Ondanks dat we pas laat naar bed gingen, waren we al rond 8:00 wakker.
We zetten koffie, en het bekende ritueel, alles naar buiten, behalve dan dat ik geen koffie meer mag zetten. Jus de Orange mag ik wel inschenken, en volgens mij was deze net zo lekker als gisteren.. 

We luieren, tot een uur of 10, Mandy en ik stappen gedoucht en al in de auto naar de Walmart. De dagelijks boodschappen moeten we weer halen..
We spreken af, dat we precies daarheen lopen, naar hetgeen we nodig hebben. Cola, water, koffie, e.d en het lukt ons om in krap 20 minuten weer naar de auto toe te lopen, met de bekende tassen.

Walmart
Bij thuiskomst maken we de tafel gezellig onder de lanai, en gaan eten. We hadden nu een puertorican bread, met een gebakken ei, en ander opsnit.

Wanneer we klaar zijn met eten zoeken we de ligbedjes op,
zwemmen kan even niet want de poolboy ( ik weet gaan andere naam voor de man) heeft  chemicaliën in het zwembad gegooid. Ik denk niet dat we daar nu even in willen..

We overleggen met Jasper of hij mee wil naar het Lake Louisa State Park, nee hij meld dat hij,” ik ga weer naar de sportschool “ . Ook goed, dan snuiven wij de frisse lucht wel op..

Wanneer we bij het Lake Louisa State Park aankomen moeten we 5 dollar betalen, van deze 5 dollar wordt het park onderhouden.. hoe kan het,… denk ik dan.  Het is een fraai park, we gaan eerst links af en parkeren bij Long Lake..

Lake Louisa State Park
Een prachtige zicht op het meer, met  golvend riet op de voorgrond en op de achtergrond Cypress Trees.  Vlak voordat we de vlonders op lopen staat er een waarschuwings bord.  Niet zwemmen vanwege de alligators, wanneer we over het meer uitkijken wijst Mandy naar een plek in het water..  ze  ziet een Crocq
Mandy
We zien de alligator net boven water met zijn koppie… en hij zwemt voor ons langs, plots  gaat hij onder water. We zien hem niet meer terug.. maar onze tour kan nu al niet meer stuk. We lopen terug naar de auto, en rijden even verderop naar Hammond Lake, dit is allemaal in 10 minuten te rijden.

Lake Louisa State Park2

Hier zien we heel veel waterlelies, in de verte betrekt de lucht maar de regen blijft uit. Het mooie Florida verschijnsel zie hier goed, wij in de zon, en in de verte echt donker met regensluiers.  We keren terug naar de auto en gaan naar Lake Louisa.. Dit is ook weer een klein stukje rijden, onderweg stop ik voor een waterpartij wat onder een brug doorloopt.

Lake Louisa State Park3

De natuur is hier erg mooi, en dit zijn de momenten waar je van kunt genieten.
We rijden door naar Lake Louisa, en parkeren hier de auto..
Hier kun je een trail lopen, wat we een stuk doen.. dan lopen we in een prachtig bos.

Lake Louisa State Park6

Lake Louisa State Park5
En als kers op deze wandeling zien we ook nog deze vriend..

Daarna keren we om, we willen graag zien hoe het erbij  Lake Louisa uitziet.
We lopen terug naar de auto, en rijden een klein stukje naar de parkeerplaats bij het meer. Het is een prachtige omgeving,  we zijn schijnbaar de enige die dit mooi vinden.. het is hier stil… je hoort niks, alleen maar het dierenrijk..

Lake Louisa State Park8

Lake Louisa State Park12Lake Louisa State Park11

Lake Louisa State Park14

Het is inmiddels al over 18:00 uur en gaan richting Tuscan Hills, we moeten ook nog eten dus, halen we op de terugweg een chineesie bij de Bamboo Wok.
We zijn uiteindelijk over 19:00 weer in ons huis, en Jasper was blij dat we al eten hadden meegenomen.. die had erge honger gekregen.
Het eten  ging er weer in als wieger ketellapper…

In de avond speel ik nog een partij tafeltennis tegen Jasper, welke ik met 2-1 verlies. Ik moet echt naar de walmart voor nieuwe balletjes, en waarschijnlijk ook een ander netje. Bij mij gaan ze er namelijk iets moeilijker overheen, dan bij Jasper. Dat netje…. is vermoedelijk al die tijd het probleem.

Dan werk ik het blog bij..
Het Fotoverhaal is gevuld met herkenbare beelden van de vakantie tot nu toe.

@ Alex – ik hou goede moed, ik wacht ..tot ik de juiste materialen heb …
@ Alfons – La Nouba is ook voor kinderen… Humor is universeel, er wordt alleen maar uitgebeeld en de kinderen lachen met name om de clowns natuurlijk.
@ Marilin – bedankt voor de golf tips   ( Hawaiian Rumble of Congo River)
@ Schoonmoeder – Ja het is een nieuw blousje !!
@ Mariska – moeten wij de tas voor je meenemen ?
@ Marja – is het een uitnodiging voor de koffie? hihi
@ Pieter – Je kan beter een prijs opgeven waarvoor wilt huren, uit ervaring weet je ongeveer wat wel en niet kan.  Je vraagt dan om een 4-tal opties.Later breng je pas jou voorkeur in, mocht deze er niet bijstaan.. Mocht je hulp nodig hebben, weet je me te vinden!!
@ Pa – We denken aan je – we zullen duimen!!

Tot morgen.
En echt waar we vinden het elke dag een feest de reacties te lezen waarvoor dank!!

Ik wordt vroeg wakker, en zet koffie, mijn eerste aanblik naar buiten is fraai en ik geniet van deze ochtend. De zon valt vanaf de zijkant op de kooi en maakt een raamwerk op het gaas, en .. daarachter licht het groene gras op… Ik ben gek op foto’s (…
We zijn rond 7:30 wakker, en tijdens de koffie lezen we even wat blogs . Echt heel veel tijd hebben we niet, want we gaan vandaag naar Bush Gardens. Rond 9:00 uur zitten we in de auto, en we zijn er al even over 10:00 uur. Bij binnenkomst worden we …