We starten rustig op, ik maak in de ochtend de blog over Magic Kingdom. Dan ontbijten we, en duiken in het zwembad.. dit houden we zo vol tot half twaalf. Dat belt Jasper, we kletsen bij en hij heeft ook een enorme zin om hierheen te komen.. Hij moet nog een dagje werken en dan…Maandag vliegen naar Orlando.. lekker hoor . Dan gaan we douchen en tegen 12:30u rijden we naar het Disney terrein, we gaan naar de Kitchen Sink dessert @ Beaches and Cream bij Disney’s Beach Club. We hebben er afgesproken met Pieter en Petra, Kim en Heleen, en Gerrit en Joke, we gaan proberen een Kitchen Sink te slachten met ons achten.. We parkeren de auto bij het Disney resort Yacht and beachclub, en lopen ernaar toe. We zien Gerrit en Joke net aan komen lopen, gezamenlijk lopen we naar Beaches en Cream. Kim, Heleen, Pieter en Petra zitten er al.. Op de tafel ligt een pieper er is een wachttijd.

Image Hosted by ImageShack.us
We kletsen wat bij en na een halfuur zijn we aan de beurt, er zijn twee tafels tegen elkaar aangezet. Kim geeft de bestelling door wij wachten braaf af wat er komt.. Op een gegeven moment staat er een enorme ijscoupe op tafel waar heel Disney van kan eten.. De smaak is top, en heel erg leuk zo met ons allen..

Dan gaan we afscheid nemen van Kim en Heleen, ze vliegen vanavond terug naar Amsterdam. We zullen de Seaworld meiden missen!! Pieter vraagt even met onze auto naar hun auto te rijden ze hebben nog wat koelkast inhoud voor ons.. Ook Pieter en Petra gaan aan naar huis gaan denken, morgen gaat hun vlucht naar Amsterdam. Wanneer de auto’s naast elkaar hebben staan, geven Pieter en Petra een koelbox aan ons zit deze vol lekkernij en drinken. En van Kim nog een fles Baccardi, die is dan voor Oma. We nemen afscheid van Pieter en Petra, we rijden dan door naar Disney Village, parkeren de auto en lopen lekker in de zon te genieten, af en toe een winkeltje in..

Image Hosted by ImageShack.us
Dan staan we buiten bij Earl of Sandwich op de Menukaart te kijken roept Joke vanaf een tafeltje.. kun je gerust proberen hoor. Hmm het ziet er allemaal lekker uit, en het is vijf uur, als we nu eten, zijn we lekker vroeg thuis.. kunnen we lekker thuis relaxen. We doen het, ik neem de The Full Montagu , en Mandy neemt de Hawaiian BBQ.. en we nemen een soep erbij. Poeh hé hier hadden best wel eerder een broodje kunnen eten, lekkerrrr.

Image Hosted by ImageShack.us
Na het broodje nemen we afscheid van Gerrit en Joke, en gaan naar Tuscan Hills, het is even voor zessen, we trekken de zwemkleding aan en relaxen de hele avond in en rond de Pool… De zon gaat langzaam onder, het is weer een top dag.. We facetimen nog met Pieter en Petra, wensen dat ze een mega goede terugreis hebben.. en op naar de volgende Florida Vakantie. Dan gaan ze naar bed.. wij gaan ook !!
Morgen gaan we Kayakken… hopelijk weer veel wildlife..

We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z'n vroegst, dat leggen we dan maar…
We hebben de wekker gezet rond 07:00u, het is tenslotte vakantie.. Luieren kan altijd nog.. we zetten koffie, nemen ontbijt, en lezen de leuke reacties op de blog waarvoor dank !!. Wat antwoorden op vragen eerder deze week: @ Eric, je vraag waar is het Manatee Deck.. Ik heb de…