Volgens mij sliepen we al toen we in bed stapten, althans zo voelde het gisteravond. De Bush Gardens dag was leuk maar intensief met de warmte..
Vanmorgen zijn we redelijk vroeg wakker, zo rond 8:00 uur.
Ik heb de ligbedjes naar het zwembad gedraaid, en zet de laptops klaar om lekker te lezen. Dit is een heerlijk moment in de ochtend, zo met de koffie rustig aan opstarten..

smorgens

Vandaag gaan Jasper en ik wat anders doen, de Daytona ride alongs zijn deze zomer afgelast, alles is vanaf 4 Juli gecanceld. Gelukkig checken we of alles nog goed ging. De Daytona  ride along dag dus niet..

Nu hoeven we ons niet te vervelen in Orlando, maar het aanbod in alternatieven is groot. We moeten dus een keuze maken… je kunt hier zoveel, maar het moet wel een beetje spannend zijn. Mandy wil niet mee, die wil wel naar de Florida Mall .

Florida Mall

Prima dat doen we en tegen 10:00 uur zetten we Mandy af bij de M&M shop.
Die wil wel een ochtend lekker sneupen, en heerlijk in alle winkeltjes zonder dat wij op haar wachten. Wij worden nog apart uitgezwaaid door de groene M&M wat volgens mij best wel bijzonder is en we gaan op weg naar onze bestemming.

De mannen op stap

Had ik al gezegd dat deze auto lekker rijdt?
Onze bestemming is hier ongeveer een half uurtje vandaan, en ik ben dan ook heel benieuwd hoe Jasper en ik dit gaan avonturieren..
Wanneer ik de parkeer plaats op draai zie ik dat Dale nog bezig is met schoonmaken..

Schone ramen..

Na tien minuten, is hij klaar en legt uit welke route we kunnen doen, of we het ermee eens zijn.. eh ja. We hebben een route van 60 mijl op het programma, en we krijgen eerst een veilig bla bla gesprek. En dan mogen we aan boord van de Heli… ERRUG LEUK.

Instappen1

Jasper mag voorin, het is de laatste keer dat hij met ons meegaat met vakantie, dus ik wil het wel leuk voor hem maken. We gaan vertrekken. en voor we het weten zitten we al aardig hoog..

we gaan

Jasper vind het heel erg gaaf.
Dale is een relaxte kerel, en legt elke stap uit via de microfoon. We kunnen gewoon met elkaar kletsen, en Dale verteld tijdens de vlucht waar we overheen vliegen.. We vliegen langs de pretparken, en komen over de Citrus Bowl, en we gaan ook over  Orlando ..

Orlando

En  speciaal voor Pieter en Ton …. vliegen we ook over Cane Island… 😉

Cane Island

We vliegen over de bij ons bekende plekken, en vanaf de lucht ziet het er heel anders uit. Het woord helicopterview dekt de lading wel.

Het vliegen gaat soms best schuin als er wordt gemanoeuvreerd… maar het is een geweldig gevoel zo hoog boven alles uit.

Gaaf1

Het is echt heel mooi, ik als foto gek weet niet waar te kijken, het is allemaal zo mooi. Sommige uitzichten zijn net een sprookje voor mij….maar zeker ook voor Jasper die een free upgrade had naar comfort plus :-))

Sprookje
View

Ik neem ook foto’s van de pretparken, hier veel sporen van herkenning wat het extra leuk maakt..

Shamu Stadium
Hier zie je het Shamu Stadium…
Seaworld

De achtbanen … De Kraken en de Manta en links weer het Shamu Stadium..
We vliegen over Islands of Adventure..
Islands of Adventure

De rest stop ik in het fotoverhaal, deze ervaring was voor ons één van de buitencategorie. Dit doe je niet zo snel, en om dit dan samen te kunnen doen is enorm leuk. We hebben een pracht ochtend. Wanneer we geland zijn, krijgen we geheel in stijl foto’s aangeboden van het instappen en opstijgen en landen.. Deze foto’s kopen we natuurlijk, dit is onvergetelijk.

We rijden naar de Florida Mall en bellen naar Mandy waar ze is… ze is vlakbij de food court..Daar komen we weer bij elkaar, en we praten met elkaar bij over hoe de ochtend is verlopen.

Mandy heeft niets gekocht, ze heeft het idee in de Pr1me beter te kunnen slagen. Maar heeft wel een leuke ochtend achter de rug, heerlijk om in alle winkels op het gemak alles te bekijken.

Omdat ik altijd de schoenen van het merk Sperry draag en dan ook nog een bepaald type schoen ,heeft Mandy een paar sokken voor mij meegenomen.

In de Florida Mall zit namelijk een Sperry winkel en blijkt dat ik niet meer naar Nordstrom hoef voor deze Sperry gold cup.

Ik weet welk model ik altijd draag, maar ze hebben elk jaar een iets ander tintje..
Dus ik slaag redelijk snel, en ik betaal geen tax omdat het tax-free weekend is dus dat is mooi meegenomen.
Sperry gekocht

We gaan lekker naar huis, en lummelen de rest van de dag in het zwembad.
Jasper daagt  me nog eens uit voor het tafeltennis, het probleem van mijn verlies partijen wordt duidelijker voor mij. De lichtval in de game-room is niet helemaal zoals ik het gewend ben.. . Zal dit het probleem zijn, en zal ik gewoon eens een andere lamp neerzetten ? Want ik verlies weer met 2-1

In de avond eten we bij Outback,met een gratis bloomin-union ,die was dus extra lekker.Na het eten rijden we op het gemak naar huis, en daar aangekomen gaat iedereen in de relaxstand.

Ik werk het blog bij, en maak het fotoverhaal, daarna ga ik ook bij Mandy in de Lanai..

Voor de liefhebbers hier het fotoverhaal 19

Tot morgen.

We zijn rond 7:30 wakker, en tijdens de koffie lezen we even wat blogs . Echt heel veel tijd hebben we niet, want we gaan vandaag naar Bush Gardens. Rond 9:00 uur zitten we in de auto, en we zijn er al even over 10:00 uur. Bij binnenkomst worden we …
We worden lekker vroeg wakker, dus bakkie koffie en bijlezen..  en in de ochtend zon lonkt het zwembad. We hebben namelijk tot 12:30 uur helemaal niks… Ik ga eerst een tijdje aan de rand van het zwembad zitten, het is een heerlijke start en met nog een ruime week te…