Vandaag moeten we echt een paar wassen draaien, dus halen we muntjes bij de receptie voor de wasmachines en de drogers. Het zijn enorme Miele apparaten, dus dat moet vlot klaar zijn. Wanneer we weer naar de wasmachine/drogers willen lopen hebben we bezoek op onze plek in de mooie ochtend zon.

DSC 1820b Een groene hagedis zit heerlijk in de zon, ik kan het niet laten om een foto te nemen. Daarna lopen we naar de wasmachine/droger, wanneer dat allemaal weer is gedaan rijden we naar een Bauhaus, voor de stand-up paddle board (SUP-board). In de flyer hadden ze er wel een aantal in de aanbieding, voor onze toepassing gaan we voor de voordeligste.

Legendb Maar zeg nou zelf, alleen de naam al Legend

Wat zit in de doos: 1 x SUP board Legend, 1 x aluminium telescopische peddel, 1 x reparatieset, 1 x opblaasbare pomp met manometer, 1 x draagtas, 1 x veiligheidsriem, 3 x vinnen waarvan 1 x los te halen, L x B x H: 320 x 81 x 15 cm, Laadvermogen: 140 kg, ook nog opblaasbaar en weegt 12kg, dat klinkt goed die nemen we mee.

DSC 2142b Eenmaal op de camping pompen we de paddle board op, 0,9 bar en het voelt extreem degelijk aan. Ik dacht, zo opblaasbaar geval druk je in, maar als je het kan… kun je er op staan :-)

DSC 2154b Eerst gaat Mandy er mee het water op, het blijkt hartstikke leuk te zijn. De rest van de middag gaan we samen op het paddle board. Ik roei en af toe springen we eraf en zwemmen we als het even te heet is, ik vind het helemaal geweldig zo samen zittend op dat ding.

DSC 2179b Dan probeer ik het ook, staan komt nog wel :-)

DSC 2186b Wat later in de middag kan liggend op het board ook …

DSC 2166b Zo wordt het langzaam later, we nemen de paddle board weer mee naar de caravan, van de week maar eens staand proberen. Het is heerlijk zo te kloot violen op het water.

IMG 3121b Wat later in de avond gaan we richting de douches. In de avond bellen we nog met Robert en Petra, ze zijn gisteren op het eiland Cres aangekomen. Met Robert en Petra hebbeb we ijs en weder dienende vrijdag as afgesproken op Cres. Gaan we met de ferry over voor een dagje, ook leuk met z’n vieren.

IMG 3119b Heel langzaam gaat de zon onder op het eiland Krk.

DSC 2189b Het was weer een mooie dag, nog even genieten wanneer de zon langzaam aan ondergaat.

Omdat we vandaag om 09;00u aan boord moeten zijn hebben we de wekker gezet, maar deze is als gebruikelijk niet nodig. Mandy en ik zijn 'gewoon' om 07:00u wakker. Ach dan lekker buiten ontbijten, het is al aan graad of 22.. Daarna even douchen en dan lopen we naar de…
Potverdikkie we zijn weer vroeg wakker, het mooie weer lonkt. Tegen half acht halen we verse broodjes en dus ontbijten we ook vroeg. We besluiten in de ochtend naar Stara Baška en Punat te rijden en in de middag te suppen en zwemmen. We frissen ons op en tegen kwart…