We staan alweer redelijk vroeg naast ons bed, vandaag willen we relaxen..
De zon laat zich langzaam aan zien, dus gaan we niet douchen maar eerst lekker zwemmen… Dit houden we wel vol zo…

Bij de klok van elf uur, loopt het wat dicht, we besluiten om naar de Festival bay Mal te gaan… Daar lopen we door de Outdoor World.. de grote trekker van deze Mall

Outdoor
festiHier vind je alles van geweren tot een paar duizend hengels…
We gaan de Mall in, het is jammer dat het zo achteruit gaat,  de Mall is erg fraai maar er staat zoveel leeg..

We lopen naar Vans, we hebben begrepen dat deze er ook uit gaat in de loop van dit of volgend jaar.. Jammer er zijn jongens met skateboarden in de weer en ze zijn best goed..

vansvans1

We kijken hier nog wat rond, maar er staat nog veel meer leeg .. We verplaatsen ons naar Downtown Disney.. vinden vrij vlot een plek voor de Ford, op Parkeer plaats B..
We lopen eerst langs de kerst winkel… vervolgens proberen we weer stich op Mandy der hand te vangen.. Helaas is de zon erg sterk van die kant dat ik het schermpje van de Casio niet goed kan zien… maar hij staat op haar hand.

stitchkerst
In de kerstwinkel was het gewoon druk..

disney village2
We vermaken ons prima, en.. bij Ghirardelli, nemen we een ijsje, één bolletje volstaat, wat smaakt dat ijs lekker zeg..  we eten het ijs op het terras op, want de zon is weer in alle sterkte terug gekomen… In de Chocolade winkel halen we een gratis chocolaatje..
deze is ook weer lekker. Dan lopen we helemaal naar het einde en zien we dat het hier sterk wordt gereorganiseerd, de Ride Maker zit nu vooraan, en naast Disney Quest komen een aantal restaurants zo lijkt het.

We lopen langzaam terug, gaan op een bankje genieten van het weer en het uitzicht over het water..

disney village
We kijken naar de bootjes, en genieten van mensen kijken..
Rond vijf uur rijden we naar Kobe… we gaan Japans eten..  we zijn er voor de Early Bird.. en komen bij twee andere stellen aan de plaat..

CIMG3177KOBE1

Het eten is weer uitstekend en tegen zeven uur zijn we weer thuis, ik heb net de Hottub aangezet… we gaan nog even relaxen met een ijsje.. en dan vroeg naar bed.

Tot morgen.

We worden wakker van de grasmaaier en de bladblazers van de werkmannen… het is half acht, nou we moesten er toch vroeg uit, het is een relax ochtend, anders is tie voorbij eer je er erg in hebt. We poetsen onze tanden, kleden ons aan en rijden even langs de…
Gisteravond zaten we tijdens het eten bij Kobe naast een stel ( Wendy & Jerry ) wat in Orlando woont, we raakten in gesprek, wat ons naar Florida toe trok.. We vinden alles leuk, ook het wandelen in de state parks,  Jerry  vertelt dat kayakken in Wekiwa Springs een No…