2013-05-06T09:09:09+00:00donderdag 25 april 2013|

Dag 17: Super relaxen aan de pool

Vandaag hebben we de super relax schakelaar gevonden, we zijn rond achten uit bed, ik rij naar de Publix voor vers brood een bakkie fruit en jus de orange. Het is geweldig weer geen wolkje aan de lucht..

Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer ik terug kom bakt Mandy een paar eitjes, ik schenk de Jus de Orange in dat kan ik :-), leg het bestek buiten. En niet heel veel later smikkelen we vanonder de Lanai heerlijk aan ons ontbijt. Dit is wel vol te houden.. Na het eten ruimen we de boel op en trekken onze zwembroeken aan, en plonsen in het water. We zijn niet de enigen die vandaag aan de pool blijven. Vanuit een pool een paar huizen verderop komen vrolijke kindergeluiden, het fleurt de dag nog wat leuker op, na het zwemmen ga ik verder in mijn boek ( Zomerhuis met zwembad ) van Herman Koch.. Man wat een schrijfstijl weer. Mandy ligt naast mij op een ligbedje oogjes dicht, soms lezend dan weer in het water, het lijkt wel vakantie.

Image Hosted by ImageShack.us
In de middag maken we het gezellig met wat snacks en koud drinken, en natuurlijk een lekkere beker Snicker/Banana Royaal ijs. Het zwemwater is heerlijk, dit houden we vol tot een uur of vier, dan gaan we douchen. Wanneer we aangekleed zijn gaan we eerst even langs Kim van het Management in het clubgebouw, we checken alles nog even voor September. Alles is in orde, we geven haar een IAMsterdam Cap en een Amsterdam koffie mok, ze is er helemaal blij mee. Of we nog wat op of aanmerkingen hadden ?? Nee niet echt dus nemen we afscheid, en September dan maar weer, we hebben het weer top gehad hier.

Dan rijden we naar de Florida Mall, daar gaan we naar Zales, bij Zales wordt Mandy der ring gepakt en… gelukkig zit alles weer op zijn plek. Mandy weer helemaal blij en de ring is ook nog eens extra gepoetst.. hij glimt je tegemoet. Daarna rijden we naar Craves Restaurant hier kun je zo lekker eten, we gaan toch weer voor de Craves Burger, tegen een uur of half zeven rekenen we af en rijden naar de Lake Buena Vista Outlet.

Image Hosted by ImageShack.us
We halen een couponbook op, en maken een rondje op ons gemak, ik scoor nog drie t-shirt van Fruit of the Loom voor 13 dollar, deze kunnen onder een polo of ander shirt. Mandy scoort een Spijkerbroek bij Calvin Klein voor 40 dollar, en bij Eddie Bauer kopen we twee RipPac Rain Jackets een tip van Petra. Deze jasjes kun je opvouwen in de eigenzak van de jas tot een klein pakketjes. Deze jasjes lijken ons handig voor in Nederland als standaard uitrusting in de fietstas… en in Florida standaard in auto of rugzak wanneer de kans op regen hoog is. De laatste aankopen lijken daarmee wel gedaan, we rijden tegen negenen terug naar Tuscan Hills

Morgen willen we nog zo’n lekkere lange dag aan de pool, en tegen de avond zien we wel.. Wat gaat zo,n vakantie toch rap voorbij, maar we hebben het heerlijk, morgen halen we nog alles uit de zonnestralen 🙂 Tijdens het updaten van het blog neem ik een Blue Moon biertje, door Pieter en Petra aan ons gegeven als leftovers toen ze terug naar Nederland vlogen.. Lekker biertje trouwens Piet waarvoor dank!!! We willen ook iedereen bedanken die altijd een berichtje achterlaten, zo leuk om de reacties te lezen !

Tot Morgen..

