Vandaag doen we lekker rustig aan, we ontbijten lekker op het pooldeck.. We wilden shoppen vandaag, en dat gaan we pas doen om een uur of drie, nu genieten van het mooie weer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat een weer hebben we de laatste tijd, echt genieten, dus nemen we het ervan..
Tegen een uur of 14:00u gaan we eerst even tanken en rijden daarna naar de Friendly’s op de I International Drive ..

Friendly's
Ik had al een hele tijd trek in een Pastrami And Swiss Supermelt en een heerlijke “Vanilla Double Thick Milkshake” nou ik kan zeggen wat een lekkere Milkshake is dit toch, conclusie we komen veels te weinig bij Friendly’s.

CIMG0013
Het broodje is ook top, de laatste keer dat we hier waren zal 2009 geweest zijn vermoed ik.

Dan rijden we naar de Premium Outlet aan de Vineland Avenue, we komen er tegen half vier aan denk ik.
We lopen rustig langs de winkels..

Premium
Mandy en ik vinden beiden een winterjas, Mandy bij Columbia, ik vind een top jas bij The North Face deze hebben 30-10% tijdens de opening van hun nieuwe winkel in het nieuwe gedeelte van de Premium Outlet..
Dan hebben we eigenlijk het leukste ook wel gehad van het nieuwe stuk. Gap is nog dicht, en de rest van de winkels is niet heel veel naar mijn smaak. Maar het heeft me wel weer een mooie winterjas opgeleverd..

Tegen de avond zo rond zevenuur rijden we terug naar Tuscan Hills, we warmen de hottub op, schenken wat drinken in en vermaken ons in en om de pool.. Das ook vakantie Florida stijl… heerlijk!!

Tot morgen!

Vandaag doen we relaxed, we doen de ochtend heerlijk aan de pool, dit kunnen we wel even volhouden.. Dat doen we dan ook tot een uur of 14:30u, tot die tijd genieten we van het heerlijke weer op het pooldeck. Dan gaan we douchen, en tegen 15:00u gaan we op…
Vandaag beginnen we de dag bij Aquatica, we zijn er al om 10uur het is nog heel rustig.. We beginnen met een rondje door het zwempark te lopen, en we besluiten lekker in de walhalla wave te gaan.. Hij is leuk, we doen hem direct nog een keer.. We houden…