We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z’n vroegst, dat leggen we dan maar vast. We starten daarna maar in ons zwembad, en besluiten dan richting het Magic Kingdom te gaan vandaag. Tegen een uur of 13:00u zitten we in de auto, de Suburban moet eerst nog een slokkie, en we gaan op weg.. We hebben “Disney No Expiration Tickets ” dus we hoeven alleen maar parkeergeld te betalen..

Magic Kingdom
Wanneer je het Disneyterrein op rijd wordt je al vrolijk, althans dat hebben wij dan. We nemen een foto van de parkeerplek, Simba rij 11- 15 en dan pakken we het treintje richting de monorail. We zijn er zo, en in een mum zitten we in de Monorail, en komen we aan bij de tassencontrole, en staan we voor het Station.

Magic Kingdom
We lopen de Mainstreet op, oef hé, ruim 91° en toch zijn we niet de enigen hier.. Het is best wel druk. We zijn blij dat we alle attracties allang gedaan hebben. wij komen om alleen maar sfeer te proeven, wat foto’s te maken en voor Wishes.. Uiteindelijk heeft de drukte ook wel wat gezelligs

Magic Kingdom
Het kasteel hangt vol met lampjes, ik maak een foto vanaf de zijkant zie je er niks van ..

Magic Kingdom
De Parade begint, we hebben een plekje gevonden, zitten geduldig de op de grond te kijken naar het vrolijke schouwspel. De muziek, het lekkere weer, overal mensen die Oh en Ah roepen.., en de figuren die contact maken met de kinderen, Pluto zoekt mij nog even, op, Disney kan dat als geen ander, jij bent speciaal vandaag!!

Magic Kingdom
Ik fotografeer hier en daar wat, een man staat met zijn hoofd tegen een verkoelings paal.. zal hij het even warm hebben ? Een kindje zit geduldig te wachten bij de portret tekenaar, verbaasde en vrolijke castmembers..

Magic Kingdom
Je moet een ijskonijn zijn als je hiet niet vrolijk wordt… Wil je mee doen lijkt Mickey te zeggen?

Magic Kingdom
De kinderen die langs de parade staan of zitten vinden dit prachtig, enne wij genieten stilletjes mee…
Dan komen we Pieter en Petra tegen, ze wilden toch ook nog een keer Disney opsnuiven.. We eten wat gezamenlijk, en wachten op het vuurwerk.. We hebben het altijd gezellig met elkaar, dan valt snel de duisternis is, en zoeken we een plekje.. Dat valt niet mee want iedereen is gebleven zo te merken..

Magic Kingdom
Ik heb een foto gemaakt van iets wat ik niet meer kan thuis brengen, het zou zomaar zwevend Tinkerbel kunnen zijn, het is tenslotte Disney.

Magic Kingdom
Dan begint wishes, de lichten dimmen, het vuurwerk spektakel begint..

Magic Kingdom
Het is weer een feestje om hier te zijn.

Magic Kingdom
Het kasteel wordt tijdens het vuurwerk verlicht, de kleuren veranderen mee met het vuurwerk.

Magic Kingdom
Aan alles komt een einde, ook Wishes maar wel met een spektakelstuk..

Magic Kingdom
Dan proberen we terug te gaan de uitgang, het wordt werkelijk schuifelen naar de uitgang, klagen doen we niet, we hebben er weer een mega dag opzitten. Het duurt twee treintjes voordat we in de monorail zitten. Pieter en Petra staan ook op Simba rij 11- 15 we stappen uit, wandelen naar de auto’s en nemen afscheid.. Thuis neemt Mandy nog een Sangria en ik een Budlight aan de pool. Dan vinden we het genoeg geweest en gaan naar bed.. Tot morgen!!

Na de late dag van gisteren had ik in de ochtend het blog gemaakt van Merrit Island.. wat een prachtige dag was dat zeg.. Daarna Face timen we even met Jasper, voor het hem gaat het ook opschieten, aanstaande Maandag halen we hem en Oma op van het vliegveld. Beiden…
We starten rustig op, ik maak in de ochtend de blog over Magic Kingdom. Dan ontbijten we, en duiken in het zwembad.. dit houden we zo vol tot half twaalf. Dat belt Jasper, we kletsen bij en hij heeft ook een enorme zin om hierheen te komen.. Hij moet nog…