We staan zo tegen 7 uur op, we kijken naar het altijd zo zonnige pooldeck, but not today.
Het regent, de temperatuur is wel lekker, dus lezen we lekker buiten onder de Lanai wat op internet.
Af en toe dondert en bliksemt het, maar dat is ook zo maar verdwenen, de regen houdt wel aan..
Ik doe toch maar een lekker duikje, regen of niet.. het water is heerlijk warm, Mandy vraagt me nog is het lekker?
Even later ligt ze er zelf in 🙂

Shoppen
We eten thuis nog een broodje, en even over 12:00u rijden we naar de Premium outlet Int Drive.. Het is dan al droog, en een beetje tegen het weerbericht in gaat de zon weer lekker schijnen.. We struinen de outlet door,op een gegeven moment vraagt een leuke dame of we Nederlanders zijn? Ja dat zijn we.. Ik volg jullie blog al jaren, zo leuk. Voor ik het wist was ze alweer weg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zien nog een Schoolbus… daarmee kun je lekker shoppen 😉

Friendly's
Tegen een uur of drie houden we het voor gezien en rijden naar Friendly’s, we bestellen een heerlijke Milkshake en ik neem een Melt, Mandy een Hamburger.

P4242532S
Na het eten rijden we op huis aan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het Pooldeck lonkt, zeker met het lekkere zonnetje..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer ik even wat zomerse kleuren wil vangen, land er net een Osprey, hij draait naar de zon, gooit zijn veren los om te drogen. De Osprey heeft niet lang geleden een prooi uit het water gevist vermoed ik.

P4280004S
De zomerse kleuren vang ik daarna even..

P4280002-S
Het is een mooi stekkie met de vrolijke kleuren!! We duiken nog lekker in de pool..
Tegen kwart voor zeven rijden we nog even naar de Lake Buena Vista Factory Stores, daar haal ik twee paar Timberlands, deze zijn op de Lake Buena met een Coupon van 20% toch het voordeligst !!

Thanks voor de altijd weer leuke reacties, het maakt het bloggen leuk!!

De zon laat het een beetje afweten, volgens het weerbericht blijft het een beetje bewolkt, de regenkans valt wel mee. Na het douchen, rijden we naar Epcot... Het is nog heel erg rustig we staan zowat bij de ingang!! We zien prachtig versierde tuinen en natuurlijk Frozen's Elsa & Anna…
Als eerste bedankt voor alle berichtjes.. helaas was er gisteren een storing dus op de één of andere manier zijn er maar weinig berichten geplaatst. Gelukkig hebben we wel alle berichten via mail gekregen, dus kwijt zijn ze niet hoor ! Het beloofd niet ultra heet te worden, dus besluiten…