We zijn weer lekker vroeg wakker, zitten rond 7 uur al op het pooldeck.. Het wordt langzaam licht, ik zet de hottub aan, heerlijk zo in de ochtend. Mandy maakt een makkelijk ontbijtje, verder vermaken we ons heerlijk met zwemmen en zonnen..


Tegen een uur of 8 begint het al warm te worden met de zon op het pooldeck, wat een heerlijk leven zo.

Tijdens  het dobberen kijken we altijd over het meertje opzoek naar wildlife, we zien alleen een witte reiger op zoek naar vis. We blijven zo lekker genieten van de zon en het zwembad tot een uur of half twaalf, daarna gaan we douchen. Mandy en ik willen een heerlijke salade voor de middag eten, dus op naar TGI.


Bij TGI bestellen we altijd Pecan Crusted Chicken Salad hij kost $11,00 en smaakt heerlijk fris…
Daarna rekenen we af en rijden naar de Premium Outlets op de Vineland.


Ik parkeer in de parkeergarage wel zo koel, daarna lopen we de outlet in… het is rustig. We lopen op ons gemak de bekende winkels in maar kopen uiteindelijk niets, dat doen we wel met Jasper. Hij komt de 30e deze kant op, dat is veel leuker om met elkaar te shoppen..
Rond een uur 16:00u houden we het voor gezien en rijden naar huis.. een klein halfuur later zijn we alweer thuis.


De pool lonkt, en de namiddag zon is zo lekker, daar kun je het heel goed in volhouden. Mandy pakt een boek, ik vermaak me met muziek en af en toe een heerlijke duik. Dit maakt Florida vakanties zo heerlijk, van kajakken tot strand, en alles wat er tussen zit inclusief je eigen pool.  Een heerlijke vakantie plek, vette punt !


Ons avond eten bestaat uit verse aardbeien, we eten ons eten vanaf ons ligbed. Het kan slechter :-)


In de avond kleurt de zon de Scrub Jay Way op…


Rond achtuur staan Gerrit en Joke voor de deur, het gaat langzaan de goede kant op met Joke. We kletsen lekker bij, ik maak een voor iedereen een lekkere ijscoup, dit keer een  Salted Caramel van  Breyers. Een lekkere smaak sensatie.. Het is zomaar 12:00u als we afscheid nemen na een gezellige avond. We zwaaien Gerrit en Joke uit, ik maak de blog af en dan gaan we ook naar bed.

Het lijkt wel of we niet kunnen uitslapen, we zijn beiden rond 07:00u wakker.. Dan beginnen we maar met eten op het pooldeck, het is al heerlijk buiten. We lezen wat bij op internet, en tegen een uur of acht gaan we douchen.  We doen rustig aan en zo tegen…
We waren eigenlijk van plan om naar de Winter Park Farmers Market te gaan vandaag, maar wanneer  we lekker op het pooldeck zitten, zonnetje erbij wat lezen, muziek luisteren zakken we lekker in de relax-modus .. Mandy en ik besluiten dat we eigenlijk helemaal geen zin hebben om de deur uit…