We staan weer lekker vroeg op, het is de allerlaatste volle dag.. we beginnen met een lekker ontbijt en een bakkie fruit van de Publix. Ik zet de ligbedjes op een zonnige plek, en ga verder lezen in mijn boek.. wat kan de Koch schrijven.. We houden het lekker lang…
We worden pas tegen een achten wakker, lekker voelt als uitslapen.. We doen rustig aan, ontbijten op ons gemakje, en doen dan nog een duik in het zwembad. Het is weer zonnig Yeah... we hangen wat rond de pool lekker met de zon op je huid! Dan gaan we douchen…

26 Comments

 1. Jacqueline 25 april 2013 van 07:01 - Antwoorden

  Wat gaat zo’n vakantie toch vlug. Bedankt voor alle moeite die je in je blog hebt gestoken. Het heeft die laatste weken die ik nog moet wachten toch wat prettiger gemaakt! Wij vertrekken morgen. Geniet nog van jullie laatste dag en een veilige vlucht naar huis.

 2. 2theUSA 25 april 2013 van 07:21 - Antwoorden

  Wat een heerlijke dag! het lijkt inderdaad net, zoals je zelf zegt, vakantie! Geniet nog van jullie laatste dag, maar wat is het omgevlogen…

 3. Sonja 25 april 2013 van 07:46 - Antwoorden

  Heerlijk de laatste dagen nog even doorbrengen in het mooie huis en het fijne zwembad. Geniet er de laatste dag nog voor de volle 100% van.

 4. Ronald 25 april 2013 van 08:09 - Antwoorden

  En zo komt er voor jullie ook (helaas) weer een eind aan deze heerlijke vakantie.
  Vandaag nog een rustig relax dagje en genieten van de zon en de pool.

  Gr. Ronald

 5. Trails 25 april 2013 van 08:26 - Antwoorden

  Zo zeg, wat gaat die tijd snel. Maar jullie hebben je goed geamuseerd en… jullie mogen binnenkort weer!
  (en dan duurt het voor ons ook niet meer zo heel lang).

 6. Tiana 25 april 2013 van 08:42 - Antwoorden

  Heeeeerlijk!! Jammer genoeg zit het er bijna weer op, maar jullie kunnen nog even lekker genieten!

 7. Sunshineman 25 april 2013 van 08:51 - Antwoorden

  Ja het vliegt altijd voorbij he. Maak er morgen nog iets zeer moois van en ik ben benieuwd wat het gaat worden. Zelf vlieg ik een dag later dan jullie terug. Ik pers er ook nog alles uit wat mogelijk is en ga zo gauw mogelijk weer hier naar toe, zo heerlijk is het om hier te zijn. Happy days!

 8. Rolandino 25 april 2013 van 09:04 - Antwoorden

  Tja, de tijd in Florida gaat toch sneller dan thuis, maar niet getreurd, het is zo weer september! 😉 Geniet nog van de laatste dag!!

 9. Yvonne en Rob 25 april 2013 van 09:32 - Antwoorden

  Wat ziet het toch allemaal lekker relaxed uit, met dat prachtige weer lekker bij je private pool, lekker ontbijten, fruit en niet te vergeten, the perfect view.
  Geniet nog maar lekker, het is zo weer september, hoop ik dan want dan gaan wij ook 😉
  Grtz.Yvonne

 10. Lynn 25 april 2013 van 10:18 - Antwoorden

  Voel me al helemaal relaxed als ik het zo lees!
  “Het lijkt wel vakantie” : super!
  Geniet nog van die laatste dag.

 11. Pieter en Petra 25 april 2013 van 12:39 - Antwoorden

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 12. Pieter en Petra 25 april 2013 van 12:40 - Antwoorden

  Lekker aan de pool, gratis Blue Moon biertje erbij : Life is Good in The Sunshine State 😉

  Wat leuk dat jullie wat hebben aan de tip van Petra en het was ook weer reuze gezellig om jullie spreken via FaceTime. Overgens gaat het inmiddels wat beter met Petra maar heeft nu veel (spier)pijn.

  Tot morgen !!

 13. Alberdina, Frits en Quillian 25 april 2013 van 12:40 - Antwoorden

  Heerlijk zo’n relaxdagje geniet maar van de zon nog want hier is die weer snel verdwenen.

