Mandy en ik zijn rond 07:00u wakker, we starten op het pooldeck wat een lekkere temperatuur al.. zo lekker dat we een duik nemen in het zwembad. Tegen half negen komt Jasper op het pooldeck. We besluiten om ons snel te douchen en dan naar Celebration te rijden en daar te ontbijten.


We parkeren de auto en lopen naar het Market Street Café, er is al genoeg bedrijvigheid om ons heen.


De markt zit tegenwoordig naast het Market Street Café, het ziet er gezellig uit. We gaan eerst lekker ontbijten en zijn direct aan de beurt voor tafel.. We nemen alledrie hetzelfde  en na het ontbijt lopen we over de markt.


Het ziet er gezellig uit,…


Het zijn allemaal leuke kraampjes maar niet iets wat wij zoeken… dus besluiten we om het meer heen te wandelen.


Het is echt Florida weer, wij lopen in de zon en verderop bouwen de wolken zich op…


Achter het Celebration hotel is het flink donker de voorkant in de zon, alsof het niet kan regenen in Celebration :-)


De prachtige geel/oranje bloemen langs het meertje!


Hoe is het mogelijk nu zien we hier weer een kleine alligator lopen….


We wandelen langs de Bike Rental….


Wanneer we weer bij de markt aankomen lopen we Ina, Arjan, Ton en Lidy tegen het lijf… hee das leuk..We kletsen een tijd over Florida de drukte op de wegen de laatste tijd en nog veel meer… We spreken af nog voor ons vertrek een bakkie te drinken bij Ina en Arjan met ons allen. Jasper heeft de foto gemaakt dus die staat er helaas niet op.  Daarna rijden we op huis aan… De gehele middag brengen we op het pooldeck door, we vermaken ons met nietsen ook lekker!


Tegen zes uur rijden we naar MCO om Jasper weg te brengen, daar eten we ook met ons drieën bij Panda Express zo hadden we een lekker lange middag bij zwembad.. Een knuf nog een knuf en ga nou maar jongens … Gaat Jasper naar zijn Gate… We hebben het weer top gehad, thanks Jasper!!

We zijn alledrie vroeg wakker, we ontbijten op het pooldeck, zo lekker al die fijne temperatuur in de ochtend. Daarna gaan we douchen en zitten we zo 0:900u in de auto op weg naar SeaWorld.. Het is duidelijk iets drukker op de I4, maar we zijn er met een ruim…
Meer dan een jaar geleden zaten Mandy en ik bij Kobé Japanese Steakhouse aan de plaat, daar zit je meestal met een man of 9 rondom de kok. Tijdens het eten worden we aangesproken door een kerel naast rechts van mij.. Een type 6 foot 6 en minstens net zo…