2017-01-15T10:08:57+00:00donderdag 11 oktober 2012|

Dag 17: Magic Kingdom

We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z’n vroegst, dat leggen we dan maar vast. We starten daarna maar in ons zwembad, en besluiten dan richting het Magic Kingdom te gaan vandaag. Tegen een uur of 13:00u zitten we in de auto, de Suburban moet eerst nog een slokkie, en we gaan op weg.. We hebben “Disney No Expiration Tickets ” dus we hoeven alleen maar parkeergeld te betalen..

Magic Kingdom
Wanneer je het Disneyterrein op rijd wordt je al vrolijk, althans dat hebben wij dan. We nemen een foto van de parkeerplek, Simba rij 11- 15 en dan pakken we het treintje richting de monorail. We zijn er zo, en in een mum zitten we in de Monorail, en komen we aan bij de tassencontrole, en staan we voor het Station.

Magic Kingdom
We lopen de Mainstreet op, oef hé, ruim 91° en toch zijn we niet de enigen hier.. Het is best wel druk. We zijn blij dat we alle attracties allang gedaan hebben. wij komen om alleen maar sfeer te proeven, wat foto’s te maken en voor Wishes.. Uiteindelijk heeft de drukte ook wel wat gezelligs

Magic Kingdom
Het kasteel hangt vol met lampjes, ik maak een foto vanaf de zijkant zie je er niks van ..

Magic Kingdom
De Parade begint, we hebben een plekje gevonden, zitten geduldig de op de grond te kijken naar het vrolijke schouwspel. De muziek, het lekkere weer, overal mensen die Oh en Ah roepen.., en de figuren die contact maken met de kinderen, Pluto zoekt mij nog even, op, Disney kan dat als geen ander, jij bent speciaal vandaag!!

Magic Kingdom
Ik fotografeer hier en daar wat, een man staat met zijn hoofd tegen een verkoelings paal.. zal hij het even warm hebben ? Een kindje zit geduldig te wachten bij de portret tekenaar, verbaasde en vrolijke castmembers..

Magic Kingdom
Je moet een ijskonijn zijn als je hiet niet vrolijk wordt… Wil je mee doen lijkt Mickey te zeggen?

Magic Kingdom
De kinderen die langs de parade staan of zitten vinden dit prachtig, enne wij genieten stilletjes mee…
Dan komen we Pieter en Petra tegen, ze wilden toch ook nog een keer Disney opsnuiven.. We eten wat gezamenlijk, en wachten op het vuurwerk.. We hebben het altijd gezellig met elkaar, dan valt snel de duisternis is, en zoeken we een plekje.. Dat valt niet mee want iedereen is gebleven zo te merken..

Magic Kingdom
Ik heb een foto gemaakt van iets wat ik niet meer kan thuis brengen, het zou zomaar zwevend Tinkerbel kunnen zijn, het is tenslotte Disney.

Magic Kingdom
Dan begint wishes, de lichten dimmen, het vuurwerk spektakel begint..

Magic Kingdom
Het is weer een feestje om hier te zijn.

Magic Kingdom
Het kasteel wordt tijdens het vuurwerk verlicht, de kleuren veranderen mee met het vuurwerk.

Magic Kingdom
Aan alles komt een einde, ook Wishes maar wel met een spektakelstuk..

Magic Kingdom
Dan proberen we terug te gaan de uitgang, het wordt werkelijk schuifelen naar de uitgang, klagen doen we niet, we hebben er weer een mega dag opzitten. Het duurt twee treintjes voordat we in de monorail zitten. Pieter en Petra staan ook op Simba rij 11- 15 we stappen uit, wandelen naar de auto’s en nemen afscheid.. Thuis neemt Mandy nog een Sangria en ik een Budlight aan de pool. Dan vinden we het genoeg geweest en gaan naar bed.. Tot morgen!!

We starten rustig op, ik maak in de ochtend de blog over Magic Kingdom. Dan ontbijten we, en duiken in het zwembad.. dit houden we zo vol tot half twaalf. Dat belt Jasper, we kletsen bij en hij heeft ook een enorme zin om hierheen te komen.. Hij moet nog…
Na de late dag van gisteren had ik in de ochtend het blog gemaakt van Merrit Island.. wat een prachtige dag was dat zeg.. Daarna Face timen we even met Jasper, voor het hem gaat het ook opschieten, aanstaande Maandag halen we hem en Oma op van het vliegveld. Beiden…

14 Comments

 1. Jackie 11 oktober 2012 van 16:17 - Antwoorden

  wauwwwwwwwwwwwww dat heerlijke kind gevoel zeg ik dan he….heerlijk het zo weer te zien en te ervaren…das genieten pur sang he..

