We worden pas tegen een achten wakker, lekker voelt als uitslapen.. We doen rustig aan, ontbijten op ons gemakje, en doen dan nog een duik in het zwembad. Het is weer zonnig Yeah… we hangen wat rond de pool lekker met de zon op je huid! Dan gaan we douchen we hebben een bezoek aan Lake Kissimmee State Park in de agenda. Tegen een uur of elf vullen we koelbox en gaan op weg. Het is een ruim uur rijden vanaf Tuscan Hills, we rijden de 27 een heel stuk in zuidelijke richting, de laatste 25 Minuten gaan echt binnendoor.

Lake Kissimmee State Park
We komen aan bij het entree van Lake Kissimmee State Park, bij de booth betalen we 5 dollar entree voor de auto inclusief ons..

Lake Kissimmee State Park
We gaan de Gobbler Ridge Trail doen, dit is een looptrail van ongeveer drie mijl.. eerst beklimmen we de uitkijktoren..

Lake Kissimmee State Park
Wat een verschil met gisteren zeg, ik ben blij dat ik een petje draag.. de zon is fel maar klagen doen we natuurlijk niet, overigens is er soms een verkoelend briesje.

Lake Kissimmee State Park
We hopen ook vandaag weer wat wildlife te spotten, er zijn in ieder geval kaktussen met gele bloemen..

Lake Kissimmee State Park
Kijk dat is nou eens leuk, hele andere Squirrel, het is de Sherman’s Fox Squirrel, deze is Endangered en foto’s zijn zeldzaam volges Fauna Force We staan gewoon oog in oog met hem hij loopt het liefst weg over de grond is niet zo’n boomklimmer. Hij bleef nog even zitten voor de camera alvorens hij het ‘hazenpad’koos. We zijn weer helemaal blij om hem te hebben gespot.

Lake Kissimmee State Park
De Looptrail geeft echt gave uitzichten, zeker nu de wolken mooi grillig in de lucht hangen krijg je prachtige views.. het lijkt wel een savannah.

Lake Kissimmee State Park
Je loopt hier over zand en graspaden en natuurlijk doe je hier wandelschoenen aan en kijk je waar je de voetjes neerzet, we zien een Black Racer Snake. Hij blijft stokstil liggen, wanneer we stoppen en hem de ruimte geven kruipt hij snel de bosjes in..

Lake Kissimmee State Park
De omgeving is echt prachtig, de zon, de wolken doen de rest..

Lake Kissimmee State Park
We hebben een top wandeling achter de rug, in 2010 hebben we deze wandeling ook al eens gedaan, toen zagen we ook nog Hertjes… ‘you can’t have it all”.

Dan rijden we naar huis, tegen half vijf liggen we weer in het zwembad, dit houden we vol tot een uur of zes. We gaan ons dan aankleden en rijden richting TGI Friday’s

Image Hosted by ImageShack.us
Mandy gaat voor een menu met voorgerecht ik neem de Jack Daniels Ribs.. het smaakt weer heerlijk. Een toetje zit er niet meer in, we zitten beiden vol.. Wanneer we in de villa aankomen gaat Mandy op de Ipad, ik zet een lekker muziekje op, en doe wat aan de blog.. In de avond doen we nog een poolbiljart en heel langzaam worden we weer lekker moe..

Tot morgen!

De dag begint lekker, we waren de regen van gisteren gewend dus stonden we op met een joggingbroek aan, lekker met een ontbijtje en de ipad onder de Lanai. Gelukkig kwam de zon om de hoek zeilen, en zag de wereld er heel anders uit... We maken gebruik van het…
Vandaag hebben we de super relax schakelaar gevonden, we zijn rond achten uit bed, ik rij naar de Publix voor vers brood een bakkie fruit en jus de orange. Het is geweldig weer geen wolkje aan de lucht.. Wanneer ik terug kom bakt Mandy een paar eitjes, ik schenk de…