Deze dag willen we eigenlijk niet veel meer doen als in en rond de villa verblijven.. De ochtend begint geweldig, direct een lekkere zon, heerlijke temperatuur.. wat willen we nog meer?

Swim

Mandy geniet vanuit de hottub van het uitzicht, de meeste ochtenden is de witte reiger wel aan het vissen. Het is altijd even zoeken waar hij is 🙂 We vermaken ons heerlijk met zwemmen, en zonnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bart, onze watertemperatuurmeter laat een traantje nu Gerrit en Joke terug naar Nederland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik loop een rondje langs het meertje, en maak wat foto’s van de villa.. dat is leuk voor als we weer thuis zijn, en even willen terug kijken..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tijdens het rondje zie ik mooie bloemen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een vlinder land vlak voor me en blijft even rustig zitten voor de foto..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is een heerlijke stek, we zijn voor de tweede keer op deze plek en naar volle tevredenheid.
Tegen een uur of twaalf kijk ik even bij de buren.. Ze zijn thuis, dan maak ik een lekker ijsje voor ze en breng deze naar Pieter & Petra. Dat vinden ze leuk!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan installeer ik me op een ligbedje, heerlijk kijkend en genietend van het uitzicht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik heb een lekkere playlist gemaakt in Spotify, hoofdtelefoon op en genieten maar 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat later in de middag begint het te regenen, en dan ook echt te regenen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het komt met bakken naar beneden, we zouden rond Half drie even ‘facetimen’ met Jasper.. Dat doen we dan maar binnen, Jasper zijn vakantie is lekker begonnen. Nu kan hij nog een paar dagen de bijkomen en dan komt Donderdag aanstaande naar ons toe. Daar kijken we echt naar uit.. we zitten zomaar een uur te kletsen via Face Time..
We spreken af dat hij niet te veel lang spul meeneemt maar korte broeken e.d 🙂 Dan hangen we op, en maken het plan om er dan maar even uit te gaan..

Regen
We rijden richting de Lake Buena Vista Outlet, maar dan komt het weer met bakken uit de lucht.. Gaan we naar de Altamonte Mall of wordt de regen minder?

Shop
Wanneer we bij de Lake Buena Vista Outlet aankomen spettert het, dat kunnen we wel hebben 😉 We halen een couponbook bij Travelpro, en beginnen dan aan het rondje. Het spettert nog maar een beetje, we lopen droog onder de luifels. Mandy kijkt op haar gemak, en wil nu gebruiken om ideeën op te doen, straks als Jasper er is gaan we met ons drieën shoppen. Ik vind in de Timberland Store twee paar goede schoenen,van $120 nu voor $60 per paar. Daar gaat dan ook nog eens onze 20% xtra coupon vanaf wanneer je totaal meer dan $100,- is.. Ik zie bij Hilfiger al wintermutsen, sjaals en zelfs handschoenen… die zullen ze hier niet echt nodig hebben.

Kobe
In de avond landen we bij Kobe… ohw lekkerrr
Wanneer we thuiskomen heeft Mandy een paar Whatsapps van Oma, Diesel gaat uitstekend, de medicijnen zijn nu nog maar om de dag en een halve pil. Hij loopt iedereen er weer uit, maar ze laat hem rustig aan doen!! Fijn dat Diesel geen terugval heeft!!

Life is good 🙂

Heel hoog op ons verlanglijst stond Kayakken op de Rainbow River.. volgens het weerbericht zou het droog blijven in de omgeving van Dunnellon dus deze to do maar direct doen dan!. Via google kwam ik uit bij "Rainbow River Canoe & Kayak' en deze had een flink aantal goede recensies.…
We zijn redelijk vroeg wakker vandaag, we bekijken aan de hand van het weer wat we gaan doen. De omgeving Tampa blijft tot een uur of twee, drie droog... we ontbijten wat en gaan na het douchen op weg. Rond een uur 10 parkeren we de auto bij Busch Gardens,…