 2. Eric 11 oktober 2012 van 16:20 - Antwoorden

  Wat een fraai spektakelstuk, prachtig! Misschien moet ik Magic Kingdom ook maar eens doen, ik schijn iets te missen… Gaan jullie ook nog een mooie autorit door de binnenlanden maken? Ik kan het aanraden, via Clermont naar boven via route 19 bijvoorbeeld.

 3. Patrice 11 oktober 2012 van 17:31 - Antwoorden

  Heel even, niet te lang hoor, dacht bij de foto van Tink; “Wat is dat nou ? Rick die geen mooie platen van Wishes shiet ?!” Meer gelukkig was die gedachte snel weg. Er zitten er weer een paar bij die zo de reclamefolder van Disney in kunnen 🙂

  Ondanks de drukte hebben jullie heerlijk genoten. Smelling the roses, I love it !

 4. Sonja 11 oktober 2012 van 18:52 - Antwoorden

  Ik ben weer helemaal bij met lezen en heb weer genoten van de leuke verslagen en de prachtige foto’s! Magic Kingdom was ook weer leuk en wij vinden het ook altijd heel erg leuk om daar van de Disneysfeer te genieten.

  Veel plezier maar weer maar dat gaat helemaal goed komen 😉

  Groetjes,
  Sonja

 5. Alfons, Mirijam en Manon 11 oktober 2012 van 19:02 - Antwoorden

  Zelfs wij worden al blij van het zien van de prachtige foto’s. Manon slaakt ook even een oehh en aaah bij het zien van de Disney figuren en het mooie vuurwerk. Dit is weer genieten en het haalt bij ons ook weer fantastische herinneringen naar boven.
  Alvast heel veel plezier gewenst voor aanstaande zondag. Lijkt me geweldig bij de Giraffe Ranch.

  groetjes Alfons, Mirijam & Manon

 6. Sonja 11 oktober 2012 van 19:11 - Antwoorden

  Wie wordt er niet vrolijk van Disney? Ik alleen al van de geweldige foto’s die je gemaakt hebt. Dank je dat ik van (verre) afstand even mag meegenieten van het Disney sfeertje.

 7. Twinmom1995 11 oktober 2012 van 22:09 - Antwoorden

  Wij worden ook altijd meteen vrolijk als we weer op het terrein van Disney zijn.
  Altijd vrolijke muziek en iedereen is blij. Ik had alleen wel gedacht dat het wat minder druk zou zijn in deze periode maar dat is helaas niet zo.
  Heel veel plezier nog verder.

 8. Marja 11 oktober 2012 van 22:16 - Antwoorden

  Wat is het toch nog steeds druk in het park zeg, maar wat een sfeertje!

 9. Jan Judy 11 oktober 2012 van 22:30 - Antwoorden

  Ja nu komt echt de heimwee wat was en is het toch prachtig dat Magic Kingdom en ja dt vuurwerk staat nog op mijn net vlies,prachtige foto’s ik was er weer even helemaal bij en hier ook OOOO AAAA nou dat was tante Ge ze zat te genieten van de mooie foto’s,wat is het toch ontzettend leuk.
  Nou ga aftellen hier best spannend,maar veel sporten dan gaat de tijd lekker snel;heb er zin in.
  Voor jullie nog een fijne dag en hier gaan de luikjes dicht,liefs Papa en Mama

 10. Yvonne en Rob 11 oktober 2012 van 22:58 - Antwoorden

  Ik wordt al blij van die prachtige foto’s, hoe doe je dat toch. Welke sluitertijd heb je gebruikt om dat vuurwerk te fotograferen? Waanzinnig mooi!
  Van de disney sfeer wordt je natuurlijk ook blij, weer een beetje kind gevoel, daar ben je nooit te oud voor.
  Top dag!
  Have fun!
  Yvonne

 11. MattRob 11 oktober 2012 van 23:23 - Antwoorden

  Blijft een geweldige sfeer, wij doen ook graag hetzelfde als jullie; attracties hoeven we niet per se in, gewoon alleen sfeer snuiven. Wishes blijft geweldig, al vind ik dat maar moeilijk op foto’s vast te leggen; daar moet je gewoon zelf bij zijn 😉 !

 12. Shamugirl2012 12 oktober 2012 van 00:44 - Antwoorden

  Thans Florida is zo eentonig. Poeh zeker wel. Nee je kunt beter elk jaar met de caravan naar nijverdal. Mooie vuurwerk foto’s.

 13. pumi1000 12 oktober 2012 van 09:59 - Antwoorden

  Alles is zo mooi afgewerkt in Disney.
  Die laatste foto is grappig met al die mensen die naar buiten willen……….

 14. Alberdina, Frits en Quillian 12 oktober 2012 van 18:13 - Antwoorden

  in een woord prachtig!

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com