We zijn weer lekker vroeg wakker, ik maak op mijn gemak de blog van gisteren.


Ik kijk even bij het meertje, de witter reiger vangt een visje vlak voor ons pooldeck, daarna is het hap slik weg.. Mandy en ik besluiten om van de pool gebruik te maken tot in de middag. Gewoon lekker relaxen alles mag niets hoeft.


Mandy verdwijnt in haar boek, ik luister naar een fijne play-list via mijn in-ears.. We houden het lekker vol, af en toe een duik wat het wordt wel steeds warmer ..


Tegen 12:00u bak ik voor ons beiden een gebakken ei,  en… was niet aangebrand. Ik ga vooruit!!
Zo blijven we een beetje dobberen relaxen tegen half twee rijden we op weg naar Wekiva Falls RV Resort. Vroeger heette dit Wekiva Falls KOA en ligt in Sorrento. We hebben daar meer een kajak gehuurd. We betalen voor twee kajaks bij de ingang daarna rijden we naar het einde van het park. Daar kun je zelf twee kajaks pakken en op weg.


Het weer is aan het veranderen er komt wat grijze bewolking maar meer ook niet.


Het water is werkelijk spiegelglad op sommige stukken..


De bladeren spiegelen zo gaaf in het water, zo strak als een biljart laken!


Ik spot een Limpkin, dat is dan wel het enige wildlife van de trip…


De Wekiva Rivier is hier prachtig, ondanks dat de zon er niet  meer is,  is het mooi!


We varen rustig weer terug heel zachtjes zien we druppels in het water,  spetters meer.
Bij terugkomst trekken we de kajaks op de kant, kleden ons om in de wc, en gaan dan op weg naar de Altamonte Mall.


Het is leuke compacte Mall met twee verdiepingen, Mandy ik lopen langs de winkeltjes. Speuren bij Macy’s voor een korte broek voor mij, ik slaag helaas niet. Wanneer we honger krijgen rijden we naar de dichtstbijzijnde Kobe, Mandy en ik kunnen meteen aanschuiven, hoe lekker.
Wanneer we thuis komen zet ik de hottub aan en gaan we nog even in de tub. Weer een lekkere dag voorbij!

 

 

We beginnen de dag rustig, we hebben rond 10:00u  afgesproken met Pieter en Petra. Mandy en ik duiken nog lekker in de pool, en lezen we wat bij op internet. Heerlijk om de dag zo te kunnen beginnen 🙂 Dan doen we wat drinken in de koelbox en dan staan Pieter…
Mandy en ik starten lekker rustig op vandaag! Het kwart voor zeven, wel vroeg maar hee we zijn wakker en de dag lekker lang. Ik kijk even bij de zonsopkomst.. das een vlammend begin van de dag zeg... Wanneer ik weer thuis ben ,zet ik de hottub aan, en een…