Het is bewolkt wanneer ik het pooldeck op loop, geeft niks in Florida is veel te doen.. dan gaan we er maar een shop dagje van maken. We eten op ons gemak wat in de villa, en tegen kwart voor tien rijden we naar de Premium outlet .

Shoppem
Het is nog rustig in de outlet, we lopen eerst naar The North Face, daar zoeken twee luchtige windjacks voor op de fiets wanneer een jas eigenlijk te warm is. Dat gaat ons goed af, we zijn in tien minuten geslaagd, daar kun je langer over doen.. We lopen heerlijk rond, winkel in winkel uit.. Tegen half één nemen we klein broodje bij Subway.. het is dan ook aan het regenen. Gelukkig zitten we tijdens de regenbui in de food court. We besluiten om twee uur dat we hier genoeg gewandeld hebben en rijden lekker naar huis.. we moeten nog even wachten voor een trein, ja zeg maar echt trein, wat een wagons hangen erachter!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20 Minuten later zien we een waterig zonnetje op het pooldeck. We lezen wat online, en daarna trekken we toch even zwemkleding aan, het ziet er aantrekkelijk uit. Het waterige zonnetje is de ene keer sterker dan de andere, we klagen niet :-) Wat later trekt het weer dicht, ach we liggen dan al een tijdje in de pool, daar merken we dat toch niet… totdat we er uitstappen ;-)

Tegen een uur of halfzes rijden we naar Cracker Barrel, we nemen beide het visje, met Coleslaw en Fried Apple..
Dan gaat de rit naar Lakeland,Garry Mullen gaat ons One Night of Queen voorschotelen, We hebben tickets inclusief parkeerplaats en genummerde seats. We parkeren de auto en zijn heel benieuwd naar deze avond ”Herinnert u zich deze nog’

gary mullen2

Wat quotes:

“Mullen brought legendary Queen front man Freddie Mercury back to life in a two-hour energy-filled concert that had toddlers to grandparents dancing in the aisles.”
“It was clear that the crowd were in the palm of his hand by the time he got to Under Pressure.”

Dan moet goed genoeg zijn voor een topavond!

gary mullen1
Het concert is werkelijk fantastisch, we hebben er gewoon kippenvel van.

gary mullen
Garry Mullen brengt Freddie weer tot leven, wat een top avond..

One night
Wanneer het optreden afgelopen is lopen we naar de auto terug, we zijn zo blij dat we dit concert hebben bezocht, het had goede recensies…, die zijn geheel terecht gebleken.. Wanneer we thuis komen is het al weer laat..

Ik heb een klein filmpje gemaakt van We Will Rock You.. krijg je een beetje de sfeer mee.
Dit was echt topavond in een het hele gave Youkey Theatre, in het Lakeland Center .

Tot morgen!

We worden wat later wakker als anders.. ik loop even het pooldeck op het is 61 °F  oef dat is fris.. In de loop van de dag zal het verbeteren en richting de hoge 70s toegaan. We besluiten om wat langer in de villa te blijven en dan tegen elf uur…
Yeah alweer tegen achtuur wakker, ik doe de lamellen open.. het is grijs buiten. Eerst een lekker koppie thee en koffie zetten dan maar eens overleggen wat te doen. We ontbijten op het pooldeck, en nemen een ochtendduik in het zwembad. Onderwijl overleggen we wat opties.. zonnen aan het zonnedeck…