We staan weer lekker vroeg op, het is de allerlaatste volle dag.. we beginnen met een lekker ontbijt en een bakkie fruit van de Publix. Ik zet de ligbedjes op een zonnige plek, en ga verder lezen in mijn boek.. wat kan de Koch schrijven.. We houden het lekker lang vol in de zon, ach af en toe een verkoeling in de pool en weer op laten drogen op je ligbedje doet de rest. Tegen half twee houden we het voor gezien en springen even onder de douche en rijden dan door naar Seaworld voor de laatste uurtjes. Even nog wat themapark opsnuiven..

SeaWorld Orlando
We zijn nog maar net op tijd voor de One Ocean Show van 2:30u ..

SeaWorld Orlando
We zijn te laat voor om nog een topplek te zoeken, maar wat maakt het uit.. we zijn er nog even.

SeaWorld Orlando
Het zijn niet alleen hele grote Orca’s die springen..

SeaWorld Orlando
Maar … de hele grote Orca’s doen natuurlijk wel mee…

SeaWorld Orlando
De hele kleintjes kunnen de sprongen goed afkijken op deze manier, je ziet hem oplettend kijken vanuit het water..

SeaWorld Orlando
Aan het einde van de show komen ze van alle kanten.. prachtig!

SeaWorld Orlando
De One Ocean show was de laatste voor ons deze vakantie…

SeaWorld Orlando
We zijn ruim op tijd bij de Clyde and Seamore show voor ons is pre-show met de Mime het leukste 🙂

SeaWorld Orlando
De Mime zegt we bellen nog wel… en natuurlijk is de mouw de verkeerde kleur bij de schatkistkaart.. zal nog wel even zo blijven.

SeaWorld Orlando
We kijken nog even bij de Pacific Point Preserve hier is altijd een leuke foto te maken..

SeaWorld Orlando
Hier zien we de echte zonaanbidder.. hmm heerlijk.

Dan is het even over vijf uur en rijden we weer terug naar Tuscan Hills, vlakbij huis halen we Bourbon en Sesame Chicken op. Dit eten we lekker bij de pool op, en na het eten lezen we nog tot een uur of zeven in onze boeken.. Daarna maken we nog een wandeling op Tuscan Hills, we lopen het afscheids rondje zoals zo vaak hier. Morgen moeten we tegen half elf op weg naar MCO en vliegen tegen 13:30u naar Newark en dan via een overstap naar Amsterdam. Dit was alweer het laatste blog vanuit Florida, iedereen weer bedankt voor de leuke reacties, de laatste update komt wanneer we weer thuis zijn. Zaterdag zien we Jasper natuurlijk weer en … kunnen we Diesel ophalen !

Vandaag hebben we de super relax schakelaar gevonden, we zijn rond achten uit bed, ik rij naar de Publix voor vers brood een bakkie fruit en jus de orange. Het is geweldig weer geen wolkje aan de lucht.. Wanneer ik terug kom bakt Mandy een paar eitjes, ik schenk de…
We staan zo tegen half acht op, Mandy zet koffie, ik neem een kop thee, we nemen ons laatste ontbijt hier. Maken de Publix-fruit op, pakken de laatste spullen in.. het zit er echt op. We nemen de tijd we hoeven pas om half elf naar MCO airport, als het…