 14. Anita 25 april 2013 van 12:50 - Antwoorden

  Dat zijn weer lekkere vakantiefoto’s. Geniet nog maar even.

 15. Jullie hebben volgens ons weer heerlijk genoten van de vakantie daar in het fijne Florida.
  Zeer relaxte dag gehad en lekker op je gemak nog even kunnen shoppen.

  Veel plezier nog even.

  Groetjes uit half bewolkt Mokum

 16. arianne 25 april 2013 van 14:05 - Antwoorden

  Geniet van de laatste zonnestralen! Jullie bedankt voor het schrijven van blog was erg leuk om mee te lezen en te genieten van de mooie foto’s. Goede terug reis!

 17. Mariska 25 april 2013 van 17:48 - Antwoorden

  Het was fijn om jullie weer te volgen met de schitterende foto’s, altijd leuk om nieuwe tips op te doen voor onze trip, nog een hele fijne dag morgen en alvast een hele goede terugreis gewenst.
  Groetjes Mariska

 18. Esther2013 25 april 2013 van 19:15 - Antwoorden

  Heerlijk zo relaxed! Alvast goeie reis terug, ik zal jullie blog missen…

 19. Fam Verzijl 25 april 2013 van 19:23 - Antwoorden

  Ik heb heerlijk genoten van jullie verslag, weer wat tips opgedaan voor onze komende trip.
  En die foto’s….wat een vakwerk! Echt mijn complimenten, mijn man heeft vorige maand een Nikon gekocht met extra lenzen dus die gaat ook flink oefenen in Florida met dat ding haha!
  Nog een hele fijne dag morgen en een goede terugreis!

  Groetjes Natalie(Damian08)

 20. Hans 25 april 2013 van 19:36 - Antwoorden

  Jullie zijn compleet in de relax mode, dat wordt flink aanpassen wanneer terug.-;)

 21. Orangedevil 25 april 2013 van 19:38 - Antwoorden

  Het is weer een een mooie verslag!

 22. Victoria 25 april 2013 van 19:56 - Antwoorden

  Jammer dat de vakantie weer op zijn einde loopt! Ik lees jullie blogs altijd met veel plezier namelijk 🙂
  Op naar de volgende! In ieder geval bedankt voor het meegenieten en voor de mooie foto’s!

 23. Jan Judy 25 april 2013 van 20:15 - Antwoorden

  Bijna is het weer vertrekken uit het prachtige FLORIDA,maar wat hebben jullie genoten en denk dat jullie zo ongeveer de enige bruintjes zijn in holland al gaat het hier ook steeds beter weer worden dus jullie vallen met de neus in de boter lieverds geniet nog tot het laatste moment en hou ons op de hoogte heb de foon naast ons bed hoor.
  Bedankt voor al die prachtige foto’s we hebben er ontzettend van genoten en er kwamen zoveel bekende zaken voorbij waaronder FOSSIL,zag ik het nou goed???liep Mandy daar nou voorbij???
  Lieve schatten papa en mama wensen jullie een veilige terug reis,houden van jullie en tot snel,
  PS sorry voor mijn traantjes maar was zo blij je te zien en ja ook de stressss,knuf

 24. Cindy 25 april 2013 van 21:09 - Antwoorden

  Wat een heerlijke dag weer, zo leuk om er van mee te genieten, voel het zonnetje en de warmte bijna 😉

 25. Shamugirl2013 25 april 2013 van 21:40 - Antwoorden

  Ookal weer voorbij lieve schatten en wat een heerlijke vakantie weer. De achterkant van jullie villa blijft mooi. Allvast een goede terugreis en binnenkort is het piepertijd…

 26. Twinmom1995 25 april 2013 van 22:27 - Antwoorden

  Oeps, zit het er voor jullie ook alweer bijna op?
  Hopelijk hebben jullie vandaag nog een lekkere dag.
  In ieder geval alvast een goede reis en wel thuis.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com