We zijn rond 7:30 wakker, en tijdens de koffie lezen we even wat blogs .
Echt heel veel tijd hebben we niet, want we gaan vandaag naar Bush Gardens.
Rond 9:00 uur zitten we in de auto, en we zijn er al even over 10:00 uur.

Bush entree

Bij binnenkomst worden we  hartelijk begroet…

kom erbij

Zouden ze dit bij iedereen doen??

Wanneer Mandy naar het toilet gaat, haal ik de verrassings tickets op:  namelijk de Serengeti Safari tour. Bij deze tour zit je in een open truck, en kun je giraffes voeren, en kom je heel close bij de andere dieren.

We lopen lekker door het park , en het is nu tegen 11:00 uur, we moeten naar onze afspraak toe lopen. Mandy vond het al raar dat ik nergens meer in wilde..
Wanneer we bij de Serengeti Safari aankomen weet ze …het.

Het is het begin van een wel hele gave ervaring zeg…

Jasper

We krijgen sla blaadjes, om de Giraffes te voeren, en omdat het nog vroeg is hebben ze ook nog echt trek. Ze komen de sla blaadjes echt uit je hand eten, dit is werkelijk kippevel..

Mandy

Mandy vind het helemaal leuk, en is echt blij met de verrassing.
We hebben ook alle tijd, ik mag ook een sla blaadje voeren.

Rick

We krijgen veel meer blaadjes sla, maar die plaats ik maar niet want anders vul ik het blog alleen maar met dit soort foto’s, want sjemig wat heb ik veel foto’s geschoten ..

Liev2

De tour gaat langzaam langs de andere dieren, bij elk dier wordt er een uitleg gegeven, soms met een voorwerp erbij.. Zoals op deze foto..

Groot ei hihihi

Een Ei van een Struisvogel..

Als de tour ten einde is hebben we alle drie zoiets van WOW hé.
Daarna lopen we naar de Sheikra… deze achtbaan, moet je gewoon doen in Bush. Jasper en ik hebben vorig jaar in Bush alle achtbanen gedaan behalve de Gwazi.. De Sheikra is een rit die je bekend staat om de steile val naar beneden..

Sheikra
Sheikra1

Daarna lopen we naar Lori Landings, eerrug leuk.
We kopen twee potjes nektar, en gaan naar binnen, wat is dit ook weer genieten. Zo zit je in een heftige achtbaan, en zo sta je tussen de vogels.

Lori Landing

Mandy vind dit ook heel erg leuk, zeker als ze bij Jasper staat, en er ook bij haar een vogel op der hand land….

Lori Landing1

Leg dan maar uit wat Bush Gardens voor een park is, eerst de Serengeti Safari nu dit.. Dit is echt genieten…

Dan gaan we naar de andere achtbanen waar Mandy buiten op ons wacht, die hoeft er niet in.  Jasper natuurlijk wel.. We nemen natuurlijk ook de Gwazi.. en nu weten we meteen weer waarom deze achtbaan hadden overgeslagen..

Gwazi

Het is geen mooie ride, geen smooth ride, geen leuke ride.. We hebben in ieder geval geen massage meer nodig zeg.

Zo af en toe kun je heerlijk afkoelen bij dit soort ventilatoren. Daar maakten we dan ook dankbaar gebruik van.

Koelen

Ik wil nog even naar de tijgers, we steken het park weer over. Vorig jaar had ik zo’n geluk, toen kwam in de koepel bij de tijgers, en lag er een voor het raam..
Dit jaar niet helaas, maar gelukkig was er wel een ander mooi foto moment!!

Tijger

Bij de Gorilla’s lag er één die zich behoorlijk verveelde, en dat liet hij/zij blijken ook zeg..

Ik verveel me

Het levert wel een leuk plaatje op voor in het fotoboek 😉
Ruim over zessen verlaten we het park, en we zijn moe.
We gaan eerst in de buurt van Bush Gardens eten bij Perkins, wat prima was.
En daarna naar huis…..

Ik maak het blog af, en zoek wat foto’s uit, ook voor het fotoverhaal, en dan is het voor mij  ook even genoeg.  Voor morgen staat Daytona helaas niet op de planning. Uitgerekend nu wordt Daytona voor het eerst in 32 jaar vernieuwd hier en daar. Dus  even geen ride along’s

( All of the of the 2010 Richard Petty Driving Experience dates scheduled after July 4, 2010 have been cancelled due to the repaving of Daytona International Speedway. Please check back for upcoming 2011 Richard Petty Driving Experience dates.)

Ik heb een goed alternatief uitgezocht, dat wordt morgen ook genieten, dat weet ik nu al. Mandy wil niet mee, die zetten we af in de Florida Mall.  Jasper en ik gaan iets anders doen …..

Voor de liefhebbers  .. fotoverhaal 18,  met muziek van de Golden Earring

Tot morgen!!

Ondanks dat we pas laat naar bed gingen, waren we al rond 8:00 wakker. We zetten koffie, en het bekende ritueel, alles naar buiten, behalve dan dat ik geen koffie meer mag zetten. Jus de Orange mag ik wel inschenken, en volgens mij was deze net zo lekker als gisteren.. …
Volgens mij sliepen we al toen we in bed stapten, althans zo voelde het gisteravond. De Bush Gardens dag was leuk maar intensief met de warmte.. Vanmorgen zijn we redelijk vroeg wakker, zo rond 8:00 uur. Ik heb de ligbedjes naar het zwembad gedraaid, en zet de laptops klaar om…