Het is niet het Florida weer waar je aan denkt als je thuis bent, er hangt een grijze sluier voor de zon. We doen lekker rustig aan, doen een ochtend swim, Mandy is op een gegeven moment in de keuken aan het rommelen.. ik hang nog wat op het pooldeck. Op een geven moment roept ze mij voor het ontbijt!
Paas
Ze heeft het gezellig gemaakt met een eitje, toastedbrood, het ziet er lekker uit, zo blijkt het ook te smaken zou even later blijken. Ik heb nog goede wandelschoenen nodig, tweejaar geleden was ik zo goed geslaagd bij Outdoor World..

Outdoor
Na de relaxte ochtend rijden we naar de Festival Bay Mall voor Outdoor World, er wordt druk gebouwd aan de Mall. Jammer dit nooit echt een goedlopende Mall is geworden, wellicht na de nieuwe ver en verbouwingen? We parkeren voor de deur het is rustig op de Paasdag. We lopen eerst de hele winkel door op ons gemak en zien dat de ingang naar de Mall is afgesloten, nu is het echt een winkel op zich dat zal wel weer veranderen. We lopen langs de schoenen, maar de schoenen van Merrel of van de North Face hebben ze niet in mijn maat op voorraad helaas.

Schoenen
Mandy heeft een helder idee, we laten de auto staan en lopen even naar de overkant. De Premium Outlets zijn ook open, vanaf Outdoor World loop je zo bij The North Face aan de Premium Outlets binnen. We lopen naar de schoenen, het is een chaos. Alles in rommelige dozen, en door elkaar heen ik wil alweer weggaan als Mandy toch twee verschillende The North Face schoenen vind in mijn maat. Ik had speciaal sokken meegenomen die trek ik eerst aan, wanneer ik ze aantrek zitten ze als gegoten. Dus in die chaos wachtte toch een stel schoenen op me..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit zijn ze dan, geen veters maar een draaisysteem..

Red
Dan rijden we naar huis, tegen een uur of drie zitten we buiten nog steeds geen top weer, maar we kunnen best wel even genieten van de Pool, en dan lekker in de Hottub deze zet ik dan alvast aan. Heeft toch vaak een halfuur opwarm tijd, even verderop, op een tak zie ik een Red-shouldered Hawk zitten. Toch iets van Wild life vandaag 🙂
Dan gaan we nog relaxen aan de pool..

Klondike
Het avond eten doen we weer thuis, we hadden geen idee hoe druk het zou zijn in de restaurants met de paas. Het eten is weer voortreffelijk, en zelfs een ijsje toe het moet niet gekker worden.

Na het eten facetimen we nog met Pieter & Petra ze hebben een topdag gehad met veel natuur, wild life en zon. Uitstekende keuze van ze, we spreken af om achtuur bij ze te zijn, we gaan wat leuks doen de Tampa Speedboat Adventures stond al een tijdje op de to do list, nu gaan we hem doen met ons vieren. Het zijn compacte tweepersoons Speeders, wat quotes van Trip Advisor:
“The best experience I’ve ever had!”,
“Amazing experience, different from all other boat tours”,
“Dont miss this!!”,
“Great Fun and Dolphins Too!”
,
Ohwww dat klinkt weer veel belovend..

We zijn er klaar voor tot morgen!

Dat is weer lekker wakker worden, tussen de wolken schijnt de zon op hel pooldeck. Heerlijk, ik loop meteen even naar buiten dat is een stuk beter dan gisteren. We lezen wat bij op internet, zien de leuke reacties op de blog.. zo leuk om de dag hiermee te beginnen…
We staan wat vroeger op, zo tegen 6:45u staan we onder de douche, dan kleden we ons aan.. Vullen de koelbox, nemen warme kleren mee in de tas voor de avond, doen een makkelijk ontbijt en gaan zo 7:40u richting Pieter en Petra. We staan 8:00u bij ze voor de…