat foto’s van de kamer gemaakt..

P9280105S
Over een paar maanden vervaagt dit beeld, middels de blog halen we herinneringen weer terug..

P9280099S
Het is een fraaie kamer, het woongedeelte ligt lager en direct met een zitje aan de pool..

P9280095S
Het bed lag goed, de Queensize was groot genoeg voor ons beide 🙂
We beginnen de dag met een lekkere strandwandeling, daarna zwemmen, en nog in de hottub.. weer zwemmen hmmm Tegen half 12 houden we het voor gezien gaan douchen en checken uit..

P9270264S
Via Kickstarter heb ik Mifi gekocht, de GlocalMe G2, deze werd afgelopen week naar de villa verstuurd en werkt als een trein.. Mandy kon onderweg contact houden met Jasper, hij was ziek thuis met griep.. In het Hotel was prima Wifi.

P9290011S
Het doel is zonder klok hier en daar te kijken en wandelen, we gaan over de karakteristieke éénbaanswegen, we rijden mijlen op de cruise en geen auto te zien.

P9290059s
Tijdens het wandelen komen we ook koeien tegen, de baas staat hoog op een heuvel.

P9290057S
Met deze warmte snap ik wel dat er verkoeling in het water wordt gezocht!!

P9290046S
We hebben af en toe een wolkje en zachte regen, het maakt de wandelingen niet minder leuk!!

P9290016S
Een Osprey slaat de vleugels uit…

P9200053SS
Een fraaie Dragonfly …

P9290070S
Een Red Shouldered Hawk geniet van de zon..op zijn kop.

P9290060S
We komen op paden waar de hoge Acadia geen probleem heeft, maar hij is er ook niet schoner van geworden zeg maar 🙂 Overigens denk erom, de onverharde wegen kunnen in je verzekering zijn uitgesloten bij de autoverhuurder!!

P9290007S
Dan breekt het weer open, we wandelen met prachtige uitzichten..

P9290004S
Een Alligator zwemt ons op z’n gemak voorbij…

P9290002S
We wandelen terug naar auto, en eten onderweg wat makkelijks!

P9290056s
We stappen rond 18;30u het huis weer binnen, zijn warm en beginnen eerst maar in het zwembad, ik zie de zon vanuit de pool langzaam ondergaan. Dan is een onderwatercamera ook leuk, daarna gaan we douchen.. Wanneer we zitten wordt er aangebeld, het zijn Pieter en Petra. Pieter heeft enorm last van zijn schouder en kan haast niet meer autorijden.. We stappen bij ons in de auto en rijden naar Celebration Hospital, het is dan even bij half negen…

Gelukkig heb ik de Mifi meegenomen want de onderzoeken en het wachten duren tot even bij 01;00u, het blijkt een ontsteking te zijn. Met de nodige medicijnen op zak rijden we weer naar huis, we zetten Pieter en Petra voor de deur af en zijn blij dat Piet nu medicijnen heeft tegen de pijn. Wanneer we thuis zijn is het bijna half twee.. doodmoe vallen we inslaap 🙂

Vanmorgen stonden we vroeg op, douchen een beetje bij lezen op internet, de leuke reacties op de blog en dan op weg. Het eerste doel is Pelican Island National Wildlife Refuge - Vero Beach... Het is nog vroeg, we zien de zon net opkomen.... Wanneer we op het Refuge aankomen…
We waren gisteren rond 01:30u pas thuis, toch worden we beiden rond half acht wakker... Deze dag maar relaxdag maken, een lummeldag aan de pool, moet kunnen in de vakantie.. De blijven we vandaag heerlijk aan de Scrub Jay Way... Als we dan toch thuis blijven spuit ik het pooldeck…