Vandaag was een bewolkte dag belooft, nou dat klopte wel, we hebben weinig zon gezien maar wel de gehele dag droog.We begonnen rustig aan, een lekker ontbijtje, de hottub aan.. oho das ook lekker..


Ondanks dat we geen zon zien is het heerlijk om de hottub te gebruiken.. zo blijven we tot een uur of twee lekker thuis lummelen. Mag ook wel want we zijn best wel veel bezig en ondernemend geweest.


Na het douchen rijden we naar de Lake Buena Vista Outlets, er is een flauw zonnetje te zien..
Wonderlijk want de lucht is echt wel grijs, we beginnen bij de Timberland Store, helaas slagen we geen van beiden.


Het weer is goed even onderin de 80 ºF, lekkere dag om een outlet aan te doen..


Deze outlet is altijd zo stil, overal kan je parkeren, bij de Gap Factory Store is Mandy leuk geslaagd.

 Crocs
Ik vind mijn geluk bij de  Crocs -outlet,.. dit is een oude foto, maar ik heb weer dezelfde slippers gescoord twee paar zelfs, ik woon erop in Florida :-) Rond half vijf rijden we  naar Kobe, hmmmm.


Wanneer we thuiskomen doen we de hottub even aan, genieten zo samen onder de blauwe hemel… In de avond doen we een paar potjes pool biljart maar daar wil ik niet te veel over praten :-( Ik wil wel nog wel zeggen dat we genieten van de leuke reacties op de foto’s en blog tekst!!
Maakt bloggen zoveel leuker, dank daarvoor!!

We zitten rond 8uur in de auto in de richting van Lakeland, we willen wandelen en wildlife spotten op de Circle B Bar Reserve.. Tegen 8:45u parkeren we de auto en doen de wandelschoenen aan, flesje water mee en hobbelen maar.. We beginnen de wandeling op de Heron Hideout ,  een Black-Necked Stilt…
Vandaag wederom een bewolkte dag, prima weer om door de outlet te struinen. We rijden er rond 10:00u heen een half uur later parkeren we bij de Orlando Vineland Premium Outlets. Het is er nog heerlijk stil, we doen het lekker op ons gemak. Het slagen gaat vandaag moeizamer, maar door…