2012-10-12T04:26:00+00:00vrijdag 12 oktober 2012|

Dag 18: Kitchen Sink dessert – Disney Village

We starten rustig op, ik maak in de ochtend de blog over Magic Kingdom. Dan ontbijten we, en duiken in het zwembad.. dit houden we zo vol tot half twaalf. Dat belt Jasper, we kletsen bij en hij heeft ook een enorme zin om hierheen te komen.. Hij moet nog een dagje werken en dan…Maandag vliegen naar Orlando.. lekker hoor . Dan gaan we douchen en tegen 12:30u rijden we naar het Disney terrein, we gaan naar de Kitchen Sink dessert @ Beaches and Cream bij Disney’s Beach Club. We hebben er afgesproken met Pieter en Petra, Kim en Heleen, en Gerrit en Joke, we gaan proberen een Kitchen Sink te slachten met ons achten.. We parkeren de auto bij het Disney resort Yacht and beachclub, en lopen ernaar toe. We zien Gerrit en Joke net aan komen lopen, gezamenlijk lopen we naar Beaches en Cream. Kim, Heleen, Pieter en Petra zitten er al.. Op de tafel ligt een pieper er is een wachttijd.

Image Hosted by ImageShack.us
We kletsen wat bij en na een halfuur zijn we aan de beurt, er zijn twee tafels tegen elkaar aangezet. Kim geeft de bestelling door wij wachten braaf af wat er komt.. Op een gegeven moment staat er een enorme ijscoupe op tafel waar heel Disney van kan eten.. De smaak is top, en heel erg leuk zo met ons allen..

Dan gaan we afscheid nemen van Kim en Heleen, ze vliegen vanavond terug naar Amsterdam. We zullen de Seaworld meiden missen!! Pieter vraagt even met onze auto naar hun auto te rijden ze hebben nog wat koelkast inhoud voor ons.. Ook Pieter en Petra gaan aan naar huis gaan denken, morgen gaat hun vlucht naar Amsterdam. Wanneer de auto’s naast elkaar hebben staan, geven Pieter en Petra een koelbox aan ons zit deze vol lekkernij en drinken. En van Kim nog een fles Baccardi, die is dan voor Oma. We nemen afscheid van Pieter en Petra, we rijden dan door naar Disney Village, parkeren de auto en lopen lekker in de zon te genieten, af en toe een winkeltje in..

Image Hosted by ImageShack.us
Dan staan we buiten bij Earl of Sandwich op de Menukaart te kijken roept Joke vanaf een tafeltje.. kun je gerust proberen hoor. Hmm het ziet er allemaal lekker uit, en het is vijf uur, als we nu eten, zijn we lekker vroeg thuis.. kunnen we lekker thuis relaxen. We doen het, ik neem de The Full Montagu , en Mandy neemt de Hawaiian BBQ.. en we nemen een soep erbij. Poeh hé hier hadden best wel eerder een broodje kunnen eten, lekkerrrr.

Image Hosted by ImageShack.us
Na het broodje nemen we afscheid van Gerrit en Joke, en gaan naar Tuscan Hills, het is even voor zessen, we trekken de zwemkleding aan en relaxen de hele avond in en rond de Pool… De zon gaat langzaam onder, het is weer een top dag.. We facetimen nog met Pieter en Petra, wensen dat ze een mega goede terugreis hebben.. en op naar de volgende Florida Vakantie. Dan gaan ze naar bed.. wij gaan ook !!
Morgen gaan we Kayakken… hopelijk weer veel wildlife..

We hebben de wekker gezet rond 07:00u, het is tenslotte vakantie.. Luieren kan altijd nog.. we zetten koffie, nemen ontbijt, en lezen de leuke reacties op de blog waarvoor dank !!. Wat antwoorden op vragen eerder deze week: @ Eric, je vraag waar is het Manatee Deck.. Ik heb de…
We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z'n vroegst, dat leggen we dan maar…

10 Comments

 1. 2theUSA 12 oktober 2012 van 07:18 - Antwoorden

  Nu weten we hoe het Florida virus overgedragen wordt 😉
  En er zijn nauwelijks foto’s van, was zeker vechten voor een hapje, ha ha.

 2. Eric 12 oktober 2012 van 07:59 - Antwoorden

  Prachtig en lekker allemaal weer. Dat zal weer wennen worden in NL, maar daar hoeven jullie voorlopig nog niet aan te denken.

 3. Saskia 12 oktober 2012 van 08:05 - Antwoorden

  Hahaha de Kitchen Sink, ja daar weten wij alles van pppffff. Maar oh zo leuk. En de Earl of Sandwich is ook heel leuk en lekker (pas in Disney Parijs nog geweest). Verheug me nu al op de foto’s van morgen, maak er een fijne dag van!!

 4. Anita 12 oktober 2012 van 08:15 - Antwoorden

  Wat een gezellige boel zal dat geweest zijn met z’n allen zo’n enorme ijsbowl leeg eten.
  Earl of Sandwich zijn wij ook nog nooit geweest 🙂 maar staat op het programma.
  Veel plezier met de kayak tocht.

 5. Tiana 12 oktober 2012 van 09:12 - Antwoorden

  Een mooie dag in Disney, altijd magisch…
  En dan nu die kitchen Sink, zal wel heel gezellig zijn geweest!

 6. pumi1000 12 oktober 2012 van 09:52 - Antwoorden

  Die ijs ziet er lekker uit……ik had er nog nooit van gehoord.
  Gezellig zo’n meeting met zijn allen!!

 7. Yvonne en Rob 12 oktober 2012 van 13:49 - Antwoorden

  Ha,ha, wat een gigantische toet! En ik heb bij Gerrit en Joke gezien dat hij helemaal op is gegaan. Leuk zo’n laatste happening met de Florida vrienden.
  Jullie mogen nog lekker een poosje blijven, heerlijk hoor.
  Veel plezier met het Kayakken!
  Grtz.Yvonne

 8. Jan Judy 12 oktober 2012 van 22:10 - Antwoorden

  WHAHA bacardi voor oma,nou haal maar cola; en ijs is daar zat,kan oma gelijk 8 dagen plat;ben ik niet van plan hoor Rick heeft weer aktie en ik heb er zin in,ben niet voor niks maanden naar de sportschool geweest,dus Rick kom maar op,oke met ijs eten win je zeker;wat een bak ijs zeg,hoe neem je die nou mee in een doggy bag,was toch veels te veel.
  Was erg leuk om jullie zo bij elkaar te zien en Mandy ik zag 1 vulling:Wat een smile mooie foto’s we hebben weer genoten en zo te zien jullie ook;jammer dat ik ze niet meer zie zou die feest beesten graag ontmoeten,wie weet;liefs voor mijn kids en voor hen die terug zijn van droomland,Judy en Jan

 9. Twinmom1995 13 oktober 2012 van 15:36 - Antwoorden

  Gezellig dag met zijn allen en lekker voor Jasper dat hij ook jullie kant op komt.

 10. Patrice 14 oktober 2012 van 07:45 - Antwoorden

  Toe maar, een Kitchensink en the Earl op 1 dag ! Het moet niet gekker worden 🙂

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com