2012-10-10T03:26:00+00:00woensdag 10 oktober 2012|

Dag 16: Relax dag..

Na de late dag van gisteren had ik in de ochtend het blog gemaakt van Merrit Island.. wat een prachtige dag was dat zeg.. Daarna Face timen we even met Jasper, voor het hem gaat het ook opschieten, aanstaande Maandag halen we hem en Oma op van het vliegveld. Beiden zullen een 8 dagen met ons in Orlando blijven, daarna vliegen we gezamenlijk terug. Mandy Face Timed nog even met haar moeder, ze heeft ook zin in de week Florida..

Ook voor hun hebben we wat leuke uitjes bedacht!! We gaan in ieder geval Segwayen ” Tour beautiful St. Petersburg Florida while riding on a segway.” een dagje Busch Garden’s…, een wandeling over de ‘ River Rapids Trail ‘ Hillsborough Statepark en natuurlijk naar de outlets en relaxen..

Daarna liggen we in en rond ons eigen pool echter tegen een uur of twee besluiten we om een paar uur naar Aquatica te gaan.. We doen zwemkleding alvast aan, en nemen droge kleding mee.. We doen de riverrapids, de lazyriver.. en halen hier wat drinken..

Tegen een uur of half vijf lijkt het dicht te trekken, en gaan we ons omkleden. Het blijft gewoon droog, we besluiten om naar de Premium Outlets te rijden op de Vineland Avenue. Een parkeerplek is zo gevonden, en slenteren door de outlet, op het foodcourt nemen we Orange Chicken en Bourbon Chicken.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik koop wandelschoenen bij Timberland, dat is eigenlijk onze enige aankoop.. Dan gaan we lekker naar huis het is even over achten als we Tuscan Hills oprijden.

Image Hosted by ImageShack.us
We hebben geen zin meer in koffie.. we gaan lekker buiten nagenieten. Ik maak de blog buiten onder de Lanai, biertje erbij, Mandy een Sangria, en leest een boek.. Krekels op de achtergrond, heerlijke temperatuur.. wat willen we nou nog meer. Tot morgen..

We zijn weer lekker vroeg wakker, moet ook wel, ik moet tussen 8:30 en 9:30 bellen. Het plan is om de richting Dade City te rijden, we willen daar de Giraffe Ranch bezoeken. Helaas zijn de tours volgeboekt, en kunnen we Zondag op z'n vroegst, dat leggen we dan maar…
Een kort nachtje, nadat Kim en Heleen naar huis gingen zijn er naar bed gegaan, we stonden rond 07:00u op, sjemig dat is vroeg, echter slapen wilde niet meer.. We ontbijten relaxed onder de lanai, en daarna springen we één voor één onder de douche. Vandaag staat op het programma,…

12 Comments

 1. kimmie 10 oktober 2012 van 04:50 - Antwoorden

  Na drukke dagen een heerlijke rustige

 2. Eric 10 oktober 2012 van 07:18 - Antwoorden

  “De ideale werkplek” zou onder je laatste foto horen te staan 😉

 3. Hinny, Ina en Dani Haan 10 oktober 2012 van 07:32 - Antwoorden

  Ga vooral door met het vele genieten.

 4. Anita 10 oktober 2012 van 07:46 - Antwoorden

  Wat lekker dat jullie nog 2 weken hebben om te genieten en dat Jasper en “oma” komen logeren.
  Je wordt al aardig bruin Rick 🙂

 5. Saskia 10 oktober 2012 van 08:49 - Antwoorden

  hhmmm dat is pas genieten!! Hier is het behoorlijk koud en jullie liggen heerlijk tot laat aan de pool, helemaal goed.
  Have Fun!!

 6. Yvonne en Rob 10 oktober 2012 van 09:02 - Antwoorden

  Nou zo’n werkplek lijkt mij ook wel wat, ben best wel een beetje jaloers 😉
  Leuk dat straks de familie nog komt, gezellig.
  Die Segway ziet er goed uit, is voor ons een mooie tip voor volgend jaar.
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

 7. wij2indeusa 10 oktober 2012 van 08:36 - Antwoorden

  Vandaag weer optijd de blog klaar, zoals het hoort 😉

  Dat is toch wel het ultieme vakantie gevoel, zo lekker aan het zwembad met een biertje erbij. Vergeet je hem niet open te maken, anders drinkt het zo moeilijk!

  Jullie hebben nog wat tijd voor de boeg daar. Enjoy!

  grt
  Patrick

 8. Hans 10 oktober 2012 van 18:24 - Antwoorden

  Zo kan je het nog wel een tijdje goed uihouden en de segway tour is natuurlijk ook wel leuk om te doen.

 9. Jacqueline 10 oktober 2012 van 18:43 - Antwoorden

  Een Segway tour zou ik ook zo graag willen doen maar ik ben bang dat ik daar toch nog een paar jaar mee moet wachten. Is daar een minimale leeftijd of lengte voor?
  Voor de rest, heerlijk dat jullie zo ontzettend kunnen genieten met zijn tweeën en elke dag kunnen relaxen. Dit is pas vakantie vieren.

 10. Jan Judy 10 oktober 2012 van 22:04 - Antwoorden

  WHAHA STRAKS MAG IK NIET MEE MET DE SEGWAY TOUR TE OUD EN TE KLEIN,MAAR IK HEB ER ZO ONWIJS VEEL ZIN IN KAN BIJNA NIET WACHTEN,MAAR JA HET IS ZO MAANDAG EN ZITTEN jASPER EN IK OOK ZO LEKKER TE RELAXEN;HEERLIJK WAT HEBBEN JULLIE HET TOT NOG TOE ONTZETTEND LEUK ZEG,HET IS VOOR ONS IEDERE DAG WEER EEN FEEST OM JULLIE BLOG TE BEKIJKEN,GENIET NOG EVEN VAN ELKAAR hihihi.
  lIEFS Papa en Mama

 11. 2theUSA 10 oktober 2012 van 22:10 - Antwoorden

  dit zou zo de “werkplek” van mijn man kunnen zijn: biertje, chipje en een Apple-tje! 😉

 12. pumi1000 11 oktober 2012 van 14:11 - Antwoorden

  Tja wat wil je nog meer…..eigenlijk niets!! Heerlijk genieten zo.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com