Vandaag hebben we de super relax schakelaar gevonden, we zijn rond achten uit bed, ik rij naar de Publix voor vers brood een bakkie fruit en jus de orange. Het is geweldig weer geen wolkje aan de lucht..

Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer ik terug kom bakt Mandy een paar eitjes, ik schenk de Jus de Orange in dat kan ik :-), leg het bestek buiten. En niet heel veel later smikkelen we vanonder de Lanai heerlijk aan ons ontbijt. Dit is wel vol te houden.. Na het eten ruimen we de boel op en trekken onze zwembroeken aan, en plonsen in het water. We zijn niet de enigen die vandaag aan de pool blijven. Vanuit een pool een paar huizen verderop komen vrolijke kindergeluiden, het fleurt de dag nog wat leuker op, na het zwemmen ga ik verder in mijn boek ( Zomerhuis met zwembad ) van Herman Koch.. Man wat een schrijfstijl weer. Mandy ligt naast mij op een ligbedje oogjes dicht, soms lezend dan weer in het water, het lijkt wel vakantie.

Image Hosted by ImageShack.us
In de middag maken we het gezellig met wat snacks en koud drinken, en natuurlijk een lekkere beker Snicker/Banana Royaal ijs. Het zwemwater is heerlijk, dit houden we vol tot een uur of vier, dan gaan we douchen. Wanneer we aangekleed zijn gaan we eerst even langs Kim van het Management in het clubgebouw, we checken alles nog even voor September. Alles is in orde, we geven haar een IAMsterdam Cap en een Amsterdam koffie mok, ze is er helemaal blij mee. Of we nog wat op of aanmerkingen hadden ?? Nee niet echt dus nemen we afscheid, en September dan maar weer, we hebben het weer top gehad hier.

Dan rijden we naar de Florida Mall, daar gaan we naar Zales, bij Zales wordt Mandy der ring gepakt en… gelukkig zit alles weer op zijn plek. Mandy weer helemaal blij en de ring is ook nog eens extra gepoetst.. hij glimt je tegemoet. Daarna rijden we naar Craves Restaurant hier kun je zo lekker eten, we gaan toch weer voor de Craves Burger, tegen een uur of half zeven rekenen we af en rijden naar de Lake Buena Vista Outlet.

Image Hosted by ImageShack.us
We halen een couponbook op, en maken een rondje op ons gemak, ik scoor nog drie t-shirt van Fruit of the Loom voor 13 dollar, deze kunnen onder een polo of ander shirt. Mandy scoort een Spijkerbroek bij Calvin Klein voor 40 dollar, en bij Eddie Bauer kopen we twee RipPac Rain Jackets een tip van Petra. Deze jasjes kun je opvouwen in de eigenzak van de jas tot een klein pakketjes. Deze jasjes lijken ons handig voor in Nederland als standaard uitrusting in de fietstas… en in Florida standaard in auto of rugzak wanneer de kans op regen hoog is. De laatste aankopen lijken daarmee wel gedaan, we rijden tegen negenen terug naar Tuscan Hills

Morgen willen we nog zo’n lekkere lange dag aan de pool, en tegen de avond zien we wel.. Wat gaat zo,n vakantie toch rap voorbij, maar we hebben het heerlijk, morgen halen we nog alles uit de zonnestralen 🙂 Tijdens het updaten van het blog neem ik een Blue Moon biertje, door Pieter en Petra aan ons gegeven als leftovers toen ze terug naar Nederland vlogen.. Lekker biertje trouwens Piet waarvoor dank!!! We willen ook iedereen bedanken die altijd een berichtje achterlaten, zo leuk om de reacties te lezen !

Tot Morgen..

We worden pas tegen een achten wakker, lekker voelt als uitslapen.. We doen rustig aan, ontbijten op ons gemakje, en doen dan nog een duik in het zwembad. Het is weer zonnig Yeah... we hangen wat rond de pool lekker met de zon op je huid! Dan gaan we douchen…
We staan weer lekker vroeg op, het is de allerlaatste volle dag.. we beginnen met een lekker ontbijt en een bakkie fruit van de Publix. Ik zet de ligbedjes op een zonnige plek, en ga verder lezen in mijn boek.. wat kan de Koch schrijven.. We houden het lekker lang…