Na de late dag van gisteren had ik in de ochtend het blog gemaakt van Merrit Island.. wat een prachtige dag was dat zeg.. Daarna Face timen we even met Jasper, voor het hem gaat het ook opschieten, aanstaande Maandag halen we hem en Oma op van het vliegveld. Beiden zullen een 8 dagen met ons in Orlando blijven, daarna vliegen we gezamenlijk terug. Mandy Face Timed nog even met haar moeder, ze heeft ook zin in de week Florida..

Ook voor hun hebben we wat leuke uitjes bedacht!! We gaan in ieder geval Segwayen ” Tour beautiful St. Petersburg Florida while riding on a segway.” een dagje Busch Garden’s…, een wandeling over de ‘ River Rapids Trail ‘ Hillsborough Statepark en natuurlijk naar de outlets en relaxen..

Daarna liggen we in en rond ons eigen pool echter tegen een uur of twee besluiten we om een paar uur naar Aquatica te gaan.. We doen zwemkleding alvast aan, en nemen droge kleding mee.. We doen de riverrapids, de lazyriver.. en halen hier wat drinken..

Tegen een uur of half vijf lijkt het dicht te trekken, en gaan we ons omkleden. Het blijft gewoon droog, we besluiten om naar de Premium Outlets te rijden op de Vineland Avenue. Een parkeerplek is zo gevonden, en slenteren door de outlet, op het foodcourt nemen we Orange Chicken en Bourbon Chicken.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik koop wandelschoenen bij Timberland, dat is eigenlijk onze enige aankoop.. Dan gaan we lekker naar huis het is even over achten als we Tuscan Hills oprijden.

Image Hosted by ImageShack.us
We hebben geen zin meer in koffie.. we gaan lekker buiten nagenieten. Ik maak de blog buiten onder de Lanai, biertje erbij, Mandy een Sangria, en leest een boek.. Krekels op de achtergrond, heerlijke temperatuur.. wat willen we nou nog meer. Tot morgen..

Een kort nachtje, nadat Kim en Heleen naar huis gingen zijn er naar bed gegaan, we stonden rond 07:00u op, sjemig dat is vroeg, echter slapen wilde niet meer.. We ontbijten relaxed onder de lanai, en daarna springen we één voor één onder de douche. Vandaag staat op het programma,…
We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z'n vroegst, dat leggen we dan maar…